aux 3 784 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Nowe PPE wygląda świetnie, nowe funkcje i bajery zaliczam na wielki plus. Niestety napotkałem na problem przy logowaniu. Sprawdzony sposób z ustawieniem nowego hasła nie zadziałał. Dostałem od razu mejla, ale po kliknięciu na link wyskoczył error 404. Założyłem więc nowe tymczasowe konto żeby pobawić się aczikami Parę razy wyskoczył mi fatal error. Rozumiem że to przejściowe kłopoty które naprawicie, więc póki co nie narzekam Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Tak - problem z resetem hasła już jest ogarniany. A błędy z szybkością działania czy "fatale" to wynik testów na "żywym" organizmie. Działamy cały czas . Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) Parę razy wyskoczył mi fatal error. Rozumiem że to przejściowe kłopoty które naprawicie, więc póki co nie narzekam Ja mialem Syntax Error - wracaja wspomnienia z czasow Atari i C64, moze to taki Easter Egg nowego PPE. Edytowane 22 kwietnia 2013 przez saptis Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) Czy aktualnie jest przerwa techniczna? Jeśli tak to o której się skończy? EDIT: Już działa. ;] Edytowane 22 kwietnia 2013 przez Ludwes Cytuj
The_D 0 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Bedzie jak sie ziemniaku ugotuja Cytuj
dexx 0 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Jak dodac do zakłądki w jakie gry gram a jakie ukończyłem ?? kurde klikam na to i nic sie nie pokazuje . Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Nie da się w ogóle zalogować. Jak wysłałem na maila przypomnienie hasła, to wyskoczył jakiś błąd 404. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 404 poprawiamy, co do logowania - znaczenie ma wielkość liter. Gdyby dalej był problem, podeślij plis PW na forum. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Nie da się w ogóle zalogować. Jak wysłałem na maila przypomnienie hasła, to wyskoczył jakiś błąd 404. U mnie działa bez przeszkód /Pamiętaj o dużych literach w twoim przypadku Z Cytuj
Keczup 5 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 U mnie też nie da się zalogować, a rano nie było problemów. Podczas próby wyskakuje mi komunikat "błąd logowania". Wszystko wpisuje dobrze, z zachowaniem wielkości liter. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 404 wyskakuje mi jak klikam w odnośnik prowadzący do jednego ze starszych newsów (chodzi o sytuację kiedy jest on w treści innego). Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Nie mozna dodac niektorych gier do swojej listy - np GTA: San Andreas na XBOX'a (nie mozna dodac przed premiera), na PS2 mozna. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Nie mozna dodac niektorych gier do swojej listy - np GTA: San Andreas na XBOX'a (nie mozna dodac przed premiera), na PS2 mozna. Odswiez strone,czasem to pomaga. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 404 wyskakuje mi jak klikam w odnośnik prowadzący do jednego ze starszych newsów (chodzi o sytuację kiedy jest on w treści innego). Konkretny link plis. Nie mozna dodac niektorych gier do swojej listy - np GTA: San Andreas na XBOX'a (nie mozna dodac przed premiera), na PS2 mozna. Sprawdzimy. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) Można dodawać wszystkie gry, ale trzeba wpisać czas ukończenia. Miałem ten bug z Uncharted. Strzeliłem że przejście mi zajęło 8 godzin (i się dodało, wcześniej był błąd że gra nie miała premiery)... w sumie to nie pamiętam. Opcja wydaje mi się niepotrzebna. Nikt chyba nie pamięta w ile zaliczył wszystkie gry które ma na swoim koncie. Edytowane 22 kwietnia 2013 przez grzybiarz Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Można dodawać wszystkie gry, ale trzeba wpisać czas ukończenia. Miałem ten bug z Uncharted. Strzeliłem że przejście mi zajęło 8 godzin... w sumie to nie pamiętam. Opcja wydaje mi się niepotrzebna. Nikt chyba nie pamiętam w ile zaliczył wszystkie gry które ma na swoim koncie. Opcja jest globalna, pomyślana też o nowych tytułach, w które zagramy. Informacyjnie - strona działa (to znaczy nie w tej chwili ), ale jeszcze przez kilka(naście) godzin będzie mogła zamulać. Będziemy na bieżąco informować o postępie prac optymalizacyjnych. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) Można dodawać wszystkie gry, ale trzeba wpisać czas ukończenia. Miałem ten bug z Uncharted. Strzeliłem że przejście mi zajęło 8 godzin (i się dodało, wcześniej był błąd że gra nie miała premiery)... w sumie to nie pamiętam. Opcja wydaje mi się niepotrzebna. Nikt chyba nie pamięta w ile zaliczył wszystkie gry które ma na swoim koncie. Plus gry ktore maja multi,to nie wiem czy mam wpisac w ile przeszedlem sp czy wpisac ile gralem w multi+sp. Edytowane 22 kwietnia 2013 przez Zaqair Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Nie mozna dodac niektorych gier do swojej listy - np GTA: San Andreas na XBOX'a (nie mozna dodac przed premiera), na PS2 mozna. Odswiez strone,czasem to pomaga. Moze czasami pomaga, probowalem, ale u mnie nie zadzialalo. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) Konkretny link plis. Ok no więc zwiedzanie rozpoczynamy tutaj: http://www.ppe.pl/news-20259-_gracze_sa_gotowi_na_stale_polaczenie_z_siecia_.html W newsie jest link pod wyrazami "Adama Orth". Link który jak dobrze pamiętam prowadził do newsa z failem tego typa (wiadomo o co chodziło). Zamiast newsa dostaje coś takiego: http://www.ppe.pl/404.html Dodam że jak kursor myszy znajduje się na samym podlinkownym słowie to w lewym dolnym rogu przeglądarki wyświetla się poprawny link (tzn taki który sugeruje ze jest tam to co chcę zobaczyć a nie error 404). Znalazłem jeszcze jeden taki ale za 10 minut wychodzę z pracy i nie mam za bardzo jak tego teraz szukać. Wieczorem jak znajdę to wrzucę. Edytowane 22 kwietnia 2013 przez pawelgr5 Cytuj
Keczup 5 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Heh, wszystko pieknie śmiga tylko wciąż nie mogę się zalogować. Zmieniłem nawet hasło i to samo - "błąd logowania". Any ideas? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Informuje ze problemu wyzej przeze mnei wymienionego (ten z bledem ze po premierze dostepna opcja) juz nie ma i strona chodzi duzo lepiej niz rano, dobrze sie spisaliscie! Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Heh, wszystko pieknie śmiga tylko wciąż nie mogę się zalogować. Zmieniłem nawet hasło i to samo - "błąd logowania". Any ideas? Pisz do Pereza, mam dokładnie to samo. Cytuj
Keczup 5 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Up Dzięki, tak też uczyniłem Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 http://www.ppe.pl/spolecznosc.html ten link powinien być gdzieś w górnym menu. Normanie trza wchodzić poprzez profil innego usera? Czy robię coś nie tak?Tak, czy owak - jest zaje.biście.Boję się tylko syfu, związanego z aczikami. Przecież to choroba XXI wieku, a teraz mam to i na portalu Cytuj
Karas 433 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Ktoś mi powie do czego potrzebna jest wtyczka apple quicktime ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi