Rooofie 191 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Pisanie pod pseudonimem na tym gównoportalu to już chyba norma, nikt nie chce się przed takimi shitpostami podpisywać się swoim imieniem i nazwiskiem a ty graczu czytaj. Ulubienica wszystkich Izka Łęcka to Karolina Gruszczyk, partnerka "Gruchy". Cytuj
Josh 5 259 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego A myślałem, że to jakieś alter-ego Gruchy. Tak czy inaczej wstyd jak cholera. Cytuj
suteq 299 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Jakieś śledztwo się odbyło czy po prostu ktoś rzucił i tak jest powtarzane? Cytuj
Bzduras 13 088 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Psyko pracował w redakcji, zna tych ludzi i potwierdził. Cytuj
Rooofie 191 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego 3 godziny temu, suteq napisał(a): Jakieś śledztwo się odbyło czy po prostu ktoś rzucił i tak jest powtarzane? Nie ma wielkiego śledztwa. Oboje mają profile na linkedinie i instagramie publiczne, a że przestali się podpisywać swoimi nazwiskami to warto przypomnieć kim te dwa dzbany są. Cytuj
mitra 1 814 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Kiedyś na FB miała nawet chyba zdjęcie podobne z ppe więc trudno nie było się domyślić. Cytuj
Bzduras 13 088 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Śmignęło mi na twitterze i muszę się tym podzielić, bo pani Karoiza dała popis klikbajtu nie z tej ziemi God of War? Hades II? Cóż to za crossover, czyżby Sony dogadało się z Supergiant?! Spoiler oczywiście kurwa, że nie, chodzi o to, że dodali do gry Aresa, boga wojny, wiecie - God of War xD Muszę to rozchodzić 1 1 Cytuj
Pupcio 19 162 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Mi ziomek coś takiego wysłał xD To już chyba podchodzi pod kradzież mojej gadki o duszy™ Cytuj
GearsUp 451 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Mi rano ziomek coś takiego wysłał xD To już chyba podchodzi pod kradzież mojej gadki o duszy™ No fajny artykuł Maćku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi