Opublikowano 20 lutego 201510 l Czy dexx ma bana? zauważyłem że od 2 dni go nie całkowicie, a ostatni spam był tydzień temu? Tak się zastanawiam że ma bana, biorąc pod uwagę jego nagły spadek "aktywności" i poniższy zrzut ekranu. " " Mylę się? Edytowane 20 lutego 201510 l przez Sephrio
Opublikowano 20 lutego 201510 l Od wszystkiego trzeba odpocząć, nawet od PPE . Może sobie na wczasy wyjechał .
Opublikowano 21 lutego 201510 l Siema. Chciałbym sie dostać do pchliego targu z zamiarem kupna gier, tylko żąda hasło. Jakie??
Opublikowano 21 lutego 201510 l Siema. Chciałbym sie dostać do pchliego targu z zamiarem kupna gier, tylko żąda hasło. Jakie?? Po pierwsze nie ten dział/temat Po drugie ja tam nic nie mam takiego Po trzecie pewnie to działa na zasadzie masz "nowe konto" i nie możesz tam wejść. Słyszałem że musisz mieć 10 postów - pewności nie mam spytaj admina. Po piąte nie dziw się że tak jest ludzie nie chcą ryzykować handlu z kimś nowym, wiadomo istnieje większe ryzyko że coś pójdzie nie tak niż w przypadku gdy starzy userzy sobie handlują. Siedzą tu razem i się już trochę znają, ufają sobie. po szóste nie było po czwarte wiem, i nie uważam się za starego usera Ja tylko raz coś tu sprzedałem, i nie miałem żadnego hasła, hej
Opublikowano 3 marca 201510 l Jestem ludziska. Chory poprostu byłem. Widzę że mam wielbiciela w postaci Sephirio
Opublikowano 20 marca 201510 l Kurczę jak ten czas zapieprza, już 5 lat minęło z portalem. Działo się coś ciekawe na rocznicy?
Opublikowano 21 marca 201510 l Opijali ogromny sukces. Portal, który składa się w 90% z gimbazy to całkiem niezłe osiągnięcie. Za rządów Buczera PPE trzymało znacznie wyższy poziom. Mam nadzieję, że kiedy rednacz będzie któregoś dnia odchodził z PE, to nie odda szmatławca Rodżerowi.
Opublikowano 21 marca 201510 l Nie no widzę, że właśnie Roger. Ale co Ty Pix masz do Rogera? Wydaje mi się, że ten gość jako jeden z nielicznych w PE, gra dla przyjemności i pisząc do PE/PPE, robi to co kocha:)
Opublikowano 21 marca 201510 l Do stylu pisania Rogera nic nie mam, bo to obecnie najwyższa półka w PE, ale według mnie chłop nie nadaje się na redaktora naczelnego. Onetowe tytuły newsów, bezpłciowi praktykanci, którzy nie potrafią skleić jednego zdania bez zrobienia błędu i wszechobecna gimbaza w komentarzach - tak teraz wygląda PPE. Ale ruch na stronie coraz większy, a przecież to jest najważniejsze.
Opublikowano 21 marca 201510 l Do stylu pisania Rogera nic nie mam, bo to obecnie najwyższa półka w PE, ale według mnie chłop nie nadaje się na redaktora naczelnego. Onetowe tytuły newsów, bezpłciowi praktykanci, którzy nie potrafią skleić jednego zdania bez zrobienia błędu i wszechobecna gimbaza w komentarzach - tak teraz wygląda PPE. Ale ruch na stronie coraz większy, a przecież to jest najważniejsze. A jakie w Twoim mniemaniu powinien mieć cechy naczelny portalu internetowego? Tu uwaga - weź poprawkę na budżet strony i np. pewne wymogi stawiane przed takim naczelnym (bo to nie jest jego domowy blog, gdzie sobie pisze co chce i kiedy chce). A, no i jeszcze istotne - poprawka także na branżę, w jakiej portal działa. Plus otoczenie - kto będzie Twoim potencjalnym odbiorcą, jak może taki portal zarabiać etc. Bo to się super pisze - "łeee, onetowe tytuły, kiedyś to było poważniej" itd. Tylko że kiedyś, to portal był "doklejony" do pisma (i od niego uzależniony), a dzisiaj działa samodzielnie, przyciąga coraz więcej osób, zdobywa coraz lepszą pozycję w branży. A to wszystko w bardzo dużej mierze właśnie dzięki Rogerowi.
Opublikowano 21 marca 201510 l Jaki popyt taka podaz i nie ma sie co burzyc. Mozna po prostu nie wchodzic. Polecam.
Opublikowano 21 marca 201510 l Mozna po prostu nie wchodzic. Polecam. A co jak ktoś się przykleił? i nie da się odkleić
Opublikowano 21 marca 201510 l Jaki popyt taka podaz i nie ma sie co burzyc. Mozna po prostu nie wchodzic. Polecam. Już nie wchodzę. Ale portalu szkoda. Perez, dobrze, że chociaż nie próbowałeś bronić Waszych praktykantów. Najwyraźniej zdajesz sobie sprawę z poziomu jaki reprezentują.
Opublikowano 22 marca 201510 l Nie mam nic do naszych praktykantow. Ucza sie i coraz lepiej ogarniaja swoje zadania. Zreszta po to tez maja status praktykantow.
Opublikowano 1 kwietnia 201510 l Ranking miesięczny się nie wyzerował i nabija dalej za marzec @edit nie aktualne Edytowane 2 kwietnia 201510 l przez Sephrio
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Pytanka dwa: 1. Czy jest opcja żeby na portalu dało się wgrać więcej zdjęć HC gameroomu? Ewentualnie żeby dało się wgrać większe z komponentem zooma 2. Nie mogę znaleźć na forum czy jest gdzieś temat dotyczący wydań kolekcjonerskich i łowów na takie? Dziękuję i pozdrówka
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l 1. Będzie w 3.0. 2. Na PPE takiego czegoś na pewno nie ma. Co do forum, to niech bardziej obeznani dadzą znać.
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l W tym temacie: http://www.psxextreme.info/topic/60518-wasze-kolekcje-gier-na-wszystkie-platformy/page-57?do=findComment&comment=3382465możesz wrzucać swoje kolekcje gierek.
Opublikowano 6 kwietnia 201510 l Dziękuję wam obu Zatem pozostaje cierpliwie czekać i przekopywać pchli targ w poszukiwaniu kolekcjonerek... Swoją drogą jeszcze taki jeden babol rzucił mi się w oczy: Napis "Mój pokój gracza" ma za wysoki z-index, co ładnie pokazuje screen wystarczy w pliku CSS poprawić te linie: media="screen" .box2 h4, .box2 h4 span a { color: #101010 !important; font-size: 18px; position: relative; z-index: 101; // tu zmienić na AUTO }