celnikPL 0 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Witam. Nie wiem czy to tylko u mnie ale od 2 dni nie moge wejsc na swoj profil. Nie ma problemy z logowaniem ale wgladu do profilu nie ma. Cytuj
Bioter 0 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Mam to samo co Celnik. Widocznie pewne profile zostaly opanowane przez szatana czy coś... Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 he he. Ja już dawno zapomniałem jak wygląda mój profil. Nie wchodzi i już. Ale spokojnie. Perez wie o tym i jego spec team naprawi to pewnie niedługo. Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Dwie rzeczy: -portal chodzi wolno -zrobcie w koncu wersje mobilna, bo coraz wiecej osob korzysta z internetu na smartfonach. Cytuj
lukasz638 1 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 (edytowane) Witam, mam drobny problem z dodawaniem własnych wątków przy poszczególnych grach. Otóż zakładam taki wątek ale po przeładowaniu strony niestety się nie pojawia. Czy to jakiś błąd czy też wątki te są weryfikowane/sprawdzane i po pewnym czasie się pojawią ? Edytowane 28 kwietnia 2013 przez lukasz638 Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Dwie rzeczy: -portal chodzi wolno -zrobcie w koncu wersje mobilna, bo coraz wiecej osob korzysta z internetu na smartfonach. Było mówione, że się zajmują optymalizacją. O mobilnej stronie także było. Wystarczy przeczytać kilka postów wstecz... Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Witam, mam drobny problem z dodawaniem własnych wątków przy poszczególnych grach. Otóż zakładam taki wątek ale po przeładowaniu strony niestety się nie pojawia. Czy to jakiś błąd czy też wątki te są weryfikowane/sprawdzane i po pewnym czasie się pojawią ? Bardziej błąd. Sprawdzamy to, bo to podobny temat jak z komentarzami, które się nie pojawiają. Szybkość strony - wtorek/środa powinniśmy zamknąć temat. Cytuj
lukasz638 1 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Więc pozostaje cierpliwie czekać Swoją drogą przy niektórych grach dodawanie nowych wątków działa. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 28 kwietnia 2013 Opublikowano 28 kwietnia 2013 W zakładce wideo brak wideo recenzji God of war , Guacamelee to exclusiv na konsole Sony Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 29 kwietnia 2013 Opublikowano 29 kwietnia 2013 he he. Ja już dawno zapomniałem jak wygląda mój profil. Nie wchodzi i już. . Z tego co zauważyłem gdy się kliknie prawym klawiszem myszy>wyświetl w nowej karcie, to wchodzi mój profil, szybciej, niż normalnie gdy nadusimy lewym. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 kwietnia 2013 Opublikowano 29 kwietnia 2013 Czy możecie zmienić, żeby w okienku logowania gdzie trzeba wpisać Nick przestało podpowiadać wcześniej wpisywaną nazwę? Albo na litość boską wyłączcie znaczenie małych i dużych liter, bo keidy wpisuje MaZZeo to mi to zmienia na mazzeo ergo nie chce się logować :F Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 29 kwietnia 2013 Opublikowano 29 kwietnia 2013 (edytowane) Czy możecie zmienić, żeby w okienku logowania gdzie trzeba wpisać Nick przestało podpowiadać wcześniej wpisywaną nazwę? Albo na litość boską wyłączcie znaczenie małych i dużych liter, bo keidy wpisuje MaZZeo to mi to zmienia na mazzeo ergo nie chce się logować :F Zaznacz myszką zapamiętaną frazę i kliknij delete. Miałem to samo i pomogło. Edytowane 29 kwietnia 2013 przez Zwyrodnialec 1 Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Czy dział F2P będzie rozwijany? Filtrów jest więcej niż gier . 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 (edytowane) Fajnie, ze daliscie mozliwosc dodania posiadanych konsol w formie ikonek. W ikonkach konsol brakuje jeszcze: Segi Master System, Nokii N-Gage i Segi GameGear. Moze ta druga to raczej ciekawostka, ale jest przeciez handheldem, co do pierwszej to powinna sie znalezc na liscie skoro jest tam NES. Poza tym fajnie gdybyscie dali jakiegos achievementa za posiadanie w profilu okreslonej ilosci konsol, lub kilku konsol jednego producenta. Edytowane 30 kwietnia 2013 przez saptis Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Hmmm tak sobie myslę że moglibyście zmienić WiiWare na eShop (w górnym menu). W sklepiku N pokazuje się dużo więcej gier niż tylko te z WiiWare, jest przeciez jeszcze VC i zwykle cyfrowe wydania gierek (nie tylko tych które ukazały się w pudełku). Ewentualnie dodać eShop po prawej stronie w sekcji "Aktualna oferta sieciowa" - wrzucenie raz w tygodniu jednego newsa więcej informującego o premierach w EU to chyba nie taki duży nakład pracy (taki pro tip: update jest w czwartki o 16 - internet ma info dużo wczesniej wiec możecie się przecież posiłkować ) 1 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Czy dział F2P będzie rozwijany? Filtrów jest więcej niż gier . Jasne, będziemy to rozbudowywać. Na razie skupiliśmy się na wyeliminowaniu bugów i dodaniu funkcji, które zasugerowali użytkownicy (m.in. moje konsole). Fajnie, ze daliscie mozliwosc dodania posiadanych konsol w formie ikonek. W ikonkach konsol brakuje jeszcze: Segi Master System, Nokii N-Gage i Segi GameGear. Moze ta druga to raczej ciekawostka, ale jest przeciez handheldem, co do pierwszej to powinna sie znalezc na liscie skoro jest tam NES. Poza tym fajnie gdybyscie dali jakiegos achievementa za posiadanie w profilu okreslonej ilosci konsol, lub kilku konsol jednego producenta. Przekażę Rogerowi, listę konsol można bezproblemowo rozszerzyć. Hmmm tak sobie myslę że moglibyście zmienić WiiWare na eShop (w górnym menu). W sklepiku N pokazuje się dużo więcej gier niż tylko te z WiiWare, jest przeciez jeszcze VC i zwykle cyfrowe wydania gierek (nie tylko tych które ukazały się w pudełku). Ewentualnie dodać eShop po prawej stronie w sekcji "Aktualna oferta sieciowa" - wrzucenie raz w tygodniu jednego newsa więcej informującego o premierach w EU to chyba nie taki duży nakład pracy (taki pro tip: update jest w czwartki o 16 - internet ma info dużo wczesniej wiec możecie się przecież posiłkować ) Do przemyślenia, dzięki za sugestię . Cytuj
saptis 620 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 (edytowane) Super !Zastanawialiscie sie moze nad jakas aplikacja na Androida ?Fajnie byloby miec cos takiego bo dla mnie to akurat wygodniejsze niz wchodzenie na strone ze smartfona. EDIT:Wlasnie napisalem odpowiedz na pewien komentarz i po zatwierdzeniu chcialem edytowac, ale opcja edycji sie nie wyswietlala. Edytowane 30 kwietnia 2013 przez saptis Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Android to na razie nuta przyszłości, póki co chcemy ogarnąć temat wersji mobilnej. Komentarz - poproszę link. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 (edytowane) Od wczoraj rano nie działa linkowanie z wyszukiwarki do encyklopedii (IE) i na IE nie da się zrobić aczika Kliknij w kalendarz (od początku ppe 2.0)Zmieniłem przeglądarkę na FF i tutaj działa wszystko i aczik wszedł. Edytowane 30 kwietnia 2013 przez Sephrio Cytuj
celnikPL 0 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Witam ponownie. Oglądam teraz Ligę Mistrzów i tak w przerwie postanowiłem sprawdzić ja tam mój profil. A tu d..a. Pokazuje sie info: operacja w toku, trwa łączenie z serwerem, proszę czekać ... (już ponad 20 minut) i nic. Czy to tylko problem z moim kontem czy jeszcze ktoś stwierdził podobne problemy ? Cytuj
montana 9 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 A czy jest możliwość dodania wyszukiwania recenzji userów? Bo obecnie z tego co wyłapałem to po wejściu w Recenzje i ustawieniu filtra nie wyszukuje recenzji dodanych przez userów, a jedynie te napisane przez redaktorów. Podobnie rzecz się ma po przejściu na stronę danej gry w Encyklopedii, gdzie nad oceną społeczności wisi "Ocena PPE - brak recenzji". Fajnie by było gdyby gdzieś tam wcisnąć jeszcze Recenzje userów. Już nie wspominam o "Najnowszych recenzjach" na stronie głównej, bo wiem, że to byłoby już przegięcie. Może jakieś oceny tekstów recenzji? Nawet te łapki, które są w komentarzach to byłoby coś 1 Cytuj
Iron 18 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Wiadomy problem z wczytywaniem się profilu, u mnie jakoś się wczytuje, ale komentarza w profilu to za chiny się nie da dodać, klikasz dodaj, ładowanie, odświeżenie i nic Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 30 kwietnia 2013 Opublikowano 30 kwietnia 2013 @montana: lista recenzji userów dostępna jest tutaj - http://www.ppe.pl/recenzje-czytelnicy.html . Aczkolwiek faktycznie już działamy, żeby dostęp do nich był łatwiejszy i czytelniejszy. Z poziomu gry w Encyklopedii możesz to zrobić z karty głównej - http://www.ppe.pl/encyklopedia-4097-tomb_raider.html zaznaczone są 2 recenzje, po kliknięciu masz to http://www.ppe.pl/recenzje-gra-4097.html Ocena recki też jak najbardziej do rozważenia. @Iron: problem z komentarzem to jakoś teraz? Bo usterkę (teoretycznie) usunęliśmy i nie powinno być sytuacji, że dodajesz komentarz, a po przeładowaniu strony pusto. Najwyżej może być problem z samym wejściem w profil, ale to inna bajka. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Czy tylko mi nie działa funkcja Odpowiedz na czyimś komentarzu? Kliknąłem na Odpowiedz przy komentarzu Zwyrola, a wpis zapisał się jako osobny komentarz do głównego wątku. Już miałem tak wcześniej. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 U mnie w ogóle nie wyświetla się "Odpowiedz" gdy wątek zawiera tylko jeden wpis. Mogę komuś odpowiedzieć dopiero gdy inny user się wpisze przez "Odpowiedz". Używam Mozilli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi