Opublikowano 10 lutego10 lut Pisanie pod pseudonimem na tym gównoportalu to już chyba norma, nikt nie chce się przed takimi shitpostami podpisywać się swoim imieniem i nazwiskiem a ty graczu czytaj. Ulubienica wszystkich Izka Łęcka to Karolina Gruszczyk, partnerka "Gruchy".
Opublikowano 10 lutego10 lut A myślałem, że to jakieś alter-ego Gruchy. Tak czy inaczej wstyd jak cholera.
Opublikowano 10 lutego10 lut Jakieś śledztwo się odbyło czy po prostu ktoś rzucił i tak jest powtarzane?
Opublikowano 10 lutego10 lut 3 godziny temu, suteq napisał(a): Jakieś śledztwo się odbyło czy po prostu ktoś rzucił i tak jest powtarzane? Nie ma wielkiego śledztwa. Oboje mają profile na linkedinie i instagramie publiczne, a że przestali się podpisywać swoimi nazwiskami to warto przypomnieć kim te dwa dzbany są.
Opublikowano 11 lutego11 lut Kiedyś na FB miała nawet chyba zdjęcie podobne z ppe więc trudno nie było się domyślić.
Opublikowano 21 lutego21 lut Śmignęło mi na twitterze i muszę się tym podzielić, bo pani Karoiza dała popis klikbajtu nie z tej ziemi God of War? Hades II? Cóż to za crossover, czyżby Sony dogadało się z Supergiant?! Spoiler oczywiście kurwa, że nie, chodzi o to, że dodali do gry Aresa, boga wojny, wiecie - God of War xD Muszę to rozchodzić
Opublikowano 21 lutego21 lut Mi ziomek coś takiego wysłał xD To już chyba podchodzi pod kradzież mojej gadki o duszy™
Opublikowano 21 lutego21 lut 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Mi rano ziomek coś takiego wysłał xD To już chyba podchodzi pod kradzież mojej gadki o duszy™ No fajny artykuł Maćku
Opublikowano 26 lutego26 lut Właśnie się z tego śmiałem. W sumie propsuję takie uczciwe podejście do reklamy
Opublikowano 26 lutego26 lut Równie dobrze mogli napisać "Czy ta gra jest tak gówniana jak wszędzie mówią? Na 99,9% jest, ale zapłać ciężko zarobione 170zł i przekonaj się sam!"
Opublikowano 28 lutego28 lut https://www.ppe.pl/news/364454/niespodziewany-powrot-star-wars-outlaws-rosna-oceny-i-wyniki-podczas-wyprzedazy.html Powrót Star Wars Outlaws! Wyniki rosną! Oceny rosną. Świat wg PPE! Tymczasem w naszej rzeczywistości: graczy jednocześnie 628. Oceny 76%, ale z tych ostatnich 72%, więc tendencja wzrostowa. Brawo autor
Opublikowano 1 marca1 mar https://www.ppe.pl/publicystyka/364518/kim-byl-yasuke-mala-lekcja-historii-przed-premiera-assassins-creed-shadows.html Lekcja (sfabrykowanej) historii. Źródło: wlasne. Ppe przebija dno merytorycznością Panie i Panowie
Opublikowano 1 marca1 mar Naczelny: "Słuchaj Igor, jest taka sprawa. Za chwilę premiera nowego Assassin's Creed i trzeba naklepać milion gównoartykułów pod kliki. Co? Jak to nie wiesz, co to Assassin's Creed? No nie ważne, w każdym razie tam występuje taki murzyn co 500 lat temu targał miecze swojemu panu i żonglował arbuzami i on tam jest głównym bohaterem. Twoje zadanie polega na tym żeby przekonać czytelników, że on niby był samurajem, zrobić przy okazji gierce reklamę, bo Ubisoft już zrobił przelew na moje kont... znaczy na konto redakcji, no i trzeba czymś zapchać stronę, bo jest sobota i mamy mało newsów. Że co? Tak, wiem że już zrobiłeś z siebie totalnego matoła ostatnim baitem o GTAVI i nikt cię tam nie traktuje poważnie, no i właśnie dlatego tobie daję to zadanie bojowe. Za 15 minut widzę tę srakę na stronie, inaczej będzie po premii."
Opublikowano 1 marca1 mar "Sraka" w punkt xdddd To jest taki poziom absurdu, że to może być prawda. Patryk Vegeta mogły zrobić piękny film o branży redaktorskiej w polsce, a szczególnie gierkowej. Materiału ma aż nadto
Opublikowano 1 marca1 mar Podawanie jako badacza kolesia, który pod własne tezy zmieniał wpisy na wikipedii. No wyborne po prostu
Opublikowano 1 marca1 mar A ta Iza z PPE nie żyje? https://www.retronagazie.eu/o-prezesowej-slow-kilka/ Bym nius na stronie cdaction ale coś nie mogę już znaleźć.
Opublikowano 1 marca1 mar https://www.ppe.pl/publicystyka/364423/ps-plus-vs-xbox-game-pass-luty-2025-kto-zaoferowal-lepsze-gry.html News sprzed dwóch godzin. Mogłoby być ciężko jej go napisać, gdyby nie żyła.