iwans 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie każdy chce kupować e-magazyn. Chyba większość czytelników woli papier -_- No tak, nie sprecyzowałem. Chodziło mi o współistnienie wersji elektronicznej oraz klasycznej. Cytuj
garam 0 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie o to chodzi. Oczywiście serwis nie będzie płatny bo nikt tego nie chce, ale hipotetycznie to kupcy papierowej wersji powinni mieć kod do serwisu czy cóś. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Nie o to chodzi. Oczywiście serwis nie będzie płatny bo nikt tego nie chce, ale hipotetycznie to kupcy papierowej wersji powinni mieć kod do serwisu czy cóś. Predzej prenumeratorzy Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 A to czemu? Prenumeratorzy mieliby na czas prenumeraty, a ludzie ktorzy kupili magazyn dostawaliby kod wazny az do ukazania sie nastepnego numeru, po ktorego kupieniu dostawaliby kod na nastepny miesiac. Cytuj
Faith 0 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 A czy to nie bedzie cos w stylu polygamii?? Cytuj
jack119 1 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 kod do serwisu ? przecież od razu stałby się dostępny dla wszystkich i nie wiem czy jest sens robić kolejny serwis z newsami, polygamia mi wystarczy chcemy czegoś nowego Cytuj
garam 0 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Polygamia wystarcza wieeeeeeeeeluuuuuuuu osobom, więc ppe.pl nie może być płatne i musi zaoferować coś czego nie ma polygamia Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) Sama Polygamia starczy? Żartujecie sobie? Nawet nie ma encyklopedii gier bo to blog. Edytowane 20 sierpnia 2009 przez Lukas_AT 2 Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 A to czemu? Prenumeratorzy mieliby na czas prenumeraty, a ludzie ktorzy kupili magazyn dostawaliby kod wazny az do ukazania sie nastepnego numeru, po ktorego kupieniu dostawaliby kod na nastepny miesiac. A czemu by mieli dostawac? Przeciez mozna zaprenumerowac? Prenumerator kupi (bo z gory zaplacil) wszystkie numery, osoba ot tak kupujaca moze jakis numer pominac (np. przeczyta w Empiku lub u znajomego). Dodawanie jakis kodow zdrapek czy cos przyklejonego by sobie ktos w Empiku czy cos nie podprowadzil byloby dla wydawcy nie oplacalne? Zreszta to z prenumerata dostaje sie wszelkiej masci bonusy . <- Ciekawe dlaczego . ps. Nie wyskakuj mi z niczym takim jak "kolekcjonuje" itp. bo to nie ma absolutnie nic do rzeczy . ps2. Oczywiscie to sa wszystko spekulacje, a nie czyste fakty co do "kodow" - bo tylko wlasciciel wie co i jak. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) gameinformer nadaje prenumeratorom numer i jezeli prenumerator zalozy konto na stronie to ma dostep do wiekszej ilosci materialow... proste jak konstrukcja cepa. polygamia to akurat 90% tekstów z kotaku Edytowane 20 sierpnia 2009 przez Zeratul Cytuj
garam 0 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Weźcie nie gadajcie o płatności serwisu bo jeszcze tak zrobią. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Opublikowano 21 sierpnia 2009 Przecież ten serwis ruszy za dwa lata pewnie dopiero. Cytuj
garam 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Ruszy z okazji wydania Duke Nukem: Forever Cytuj
raVen20 1 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Jak tak zrobią ,to będą mieli o jednego czytelnika mniej. Cytuj
wip3out 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Ruszy 21.12.2009 dobra data trafiona w dziesiątkę, przynajmniej nikt nie będzie musiał płacić za recki czy newsy. Kasa co niektórym uderza do głÓwki. Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Opublikowano 23 sierpnia 2009 Jak będzie trzeba bulić, to ja na pewno nie skorzystam z tej jakże ciekawej opcji. recenzje i zapowiedzi można znaleźć praktycznie wszędzie, a poradniki jak ktoś chce to też bez problemu sobie wyszuka Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 24 sierpnia 2009 Opublikowano 24 sierpnia 2009 (edytowane) Ja tam bym nie miał nic przeciwko, za płacenie i posiadanie dostępu do archiwalnych numerów. A także nowego numeru. Nawet nie musi być w formie pdf, ale np do przegladania na stronie. Stała miesieczna subskrypcja i dostęp do strony bez natretnych reklam itd. IMO warto Edytowane 24 sierpnia 2009 przez Zeratul Cytuj
jack119 1 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Stare numery dostępne online to by była fajna rzecz Cytuj
Texz 670 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Opublikowano 25 sierpnia 2009 Najlepsze to IMO będą materiały z targów, wyjazdów na organizowane przez producentów premiery, zajawki etc. sprzedawane zamiast w formie dodatkowej płyty do zakupów w PE Shopie, właśnie za abonament. Nie pogardził bym też dobrej jakości filmikami z gier, trailerami etc. w pełnym HD, a nawet gameplayami nagrywanymi przez redaktorów, czy to dla zapowiedzi z numerów czy już gotowych recenzji. Możliwości jest sporo, serwisów o podobnej tematyce na pęczki, wystarczy tylko ładnie to przenieść na grunt "największego pisma konsolowego w Polsce", ale o organizację się kompletnie nie boję. Cytuj
Patrycjusz 0 Opublikowano 26 sierpnia 2009 Opublikowano 26 sierpnia 2009 [Witam wszystkim na forum.] Ja mimo wszystko jestem zwolennikiem płatnych treści, najlepiej powiązanych z dostępem do elektronicznej wersji magazynu. Układ byłby prosty - użytkownik płaci te 8-10 złotych miesięcznie, a w zamian dostaje e-magazyn oraz dostęp do wszystkim DLC, poradników etc etc. Ogolnie portal powinien byc bezplatny jednak jestem za PsxExtreme w wersji elektronicznej (odplatnie) gdyz mieszkajac za granica szkoda mi 200 zl na prenumerate. Powinni to zrobic np. w e-kiosk. Ja tak kupuje Newsweeka bo taniej (w niemczech Newsweek Polska to wydatek 2,5 Euro ). Nie każdy chce kupować e-magazyn. Chyba większość czytelników woli papier -_- Nie sadze, aby e-magazyn w ogole sie kiedykolwiek pojawil, zaraz by na warezach sie znalazl a to jak wiadomo strata kasy dla wydawcy. E-magazyn powinien sie pojawic, mysle ze duzo ludzi skusiloby sie na zakup po rozsadnej cenie wydania elektronicznego. Co do "warezow", jak dobrze poszukasz to i teraz dostaniesz PsxExtreme w wersji elektronicznej, Cytuj
Kisa v16 0 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 [Witam wszystkim na forum.] Ja mimo wszystko jestem zwolennikiem płatnych treści, najlepiej powiązanych z dostępem do elektronicznej wersji magazynu. Układ byłby prosty - użytkownik płaci te 8-10 złotych miesięcznie, a w zamian dostaje e-magazyn oraz dostęp do wszystkim DLC, poradników etc etc. Ogolnie portal powinien byc bezplatny jednak jestem za PsxExtreme w wersji elektronicznej (odplatnie) gdyz mieszkajac za granica szkoda mi 200 zl na prenumerate. Powinni to zrobic np. w e-kiosk. Ja tak kupuje Newsweeka bo taniej (w niemczech Newsweek Polska to wydatek 2,5 Euro ). Nie każdy chce kupować e-magazyn. Chyba większość czytelników woli papier -_- Nie sadze, aby e-magazyn w ogole sie kiedykolwiek pojawil, zaraz by na warezach sie znalazl a to jak wiadomo strata kasy dla wydawcy. E-magazyn powinien sie pojawic, mysle ze duzo ludzi skusiloby sie na zakup po rozsadnej cenie wydania elektronicznego. Co do "warezow", jak dobrze poszukasz to i teraz dostaniesz PsxExtreme w wersji elektronicznej, Raczej nie ma co liczyć na PE w e-wersji. Ale mogliby zrobić tak, że np po 12 miesiącach od wydania pojawia się do ściągnięcia, po wysłaniu sms-a za jakąś tam opłatę. Akurat za to bym zapłacił. Mogili by tak wydać wszystkie numery. Sam bym pościągał te , których nakład się już wyczerpał i ich nie mam. Na pewno dużo osóby byłoby chętnych. Ale tu pojawia się kolejny problem-jakaś osoba buli i jest na tyle miła, że wrzuca wszystkie numery za darmo na rapida i już w całym necie są wszystkie numery PE z friko. Cytuj
philipo 149 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Opublikowano 28 sierpnia 2009 Ale mogliby zrobić tak, że np po 12 miesiącach od wydania pojawia się do ściągnięcia, po wysłaniu sms-a za jakąś tam opłatę. Akurat za to bym zapłacił. Mogili by tak wydać wszystkie numery. Sam bym pościągał te , których nakład się już wyczerpał i ich nie mam. zgadzam się w pełni z chęcią bym z tego korzystał Cytuj
tom_dzi 0 Opublikowano 12 października 2009 Opublikowano 12 października 2009 Możliwość uzupełnienia kolekcji o wydania archiwalne do przeglądania offline (nawet za opłatą) byłaby całkiem kusząca. A co do portalu jako całości: ktoś popełnił chyba lekki falstart. Nagle pada informacja, że będzie (wkrótce) i do tej pory w temacie panuje raczej cisza. Przez pół roku pojawiały się jedynie domysły forumowiczów. Może jakaś informacja o zaawansowaniu prac, przybliżony termin, cokolwiek o czym moglibyśmy dyskutować przez następne pół roku? Cytuj
Cris 120 Opublikowano 23 listopada 2009 Autor Opublikowano 23 listopada 2009 I cisza... są jakieś nowe wieści? Jak postępują prace? Cytuj
Patrycjusz 0 Opublikowano 7 grudnia 2009 Opublikowano 7 grudnia 2009 I cisza... są jakieś nowe wieści? Jak postępują prace? Chyba ten plan juz zdechl 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi