Opublikowano 12 kwietnia 201212 l pewnie zwiazane z vita mam nadzieje ze pomaranczowy kolor powroci bo portal duzo lepiej sie w tych kolorach prezentowal Niebieski będzie pojawiał się tylko w każdy piątek, przypominając o polowaniach Pomarańcz powróci w pozostałe dni.
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l pewnie zwiazane z vita mam nadzieje ze pomaranczowy kolor powroci bo portal duzo lepiej sie w tych kolorach prezentowal Niebieski będzie pojawiał się tylko w każdy piątek, przypominając o polowaniach Pomarańcz powróci w pozostałe dni. Szkoda, bo mam wrażenie, że ten niebieski prezentuje się dużo lepiej.
Opublikowano 13 kwietnia 201212 l Zgadzam się, niebieski jest super, szkoda że tylko w piątki będzie. A może by tak zrobić mały guziczek zmieniający kolor? Dodać inne kolory i każdy będzie miał swój ulubiony
Opublikowano 8 maja 201212 l Może już czas zlikwidować Blogi skoro nikt nie pisze ? Edytowane 8 maja 201212 l przez chris85
Opublikowano 15 maja 201212 l Zamówiłem Diablo 3 w ppesklep. Jeszcze niemam, a kumpel zamówił w gram.pl miał już o 15 (widziałem sms-a). Więcej niezamawiał z tego portalu. A mogłem jechać do Saturna, Tesco, Empik:/
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Przerwa po konferencji EA w oczekiwaniu na konferencje Ubisoft gracze weszli na PPE i forum PSX Extreme zeby podzielic sie wrazeniami i chwilowo stron nie dalo sie zaladowac. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez saptis
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Reklama Battlefield na pelnym ekranie przy wchodzeniu na strone to juz przegiecie....... :confused: Juz przez reklame-tlo czasami mi strona zamula, a kompa mam dobrego. Edytowane 7 czerwca 201212 l przez saptis
Opublikowano 10 lipca 201212 l http://www.ppe.pl/news-16640-PPE_Zmiany_zmiany_zmiany%5Bankiety%5D.html - panowie i panie piszemy o zmianach jakie pojawia się od lipca na PPE. Wrzuciliśmy tez kilka ankiet, byście mogli wypowiedzieć się na temat tego, czego Wam na PPE brakuje. Tak więc zapraszam.
Opublikowano 24 lipca 201212 l fajną macie stronke. zaglądam już od dawna i cieszy spora liczba wpisów w ciągu dnia i nawet nie są to jakieś badziewne zapchajdziury ale konkretne i świeże info.
Opublikowano 24 lipca 201212 l Widzicie to , trochę szkoda że reklamy zasłaniają kategorie , możecie np dla tych co chcą się reklamować na waszej stronie , podać rozmiar , np taki jak jest w tej niebieskiej ramce , żeby to się nie rozłaziło. Wiem mogę sobie adblocka zainstalować , ale nie chce. Lub coś zróbcie żeby tak nie było to nie fajnie wygląda.
Opublikowano 22 września 201212 l Nie pomyśleliście o tym by przestać podpisywać newsy imieniem i nazwiskiem autora? Dla większości użytkowników, nie tylko stałych bywalców one nic nie mówią, a sami czytelnicy na pewno będą szybciej kojarzyć redaktorów z nicka. Szczególnie w przypadku praktykantów to by się przydało, bo pojawiają się znikąd i nie wiadomo tak naprawdę kto to jest a może się okazać że to jakiś stały bywalec foruma. Inna sprawa że praktykanci ostro obniżają w dół poziom niusów z tego co zauważyłem.
Opublikowano 23 września 201212 l Nie działa mi ppe.pl na Operze WTF? "Stan przekierowania Nastąpiło przekierowanie pod adres http://www.ppe.pl/. Aby tam przejść, kliknij ten odnośnik." Kliknięcie na odnośnik nic nie robi. Na Chrome wszystko śmiga, ale to Opery używam od 2004 roku i przyzwyczajenia robią swoje Ma ktoś Operę i ten problem?
Opublikowano 23 września 201212 l Nie pomyśleliście o tym by przestać podpisywać newsy imieniem i nazwiskiem autora? Dla większości użytkowników, nie tylko stałych bywalców one nic nie mówią, a sami czytelnicy na pewno będą szybciej kojarzyć redaktorów z nicka. Szczególnie w przypadku praktykantów to by się przydało, bo pojawiają się znikąd i nie wiadomo tak naprawdę kto to jest a może się okazać że to jakiś stały bywalec foruma. Inna sprawa że praktykanci ostro obniżają w dół poziom niusów z tego co zauważyłem. Może właśnie dlatego, że piszą tak słabo nie chcą żeby ich kojarzyć :ph34r: Poza tym, to czy można obniżać np. w górę??
Opublikowano 23 września 201212 l Nie działa mi ppe.pl na Operze WTF? "Stan przekierowania Nastąpiło przekierowanie pod adres http://www.ppe.pl/. Aby tam przejść, kliknij ten odnośnik." Kliknięcie na odnośnik nic nie robi. Na Chrome wszystko śmiga, ale to Opery używam od 2004 roku i przyzwyczajenia robią swoje Ma ktoś Operę i ten problem? Czy nie działa ci całkiem czy tylko czasami? Mi np nie działa czasami w nocy, zapewne jakieś aktualizacje .
Opublikowano 24 września 201212 l Nie działa w ogólę, Chroma zainstalowałem osobno do PPE.pl Na forum Opery pisali żeby odznaczyć/zaznaczyć przekierowanie w opcjach, ale nie pomogło. Poyebana Opera, w google znalazło że niektórzy na nk nie mogą wejść, też chodzi o te przekierowania. Kurde, mam tu od razu newsy RSS i sobie wchodziłem na portal, ale jak widać co jest do wszystkiego, jest do niczego!
Opublikowano 25 września 201212 l Nie pomyśleliście o tym by przestać podpisywać newsy imieniem i nazwiskiem autora? Dla większości użytkowników, nie tylko stałych bywalców one nic nie mówią, a sami czytelnicy na pewno będą szybciej kojarzyć redaktorów z nicka. Szczególnie w przypadku praktykantów to by się przydało, bo pojawiają się znikąd i nie wiadomo tak naprawdę kto to jest a może się okazać że to jakiś stały bywalec foruma. Inna sprawa że praktykanci ostro obniżają w dół poziom niusów z tego co zauważyłem. Moim zdaniem powinni jedynie dodawać swój nick w cudzysłowiu po swoim nazwisku. Jeśli chodzi o praktykantów to każdy kiedyś zaczynał. Niektóre treści owszem nie trzymają poziomu redaktarów, lecz nie powinniśmy rzucać w nich kamieniami, ponieważ to by do niczego nie prowadziło . Zapewne gdyby było w newsach coś aż tak bardzo złego to news by został usunięty. Cieszmy się z rzeczy małych, ponieważ te małe kiedyś będą większe. Tak samo jak z wiedzą praktykantów i ich newsami.
Opublikowano 26 września 201212 l Ja się w 100% zagadzam z MaZem. Jak dzisiaj przeczytałem tytuły niektórych newsów, to mnie krew zalała. Tragedia jest z tymi świeżakami, serio.
Opublikowano 26 września 201212 l Ja się w 100% zagadzam z MaZem. Jak dzisiaj przeczytałem tytuły niektórych newsów, to mnie krew zalała. Tragedia jest z tymi świeżakami, serio. A to ciekawe, można poprosić o przykłady tych tytułów?
Opublikowano 26 września 201212 l http://www.ppe.pl/news-18157-Obrazkow_z_AC_III_ci_u_nas_dostatek.html I do tego suchar w tekście: Jeśli otworzę jutro lodówkę i wyskoczy z niej Assassin's Creed III, większość z Was uwierzy mi na słowo.