Gooral 9 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 (edytowane) Pierwsza uwaga: chciałbym żeby blok newsów przesuwany w poziomie z obrazkami miał link do danego newsa po kliknięciu na obrazek oprócz linka po kliknięciu na tekst. Edytowane 31 marca 2010 przez Gooral Cytuj
TeBe 142 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 A ja się nie mogę zalogować na login i hasło z forum PE (wyskakuje: błędne hasło). Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 A ja się nie mogę zalogować na login i hasło z forum PE (wyskakuje: błędne hasło). No ja mam to samo właśnie. Jak próbuje zalogować się nowym loginem (tzn. loginem po zmianie). Spróbuj się zalogować starym, to znaczy tym którym kiedyś miałeś. Cytuj
peter1029 0 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 (edytowane) Ja tam się zalogowałem bez problemu i w sumie wszystko super i fajnie tylko brakuje mi jakiegoś działu z trofeami, przydałyby się jakieś poradniki do zdobycia platyny. Nie jestem żadnym trophy hunterem, ale myślę, że taki dział byłby mile widziany Edytowane 31 marca 2010 przez peter1029 Cytuj
Gość Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Miniaturki video w strefie wideo sa niskiej jakosci, mozna by to jakos poprawic. Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Nie da się logowac loginem po zmianie nicka. Musisz mieć/pamiętać swój oryginalny login/nick. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Nie można oddzielić tych dwóch obrazków na forum na górze? (logo). Chodzi o to, żeby jedno odsyało do ppe.pl a drugie na forum, a teraz obydwa na forum Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Więcej publicystyki, mniej o grach. Będzie dobrze, tekst Aliena o zakupie browarów nawet mnie rozbawił. Cytuj
a_di1 9 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Nie można oddzielić tych dwóch obrazków na forum na górze? (logo). Chodzi o to, żeby jedno odsyało do ppe.pl a drugie na forum, a teraz obydwa na forum Jestem za. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Dodałem do ulubionych. Narazie ejst ok,poczytałem newsy,troche blogów,pokomentowałem. Jest dobrze.Czekam na jakieś foty redakcyjne czy z wyjazdów. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Takie trochę "dziwne" pytanie ale i tak zadam;-) Pooglądałem sobie portal, fajny i takie tam;-) ale konkurencja jest spora. Czyc planujecie zaskoczyć nas czymś WYJĄTKOWYM, czymś , czego nie ma konkurencja? Co by to mogłobyć ? Nie wiem, to wasza działka;-) Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Tak ogólnie to przydałaby sie zmiana w systemie wyświetlania nicków w Portalu - na forum ma dwie zmienne - login i nazwa wyswietlana. Z reguły login i nazwa wyświetlana są takie same, ale np. w moim przypadku jest inaczej - logując się w portalu wyświetla mi stary nick. Byłoby miło gdyby te rzeczy były spójne. poza tym czekam na jakieś 'wyróżniacze' portalowe ;] Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Wygląda przejrzyście, podoba mi się. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 (edytowane) Też jestem po głębszym zapoznaniu się z ppe. Jest dobrze i tylko tyle albo aż tyle. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że to dopiero początek. Jeszcze dużo pracy przed Wami. Poza tym przyznam szczerze, że nie przepadam za polskimi portalami growymi. Typu polygamie, gram, ps3site itd. itp. (teraz narobiło się setki "internetowych growych szmatławców"). Bo pierwsze za dużo plotek w nich a za mało konkretów. Po drugie "poziom" na takich portalach jest niski wręcz tragiczny. No i po trzecie każdy oferuje praktycznie to samo. To znaczy nie mam tyle czasu i ochoty żeby czytać ten sam news po 50 razy. Tyle, że ppe ma dla mnie przewagę i to ogromną na starcie. Jako stały czytelnik PSX Extreme nie wyobrażam sobie nie korzystać z ppe. Który to ma być jednym ciałem razem z czasopismem ;] No i w pewnym sensie z forum heh. Poza tym redaktorzy których znam i szanuję. To daje mi pewność, że o poziom nie muszę się bać. Duży potencjał widzę w felietonach, publicystyce i w blogach. I to w nich właśnie pokładam największą nadzieje. Zresztą już te wpisy na blogu (Ściery, Traczykowskiego) przyjemnie mi się czytało. Bo zwykłe newsy o grach nie wystarczą ;]. Także życzę powodzenie. I tak dodałem już do ulubionych. Nawet piwko strzelę, za zdrowie ppe ;] Edytowane 31 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
arab 1 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Tak ogólnie to przydałaby sie zmiana w systemie wyświetlania nicków w Portalu - na forum ma dwie zmienne - login i nazwa wyswietlana. Z reguły login i nazwa wyświetlana są takie same, ale np. w moim przypadku jest inaczej - logując się w portalu wyświetla mi stary nick. Byłoby miło gdyby te rzeczy były spójne. Już poprawione. Wystarczy się zalogować (logowanie po nazwie wyświetlanej na forum również powinno działać). Cytuj
Kazuo 134 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 W końcu wystartowało to PPE. Bardzo, bardzo dobrze, będzie co poczytać przed budą. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 No i ja przeglądam portal i jestem pod wrażeniem. Nie mam się do czego przyczepić. W końcu mam alternatywę dla polygamii, która IMO ostatnimi czasy mocno podupadła, a stada trolli tam urzędujących ciężko strawić podczas czytania komentarzy. Wielki plus że przypisujecie konta na portalu do kont z forum przez co nie będzie zgraji "noname'ów" którzy będą tylko syfić tak jak to się dzieje na poly. Życzę wszystkiego najlepszego portalowi, już dodałem do zakładek w Firefoxie :] Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 wyglądacie jak GamesRadar.com Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Świetny wygląd, bardzo wygodna i przejrzysta obsługa. No i poziom tekstów (głupich newsów!!!) to prawdziwe PSX. Ownujecie wszystkie głupie, polskie stronki growe. Dla mnie lepiej już być nie musi, ale skoro tak bardzo chcecie się popisać... ^_^ Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 (edytowane) mi się site podoba - bałem się kiły (widziałem 4 testowe projekty laya które były kiczem) lay jest w porządku, nie jest oczoje.bny, jest czytelny i nie ma zbędnych dupereli jedyne co bym zmienił to dał jakiś duży button do forum zamiast skromnego linka "forum" - bo to jest dość ważna część całości zwanej PPE - na tym jechaliście przez cały czas aż do teraz, dlatego community powinno być bardziej ummm uwidocznione podobają mi się wstawki jak z N4G - voltage-popularność danego niusa, plusowanie/minusowanie komentów - niby pierdółki ale zmieniają wiele na plus o treść się nie martwię - kiedyś zaczytywałem się w niusach na psx.net.pl który bardzo lubiłem, myślę że tu gorzej nie bedzie, nie chciałbym tylko niusów-plotek prosto z pupy (ala ps3site) także pierwsze wrażenie jest OK - to co jest, jest dobre Edytowane 31 marca 2010 przez black mamba Cytuj
Texz 670 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Wygląda zachęcająco, ale nie samymy niusami serwis żyje. Podobają mi się blogi i teksty tam zawarte. Z chęcią będę przeglądać co ciekawego ekipa ma do skomentowania, bo nic nie jara tak jak kolejna porcja tekstu od znajomych dziennikarzy. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Portal już widnieje w zakładce "Ulubione". Fajny layout, dobra treść. Dobry start. Cytuj
MalcolMXXX 4 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 wy tez tak macie ze co jakieś 10, 15 was wylogowuje, i trzeba się znowu logwac? Cytuj
Dziewiątek 88 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 pierwsze wrażenie mega pozytywne. lay 10/10. o treść się nie martwię fajny pomysł z blogami i masą innych popierdółek...daliście radę Cytuj
gigant84 2 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Jak dla mnie za duży chaos. Za dużo informacji nas bombarduje. Z prawej, z lewej. Ciężko się połapać. No i te bateryjki.... jejku co to jest?! Wymyślcie coś lepszego. Poza tym ok. Ale do konsolowiska daleko wam.... niestety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi