Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano
23 minutes ago, grzybiarz said:

A ta Iza z PPE nie żyje?

https://www.retronagazie.eu/o-prezesowej-slow-kilka/
Bym nius na stronie cdaction ale coś nie mogę już znaleźć. 

Masz na poprzedniej stronie na samej górze jak nazywa się ta babka, która pisze do PPE pod pseudonimem Iza

37 minutes ago, oFi said:

Redaktor to nowy korwin xddddddddddddddddddd

image.thumb.png.108173604da80f8e037803cd347f9c02.png

:gachigasm:

Jadą po nim, że aż miło. Czas przestać odwiedzać ten portal, bo granicę żenady przekracza

Edytowane przez Homelander

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 476,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• Napiszę krótko - pierdzielisz Pan kocopoły :) Pismo kupuje przede wszystkim gracz po 30, sprzedaż od lat się nie zmienia. Jest za to mniej reklam, bo wydawcy wolą teraz właśnie portale i youtuberów. D

Opublikowano
14 godzin temu, grzybiarz napisał(a):

A ta Iza z PPE nie żyje?

Przede wszystkim Iza to tylko pseudonim, prawdziwe imię i nazwisko Łęckiej brzmi inaczej więc żyje i jeszcze nie raz i nie dwa wciśnie Ci jakiś klikbajcik.

Opublikowano
W dniu 10.02.2025 o 18:25, Bzduras napisał(a):

Psyko pracował w redakcji, zna tych ludzi i potwierdził.

kdi7okj955041.jpg.207971ec688259338671f1ef21f7ba4a.jpg

Opublikowano
W dniu 10.02.2025 o 18:25, Bzduras napisał(a):

Psyko pracował w redakcji, zna tych ludzi i potwierdził.

Pisał na czacie śmieszne anegdotki ale już nie pamiętam. Ale pamiętam że nie pije alko ale leki jakieś wpieprzał. 

Opublikowano

Był tu też na forum na dwóch alterach, ale nikt go nie poklepał po główce za picie i ćpanie więc się obraził i poszedł :nosacz3:

Opublikowano

Frostiego też nie klepał nikt i został na forumku grając dalej we wszystko ogrywając na komputerze marki apple :niki:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

https://www.ppe.pl/publicystyka/366131/to-byly-dawniej-wielkie-hity-ale-dzis-to-dramat-10-gier-ktore-potwornie-sie-zestarzaly.html

:obama:

Nigdy nie lubiłem Heavy Rain i wciąż uważam ten tytuł za jedną z najbardziej przereklamowanych produkcji generacji PS3. Gra miała jednak spore grono fanów; chyba głównie ze względu na ładną w swoim czasie grafikę. To, co robiło jednak wrażenie w 2010 roku, dzisiaj po prostu żenuje (i nie pomogły tutaj konwersje na PS4 i PC). Gra oferuje nie najlepszą fabułę, mizerny gameplay i brzydką obecnie grafikę. 

Opublikowano
4 hours ago, Lukas_AT said:

Tekst jakby ktos po raz pierwszy wypowiadal sie o grach w swoim zyciu. 

To chyba jest dobry trop

Opublikowano

I to jeszcze Zax. Przecież on nie był taki upośledzony jak pisał kiedyś do PE.

Opublikowano

Potężna publicystyka opierająca się na baicie, jednym akapicie na temat każdej gry i filmikach znalezionych na YouTube. Zax też potwornie się zestarzał, że wypuszcza takie coś :balon:

Opublikowano

spacer.png

spacer.png

Nie wiem co te ćpuny biorą, ale też to chcę.

Opublikowano

Jeden to Zax, a drugi Wokulski. Śmieszne natomiast jest to, że nie minęła nawet doba między tymi newsami. 

Opublikowano

Jedyne co tu jest dynamiczne to tempo obumierania komórek mózgowych redaktorów tego Pudelka. 

Opublikowano

Dzisiaj w dołku, jutro z rana już się podniesienie jak ubi pochwali się super sprzedażą na twiterku :potter:

Opublikowano
6 godzin temu, Josh napisał(a):

Jeden to Zax, a drugi Wokulski. Śmieszne natomiast jest to, że nie minęła nawet doba między tymi newsami. 

Zad pewnie od tego, że gra notuje wielki sukces? Z resztą ocenili na 8,5 

Opublikowano

ytyr.thumb.jpg.f4864d8477676587be52c7459df4b94c.jpg

wspaniały E K O S Y S T E M redaktorów i użytkowników portalu

Opublikowano

Iggy9c8.jpeg

touché :notbad: