Rooofie 196 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Pisanie pod pseudonimem na tym gównoportalu to już chyba norma, nikt nie chce się przed takimi shitpostami podpisywać się swoim imieniem i nazwiskiem a ty graczu czytaj. Ulubienica wszystkich Izka Łęcka to Karolina Gruszczyk, partnerka "Gruchy". Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego A myślałem, że to jakieś alter-ego Gruchy. Tak czy inaczej wstyd jak cholera. Cytuj
suteq 312 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Jakieś śledztwo się odbyło czy po prostu ktoś rzucił i tak jest powtarzane? Cytuj
Bzduras 13 187 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Psyko pracował w redakcji, zna tych ludzi i potwierdził. Cytuj
Rooofie 196 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego 3 godziny temu, suteq napisał(a): Jakieś śledztwo się odbyło czy po prostu ktoś rzucił i tak jest powtarzane? Nie ma wielkiego śledztwa. Oboje mają profile na linkedinie i instagramie publiczne, a że przestali się podpisywać swoimi nazwiskami to warto przypomnieć kim te dwa dzbany są. Cytuj
mitra 1 822 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Kiedyś na FB miała nawet chyba zdjęcie podobne z ppe więc trudno nie było się domyślić. Cytuj
Bzduras 13 187 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Śmignęło mi na twitterze i muszę się tym podzielić, bo pani Karoiza dała popis klikbajtu nie z tej ziemi God of War? Hades II? Cóż to za crossover, czyżby Sony dogadało się z Supergiant?! Spoiler oczywiście kurwa, że nie, chodzi o to, że dodali do gry Aresa, boga wojny, wiecie - God of War xD Muszę to rozchodzić 5 1 Cytuj
Pupcio 19 200 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego Mi ziomek coś takiego wysłał xD To już chyba podchodzi pod kradzież mojej gadki o duszy™ Cytuj
GearsUp 437 Opublikowano 21 lutego Opublikowano 21 lutego 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Mi rano ziomek coś takiego wysłał xD To już chyba podchodzi pod kradzież mojej gadki o duszy™ No fajny artykuł Maćku Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano środa o 09:02 Opublikowano środa o 09:02 Czujecie się zachęceni do zakupu gierki po tym nagłówku? 5 Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano środa o 09:10 Opublikowano środa o 09:10 Właśnie się z tego śmiałem. W sumie propsuję takie uczciwe podejście do reklamy Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano środa o 09:13 Opublikowano środa o 09:13 Równie dobrze mogli napisać "Czy ta gra jest tak gówniana jak wszędzie mówią? Na 99,9% jest, ale zapłać ciężko zarobione 170zł i przekonaj się sam!" Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano piątek o 13:56 Opublikowano piątek o 13:56 https://www.ppe.pl/news/364454/niespodziewany-powrot-star-wars-outlaws-rosna-oceny-i-wyniki-podczas-wyprzedazy.html Powrót Star Wars Outlaws! Wyniki rosną! Oceny rosną. Świat wg PPE! Tymczasem w naszej rzeczywistości: graczy jednocześnie 628. Oceny 76%, ale z tych ostatnich 72%, więc tendencja wzrostowa. Brawo autor Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano piątek o 18:56 Opublikowano piątek o 18:56 W takim razie, ciekawe, skąd wraca Cytuj
oFi 2 586 Opublikowano sobota o 15:58 Opublikowano sobota o 15:58 https://www.ppe.pl/publicystyka/364518/kim-byl-yasuke-mala-lekcja-historii-przed-premiera-assassins-creed-shadows.html Lekcja (sfabrykowanej) historii. Źródło: wlasne. Ppe przebija dno merytorycznością Panie i Panowie 1 1 Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano sobota o 16:37 Opublikowano sobota o 16:37 Naczelny: "Słuchaj Igor, jest taka sprawa. Za chwilę premiera nowego Assassin's Creed i trzeba naklepać milion gównoartykułów pod kliki. Co? Jak to nie wiesz, co to Assassin's Creed? No nie ważne, w każdym razie tam występuje taki murzyn co 500 lat temu targał miecze swojemu panu i żonglował arbuzami i on tam jest głównym bohaterem. Twoje zadanie polega na tym żeby przekonać czytelników, że on niby był samurajem, zrobić przy okazji gierce reklamę, bo Ubisoft już zrobił przelew na moje kont... znaczy na konto redakcji, no i trzeba czymś zapchać stronę, bo jest sobota i mamy mało newsów. Że co? Tak, wiem że już zrobiłeś z siebie totalnego matoła ostatnim baitem o GTAVI i nikt cię tam nie traktuje poważnie, no i właśnie dlatego tobie daję to zadanie bojowe. Za 15 minut widzę tę srakę na stronie, inaczej będzie po premii." 1 2 4 1 Cytuj
oFi 2 586 Opublikowano sobota o 16:50 Opublikowano sobota o 16:50 "Sraka" w punkt xdddd To jest taki poziom absurdu, że to może być prawda. Patryk Vegeta mogły zrobić piękny film o branży redaktorskiej w polsce, a szczególnie gierkowej. Materiału ma aż nadto Cytuj
Homelander 2 557 Opublikowano sobota o 17:02 Opublikowano sobota o 17:02 Podawanie jako badacza kolesia, który pod własne tezy zmieniał wpisy na wikipedii. No wyborne po prostu Cytuj
oFi 2 586 Opublikowano sobota o 18:24 Opublikowano sobota o 18:24 Redaktor to nowy korwin xddddddddddddddddddd 1 4 Cytuj
grzybiarz 10 409 Opublikowano sobota o 18:34 Opublikowano sobota o 18:34 A ta Iza z PPE nie żyje? https://www.retronagazie.eu/o-prezesowej-slow-kilka/ Bym nius na stronie cdaction ale coś nie mogę już znaleźć. Cytuj
Josh 5 353 Opublikowano sobota o 18:42 Opublikowano sobota o 18:42 https://www.ppe.pl/publicystyka/364423/ps-plus-vs-xbox-game-pass-luty-2025-kto-zaoferowal-lepsze-gry.html News sprzed dwóch godzin. Mogłoby być ciężko jej go napisać, gdyby nie żyła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi