pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Rozumiem, że spokojnie będę się mógł zalogować z istniejącym kontem PPE?? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Tak, konta zalozone jeszcze na starym PPE sa aktywne rowniez na nowym. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) niby już działa, ale strasznie zamula, nie chce mi sie zalogowac na konto nawet e tam nie dziala... po paru minutach pojawil sie "trwa łączenie z serverem" i poprosilo o hasło w okienku , a potem nic.. Edytowane 22 kwietnia 2013 przez Yano Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Prosimy o cierpliwość. Testowanie strony jedno, ale dopiero na "żywym" organizmie można wyłapać niektóre problemy. I właśnie je wyłapujemy już przy normalnych obciążeniach. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Logowanie to jest problem. Mam ZUPELNIE inne haslo na PPE i forumek. Z tego co zauwazylem to przegladarka zaakceptowala ktore bylo przez nia zapamietane. NA oko to dlugosc hasla odpowiada temu co mam na forum. Jak sie chcialem zalogowac z tym z PPE to nie dało się. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Nie mogłeś mieć innego hasła na PPE i forum przed startem nowego PPE. Najwyraźniej musiało być zapamiętane hasło w przeglądarce. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Zalogowałem się na nowym PPE.pl i od razu mam jedenasty poziom, choć prawie wcale nie udzielam się w komentarzach na portalu :] Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Zalogowałem się na nowym PPE.pl i od razu mam jedenasty poziom, choć prawie wcale nie udzielam się w komentarzach na portalu :] Tak, wszystko się zgadza . Jak zauważysz w swoich Osiągnięciach, masz dodane dwa za staż na portalu. Ukłon z naszej strony w kierunku użytkowników, którzy są z nami od dłuższego czasu (a jak widać po Twojej dacie rejestracji, mowa tutaj o 2009 roku). Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) Nie mogę się na razie zalogować. Portal wygląda fachowo. Dobra robota.Nurtują mnie ciągle pytaniai wątpliwości które postawiłem na PPE a nie uzyskałem odpowiedzi ( Wiem wiem byliście zagonieni). Więc ponawiam je na forum. @ Redakcja- recenzje na PPE ?- przed publikacją w PE czy po?w formie recenzji alternatywnej wykonanej przez innego redaktora, czytelnika( takie rozszerzone 3Grosze )?Myślałem że PPE ma uzupełniać PE a nie konkurować ( PPE -newsy, PE - recenzje ,publicystyka)Dla niektórych będzie to pożegnanie z magazynem ( co w nim pozostanie ekskluzywnego?)Obym się mylił i nie stało się to gwoździem do trumny PE w tak trudnych dla prasy w ogóle czasach.Jedno jest pewne -jako człowiek starej daty zostaję ciągle stałym czytelnikiem PE A co zrobią młodsi ,wychowani w "Sieci" Czytelnicy , strach pomyśleć Edytowane 22 kwietnia 2013 przez Tokugawa1982 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Pierwsze wrazenia po (bardzo) szybkim przejrzeniu: schludny wyglad wideorecenzje - no w koncu. nie napisze nic o jaksci bo tylko poczatek wlaczylem jamaj - to byl prowadzacy gramitacji? sklad redakcji portalu ograniczony do 6 osob tylko? jak zrobicie jeszcze w miare regularne podcasty z podsumowaniem bierzacych wydarzen to bedie mega git Poki co bardzo ladnie i na plus. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Przy logowaniu Duże litery są ważne , wcześniej można było na małych literach się zalogować Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Uuuuu..... optymalizacja na urządzenia mobilne by się przydała - nie da się tego przeglądać, muli niemiłosiernie Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) Po resecie haseł na forumku nie mogłem się zalogować na PPE ani na nowe, ani na stare hasło. Teraz mam ten sam problem :confused: E: A nie, sorry, musiałem nick napisać z dużej litery, działa Edytowane 22 kwietnia 2013 przez Yakubu Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Wszystko super fajnie, ale bardzo ogolnie muli to nowe PPE, przy ocenaniu gier, ustawianiu ze sie ukonczylo, ze sie posiada itd itp trzeba sporo odczekac, a jak sie cos zle zaznaczy i chce sie naprwic, to pojawia sie blad ze opcja dostepna po premierze, trzeba odwiezac, znowu czekac... to chwilowe problemy czy przeoczenie z Waszej strony? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Przepraszamy za jeszcze chwilowe zawieszki - testujemy jeden z modułów, który dopiero pod napływem użytkowników dał o sobie znać. Nie mogę się na razie zalogować. Portal wygląda fachowo. Dobra robota.Nurtują mnie ciągle pytaniai wątpliwości które postawiłem na PPE a nie uzyskałem odpowiedzi ( Wiem wiem byliście zagonieni). Więc ponawiam je na forum. @ Redakcja- recenzje na PPE ?- przed publikacją w PE czy po?w formie recenzji alternatywnej wykonanej przez innego redaktora, czytelnika( takie rozszerzone 3Grosze )?Myślałem że PPE ma uzupełniać PE a nie konkurować ( PPE -newsy, PE - recenzje ,publicystyka)Dla niektórych będzie to pożegnanie z magazynem ( co w nim pozostanie ekskluzywnego?)Obym się mylił i nie stało się to gwoździem do trumny PE w tak trudnych dla prasy w ogóle czasach.Jedno jest pewne -jako człowiek starej daty zostaję ciągle stałym czytelnikiem PE A co zrobią młodsi ,wychowani w "Sieci" Czytelnicy , strach pomyśleć Recki są zupełnie niezależne, pisane przez osoby z portalu. PE w tej materii ma priorytet i tutaj nie ma zmian - materiały ekskluzywne zawsze idą w pierwszej kolejności do pisma. Pierwsze wrazenia po (bardzo) szybkim przejrzeniu: schludny wyglad wideorecenzje - no w koncu. nie napisze nic o jaksci bo tylko poczatek wlaczylem jamaj - to byl prowadzacy gramitacji? sklad redakcji portalu ograniczony do 6 osob tylko? jak zrobicie jeszcze w miare regularne podcasty z podsumowaniem bierzacych wydarzen to bedie mega git Poki co bardzo ladnie i na plus. http://www.ppe.pl/redakcja.html Uuuuu..... optymalizacja na urządzenia mobilne by się przydała - nie da się tego przeglądać, muli niemiłosiernie Przygotowujemy dedykowaną apkę pod urządzenia mobilne, optymalizacja obecnej wersji nie wchodziła w grę, po prostu trzeba napisać coś w stylu m.ppe.pl. Wszystko super fajnie, ale bardzo ogolnie muli to nowe PPE, przy ocenaniu gier, ustawianiu ze sie ukonczylo, ze sie posiada itd itp trzeba sporo odczekac, a jak sie cos zle zaznaczy i chce sie naprwic, to pojawia sie blad ze opcja dostepna po premierze, trzeba odwiezac, znowu czekac... to chwilowe problemy czy przeoczenie z Waszej strony? Zamułka to wyniki chwilowych problemów, zapewne akurat wtedy na to trafiłeś. Oceniani gry przed premierą i problem z anulowaniem? Poproszę konkretny przykład. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 przy kazdej grze Klikam np ze ok, gram/mam. Spoko, zero problemow, chce kliknac ze gre ukonczylem i wyskakuje blad: nie wspominajac o tym ze ikonka ze w gre gram ew ja mam, zostaje podswietlona na pomaranczowo dopiero po odswiezeniu Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Dlaczego w Moim Profilu nie ma opisu za co dostało się osiągnięcie. Btw świetne nazwy tych osiągnięć/ Balcerowicza za co dostałem ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opisy achievementow masz w zakladce osiagniecia na moim profilu 1 Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 @Rayos: dzięki, będziemy sprawdzać. Podświetlanie to drobnostka, ale z tym komunikatem o premierze dziwne. Tym bardziej że u mnie bez problemu. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Kończe z męczącymi pytaniami: Brakuje mi odnośnika na PPE do Forum Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 rayos,perez: by dzialalo dodanie gry do ukonczonych, nalezy wpisac swoj czas ukonczenia. troche niepotrzebna opcja bo i tak nie pamieta sie teraz tych wszystkich czasow. ale skoro jest, to i przydalby sie ranking najdluzszych/ najkrotszych gier. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) @Tokugawa, zakladka spolecznosc, potem na prawo masz forum @grzybiarz, z tym nie ma problemu, chodzi po prostu o to, ze wyskakuje wyzej wymieniony blad po zaznaczeniu ze "ukonczylem" po wczesniejszym zaznaczeniu "gram/mam" Edytowane 22 kwietnia 2013 przez Rayos Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 W koncu jest mozliwosc edycji wpisow - na to najbardziej czekalem.Szkoda, ze w informacji o profilu nie mozna dodac posiadanej konsoli - powinno cos takiego byc. Zauwazylem, ze po dodaniu gry do listy "moje gry", ostatnio dodana automatycznie ustawia sie jako gra, w ktora aktualnie gramy - troche bez sensu. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Serwer klęka i stęka chyba jestem zaciężki na niego. Oceniłem Okami HD lecz nie mogę wpisać ilości czas oraz że ją ukończyłem . Chyba wrócę na portal wieczorem gdy sytuacja sięustabilizuje. Mam nadzieję Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Tak, na razie wciąż jeszcze chłopaki optymalizują wszystko, żeby wyciągnąć maksymalną płynność. @saptis: sprawdzimy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi