Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Gdzie obiecany tekst ze Ścierą? Od 14 września minęło już trochę więcej niż tydzień. Ostatnio miałem okazję wymienić kilka maili ze Ścierą. Szykuję większy tekst, który powinien pojawić się na stronie w przyszłym tygodniu. Będzie trochę wspominek i nostalgii, bo były redaktor naczelny PSX Extreme nie gra już praktycznie w ogóle w nowe gry poświęcając teraz swoje życie nieco innym pasjom. Cóż należy mu się - za te wszystkie nieprzespane noce przez prawie 15-lat składania pisma http://www.ppe.pl/publicystyka-1179-hyde_park__wymien_pieciu_ulubionych__grywalnych__bohaterow_w_grach_wideo.html 1 Cytuj
Pix 911 Opublikowano 23 września 2014 Opublikowano 23 września 2014 Ściera zajrzał na PPE, zobaczył pudelkowe newsy od praktykantów i zdecydował, że jednak nie chce się udzielać na takim portalu. Taka jest moja teoria, ale może oczywiście być błędna. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Proponuje zmianę nazwy na fundacja PSX extreme, dbacie o to by niepełnosprawni również mogli recenzowac gry, pije do 10/10 dla dead space'a. Jakiś numer konta do następnego pita? 1% a pomożemy tylu Gruszczykom i innym!!! Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 A wiesz jak się starał? Pewnie nie wiesz. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Zamknijcie dział wydarzenia/eventy bo jest w nim za pusto. Wojtek G. dodaje info o eventach w newsach. Co miesiąc Daaku wrzuci tam też info o Pogradajmy, ale te też się pojawia w newsach, więc po co to... Dział leży i kwiczy, ja pamiętam jak ja szukałem kiedyś co tydzień można było coś nowego znaleźć, bo takich eventów jest masa, tylko nikomu się nie chce dodawać (no poza wojtkiem). ps, jeśli pan perez odpisze na ten wpis, ja uznam że nikt nie odpisał. I będę nadal oczekiwał odpowiedzi, na temat zamknięcia tego działu na ppe. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 28 października 2014 Opublikowano 28 października 2014 Raz, raz, test niewidzialności. [odpowiedzieć dla Sephrio]: Obawiam się, że jeśli ja jestem niewidzialny, to raczej długo poczekasz na odpowiedź od kogoś innego, gdyż akurat pytasz o kwestie, które podlegają mi. [odpowiedź dla zainteresowanych tematem]: W PPE 3.0 dział na pewno zniknie z głównego menu. Zobaczymy, czy i ewentualnie w jakiej formie pozostanie na portalu. Cytuj
KUBUŚ 49 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Najnowszy konkurs czyli recenzja gry z listy. Pisałem na FB i bez odpowiedzi, więc pytam tu, czy może to być recka fify 15 na ps Vita? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Regulamin zostal zaktualizowany. W I etapie mozna recenzowac tytuly z podanej listy dostepne na X360 i XOne. Cytuj
KUBUŚ 49 Opublikowano 8 listopada 2014 Opublikowano 8 listopada 2014 Wolę zagrać i napisać reckę niż większość po filmikach na YT. Podziękuje. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) Nic nie widać ohh ;/ znalazłem jeszcze 2 bugi nie widać gry Bomberz i tokeny wysiadają, często wpisuje poprawny i pisze że taki nie jest i tak nawet kilka razy z rzędu... czasami aż mi się już nie chce dodać tego komentarza po tylu udanych=nieudanych próbach Edytowane 25 listopada 2014 przez Sephrio Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 gdzie można oficjalnie hejtować za brak Gościa Niedzielnego? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 GN na razie zawieszony. Piotrek wspominał o tym w ostatnim odcinku - nowy rok, nowe obowiązki i niestety brak czasu na GN. Rozglądamy się za następcą, ale co i kiedy uda się ogarnąć - brak konkretów. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 myślę, że użytkownik Yano mógłby wprowadzić sporo świeżości. Składam jego kandydaturę. 5 Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Jestem za . Yano na prezydenta 1 Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 GN na razie zawieszony. Piotrek wspominał o tym w ostatnim odcinku - nowy rok, nowe obowiązki i niestety brak czasu na GN. Rozglądamy się za następcą, ale co i kiedy uda się ogarnąć - brak konkretów. wiem, że Piotrek wspominał ale chyba nie dał cynku, że odchodzi za 5 dwunasta i czas był na wybranie następcy. zróbcie jakiś plebiscyt czy coś bo tak mi to zaburzyło mój niedzielny harmonogram , że normalnie nie wiem jak żyć... pewnie z początku będą bluzgi, że to już nie to samo itp.itd. ale kurde jest chyba o co walczyć bo oglądalność była. ewentualnie dajcie Piotrowi podwyżkę, to zawsze działa. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Właśnie oglądalność była słaba, a taki dobry program: wszystko z całego tygodnia skrócone do 10 minut.Jakby Piotrek gwiazdorzył, pojawiał się przed kamerą, przebierał, robił jakieś gagi, to pewnie byłby już znanym Youtuberem, a tak w sumie, był to program dość niszowy, dla dorosłych, normalnych:) ludzi. Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 być może jest jak piszesz, nie znam się na jutjubowych cyferkach i nie wiem ile trzeba miec kliknięć, żeby oglądalność była oceniona jako dobra ale znam się na dobrych programach a ten był dobry. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 BTW, cieszę się, że tak wnikliwie nas stalkujesz, wertujesz magazyn w poszukiwaniu błędów, a kiedy wreszcie coś znajdziesz lub wydaje Ci się ze znalazłeś - przystępujesz do akcji. Mam jednak wrażenie, że Twoja aktywność w tym aspekcie wzrosła zaraz po tym jak pożegnałeś się z fuchą newsmana na ppe.pl ale być może to jedynie zbieg okoliczności Wypier...e jeszcze resztę niusmanow z tzw "narybku" i będzie gites Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 BTW, cieszę się, że tak wnikliwie nas stalkujesz, wertujesz magazyn w poszukiwaniu błędów, a kiedy wreszcie coś znajdziesz lub wydaje Ci się ze znalazłeś - przystępujesz do akcji. Mam jednak wrażenie, że Twoja aktywność w tym aspekcie wzrosła zaraz po tym jak pożegnałeś się z fuchą newsmana na ppe.pl ale być może to jedynie zbieg okoliczności Wypier...e jeszcze resztę niusmanow z tzw "narybku" i będzie gites a to już wiadomo czemu robi taką trzodę w console wars Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 BTW, cieszę się, że tak wnikliwie nas stalkujesz, wertujesz magazyn w poszukiwaniu błędów, a kiedy wreszcie coś znajdziesz lub wydaje Ci się ze znalazłeś - przystępujesz do akcji. Mam jednak wrażenie, że Twoja aktywność w tym aspekcie wzrosła zaraz po tym jak pożegnałeś się z fuchą newsmana na ppe.pl ale być może to jedynie zbieg okoliczności Wypier...e jeszcze resztę niusmanow z tzw "narybku" i będzie gites a to już wiadomo czemu robi taką trzodę w console wars Takie betony są teraz newsmenami o jejuniu Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) No na ppe źle przetłumaczone i często wyssane z palca "kontrowersyjne" newsy to codzienność. Edytowane 26 stycznia 2015 przez Soban Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Tutaj również niestety popieram opinię, że jakoś newsów na portalu PPE zakrawa o pomstę do nieba, podobnie jak ich tytuły rodem z Onetu Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 te clickbaity to jest patologia, do portali które stosują to gunwo powinno się wysyłać listy z wąglikiem Cytuj
Pix 911 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Zgadzam się. Zostawić Rodżeła i Zaxa, a resztę wywalić. Największa porażka to oczywiście Gruszczyk, bo ten pan od dawna powinien pracować dla Onetu. 1 Cytuj
subek 60 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 (edytowane) Niemożność przeglądania newsów po wyłapaniu bana jest trochę bez sensu moim zdaniem. Może zablokujecie samo pisanie i dawanie +/- itp, a przeglądanie odblokujecie? Edytowane 26 stycznia 2015 przez subek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi