Hubert249 4 279 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 myślę, że użytkownik Yano mógłby wprowadzić sporo świeżości. Składam jego kandydaturę. Yano lub ktoś jemu podobny rozwaliłby system Taki bekowy przegląd tygodnia przez podobnego pozytywnie pyerdolnietego typa to byłby strzał w 10. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Niemożność przeglądania newsów po wyłapaniu bana jest trochę bez sensu moim zdaniem. Może zablokujecie samo pisanie i dawanie +/- itp, a przeglądanie odblokujecie?Dziwnie, że tak zablokowali, ale zawsze możesz się po prostu wylogować. Wtedy newsy powinny działać. Cytuj
subek 60 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 No po wylogowaniu działają, ale jak jesteś zalogowany z banem to cała strona jest bezużyteczna, wydaję mi się, że sama blokada pisania by wystarczyła w zupełności. I nie piszę tego ze względu na to, że w przyszłości mam zamiar zbierać kolejne bany tylko bardziej dla potomnych Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Posiadanie konta daje szereg opcji - komenty, plusy/minusy, ocenianie gier, dyskusje, prywatne wiadomości itd., itd. Jeśli wyłapujesz bana, to trzeba byłoby to wszystko odcinać, bo jaki sens bana, skoro można byłoby część rzeczy mieć? Na forum, jeśli mnie pamięć nie myli, działa to podobnie - ban na konto = brak dostępu do forum. Cytuj
subek 60 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 No właśnie chodzi mi o to, że wyłapujesz bana bo napisałeś coś co się komuś nie spodobało, a nie możesz oceniać gier itd, napisałeś coś nie tak niech będzie ban na samo pisanie, a nie na cały portal. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Za bardzo by to wszystko komplikowało. To idąc tym tokiem rozumowania, musielibyśmy wyodrębnić kilka sekcji i w każdej osobno banować - za komentarz, za bloga, za dyskusje itd. Portal należy traktować jako całość, user posługuje się na nim jednym nickiem i cały czas "pracuje" na swoje konto. Jeśli ktoś nie umie przestrzegać zasad, to jaki sens kombinować i stosować jakieś taryfy ulgowe na inne sekcje portalu. Cytuj
subek 60 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Trochę by komplikowało ale po takim banie na wszystko użytkownik może się zrazić i już nie wrócić, a Wam kasa ucieknie bo jakby się przywiązał to by gazetkę kupił na reklamę kliknął itd No i nie trzeba na każdą sekcje osobno, zakaz pisania gdziekolwiek i tyle. Taka moja luźna sugestia tylko. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Taa, już wszyscy kupują i klikają . Niestety już parę razy mieliśmy tak, że kogoś przywracaliśmy po banie i było z tym jeszcze więcej zachodu, bo to naśmiecił, bo jakichś niedozwolonych treści nawrzucał itd. A same bany nie biorą się znikąd i zazwyczaj poprzedzane są ostrzeżeniami. Cytuj
subek 60 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Ee, a ja nie dostałem ostrzeżenia, to nie fair, a tylko na jednego trolla fanboja się lekko zdenerwowałem Cytuj
Pix 912 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Wszystko zależy od tego, komu podpadłeś. Na PPE jest kółko wzajemnej adoracji i to wiadomo od dawna. Do dzisiaj nikt nie potrafi wytłumaczyć, dlaczego spamer dexx wciąż nie dostał permanentnego bana. Zamiast tego, jest obecnie maskotką portalu. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 27 stycznia 2015 Opublikowano 27 stycznia 2015 Ja jakiś czas temu założyłem nowe łącze z UPC i nie mogłem korzystać z PPE bo miałem bana na IP zgłosiłem do adminów, ale żaden się tym nie zajął... Od jakiegoś czasu jednak jest wszystko okej - magia? Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 (edytowane) dexx nie spamuje, tylko szybko pisze ;D Edytowane 28 stycznia 2015 przez Sephrio 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 Reklama PS Plus niusem na portalu? To jakiś happening, artystyczna prowokacja czy to tak na serio? To może chociaż adnotację "materiał sponsorowany" zamieścić! Albo zamiast niusmanow niech portal prowadzi agencja robiąca dla Sony PR. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 A co w tym newsie Ci przeszkadza? Wyraźnie jest info, o czym jest, żadnych haczyków nie ma. O PS+ czy GwG piszemy bardzo często w różnym kontekście - promocji, zmian, nowości, awarii itd. To są bardzo popularne tematy, ludzie chętnie o nich czytają, komentują. W minionym roku cztery newsy o PS+ znalazły się w TOP10 najpopularniejszych newsów na portalu. Cytuj
Pix 912 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 dexx nie spamuje, tylko szybko pisze ;D Tragedia. Każdy inny od razu dostałby za coś takiego bana. To musi być jakiś kuzyn Rodżera. Cytuj
dKc 9 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 O, Sephrio. Zajrzyj na twittera 1 Cytuj
funnylukePLG 2 Opublikowano 28 stycznia 2015 Opublikowano 28 stycznia 2015 dexx nie spamuje, tylko szybko pisze ;D Odezwał się święty Dexx po prostu nie ma co w życiu robić z wolnym czasem... momentami nawet mi go żal, ale tylko momentami 1 Cytuj
dexx 0 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Widzę że tu o mnie gadacie. Hehe Spehirio a Ty to najświetszy nie jesteś . Co było na PSsite ? co było na PPE wszędzie zadyma. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Gdzie się podział Gość Niedzielny? Czyżby The End? Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 8 lutego 2015 Opublikowano 8 lutego 2015 Z początkiem stycznia się zwinął. Myślimy nad reaktywacją, ale co, w jakiej formie i kiedy - ciężko powiedzieć. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 (edytowane) czy wychodzi jeszcze "gość niedzielny"? na kanale youtube ostatni odcinek widze sprzed miesiąca Edytowane 15 lutego 2015 przez Fanek Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Fanek dwa posty ponad swoim masz takie samo pytanie Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 A zresztą jak oglądałeś, to Piotrek mówił, że robi sobie przerwę po nagraniu tych wszystkich odcinków. Cytuj
Perez 1 717 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Fanek dwa posty ponad swoim masz takie samo pytanie A post wyżej odpowiedź. Gość zawieszony jest do odwołania. Myślimy nad formułą, myślimy nad terminem, jeśli wrócić, to też na pewno już bez Piotrka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi