Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisanie pod pseudonimem na tym gównoportalu to już chyba norma, nikt nie chce się przed takimi shitpostami podpisywać się swoim imieniem i nazwiskiem a ty graczu czytaj.

Ulubienica wszystkich Izka Łęcka to Karolina Gruszczyk, partnerka "Gruchy".

image.thumb.png.b86b609a995de95dfabbc1de8fc35508.png

Opublikowano
3 godziny temu, suteq napisał(a):

Jakieś śledztwo się odbyło czy po prostu ktoś rzucił i tak jest powtarzane? 

Nie ma wielkiego śledztwa. Oboje mają profile na linkedinie i instagramie publiczne, a że przestali się podpisywać swoimi nazwiskami to warto przypomnieć kim te dwa dzbany są. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Śmignęło mi na twitterze i muszę się tym podzielić, bo pani Karoiza dała popis klikbajtu nie z tej ziemi :kekyayaya:

image.png.afb8fdc192ce20c2b9bbbeda51de948a.png

God of War? Hades II? Cóż to za crossover, czyżby Sony dogadało się z Supergiant?!

Spoiler

oczywiście kurwa, że nie, chodzi o to, że dodali do gry Aresa, boga wojny, wiecie - God of War xD

Muszę to rozchodzić

• Haha 5
  • Smutny 1
Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał(a):

Mi rano ziomek coś takiego wysłał xD

image.thumb.jpeg.bef6e17b30ca626e869f92a8c72935b3.jpeg

To już chyba podchodzi pod kradzież mojej gadki o duszy™:[

No fajny artykuł Maćku 

Opublikowano

Równie dobrze mogli napisać "Czy ta gra jest tak gówniana jak wszędzie mówią? Na 99,9% jest, ale zapłać ciężko zarobione 170zł i przekonaj się sam!"

Opublikowano

Naczelny: "Słuchaj Igor, jest taka sprawa. Za chwilę premiera nowego Assassin's Creed i trzeba naklepać milion gównoartykułów pod kliki. Co? Jak to nie wiesz, co to Assassin's Creed? No nie ważne, w każdym razie tam występuje taki murzyn co 500 lat temu targał miecze swojemu panu i żonglował arbuzami i on tam jest głównym bohaterem. Twoje zadanie polega na tym żeby przekonać czytelników, że on niby był samurajem, zrobić przy okazji gierce reklamę, bo Ubisoft już zrobił przelew na moje kont... znaczy na konto redakcji, no i trzeba czymś zapchać stronę, bo jest sobota i mamy mało newsów. Że co? Tak, wiem że już zrobiłeś z siebie totalnego matoła ostatnim baitem o GTAVI i nikt cię tam nie traktuje poważnie, no i właśnie dlatego tobie daję to zadanie bojowe. Za 15 minut widzę tę srakę na stronie, inaczej będzie po premii."

• Plusik 1
  • Lubię! 2
  • Haha 4
  • This 1
Opublikowano

"Sraka" w punkt xdddd

To jest taki poziom absurdu, że to może być prawda. Patryk Vegeta mogły zrobić piękny film o branży redaktorskiej w polsce, a szczególnie gierkowej. Materiału ma aż nadto:lul: