dexx 0 Opublikowano 4 stycznia 2017 Opublikowano 4 stycznia 2017 Co wy macie z tymi gruchami ? jakieś trzepanie zbiorowe gruch ? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 http://www.ppe.pl/news/48582/mario-w-mcdonald-s-gracze-narzekaja-na-figurke-bohatera.html Brak mi słów. To jest właśnie news na poziomie PPE. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Ostatnie zdanie to wisienka na torcie. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 i niedziałający filmik :D Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Filmik działa. W sumie nie wiem co nie tak w tym niusie: że jest taki bzdurny, że mario robi kupę, czy chodzi o to, że te figurki i tak nas nie dotyczą. Bo najgorsze są niusy typu Mass Effect 2 za darmo! - klikam, a tam wersja na kąputer. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 Przeje.bane jest to, ze oferta Mc na te figurki nie jest w Polsce xD 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Używając metafory przypomina takiego Big Maca – to solidna, smaczna kanapka, ale z pewnością nie jest to najlepszy burger, jakiego w życiu jedliście. recenzje filmów na ppe Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 a czemu gruszczyk nie wrzuca juz newsow o aktualizacjach pokemon go? nie gralem od pol roku i nie wiem co tam dodali nowego Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 6 lutego 2017 Opublikowano 6 lutego 2017 Gruszczyk Dzisiaj możemy spojrzeć na pierwszą prezentację nowej Lary i… Zobaczymy dalej. Na dobry początek warto pamiętać, że film trafi do kin 16 marca 2018 roku. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 Ja w sprawie obrazka ze Switchem. Usuńcie rękę (jeśli to ręka, hehe) z konsoli, słabo to wygląda. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 8 lutego 2017 Opublikowano 8 lutego 2017 :)O kurde, ciekawe co myślał grafik przy projekcie tegoż. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 http://www.ppe.pl/news/48726/shawn-james-trasa-koncertowa-autora-utworu-z-efektownego-zwiastuna-the-last-of-us-part-2.html haha jaka beka z Gruszczyka w komentarzach XD Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 http://www.ppe.pl/news/48726/shawn-james-trasa-koncertowa-autora-utworu-z-efektownego-zwiastuna-the-last-of-us-part-2.html haha jaka beka z Gruszczyka w komentarzach XD ? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Grafik koncepcyjny zapowiedział jakąś wystawę ? :) Ooooo widzisz..i będzie następny news. Ten portal od jakiegoś czasu to takie rozrywkowo/kulturowe AGD ;( Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 (edytowane) Chciałbym, żebyście na portalu zmienili posiadane gry. Trochę tego tam sporo: gram, mam, ukończyłem, obserwuję, chcę pograć. Chciałbym widzieć wirtualną półeczkę (coś jak na GOGu) gier, które posiadam. Teraz jest trochę nieczytelnie, a wkręciłem się w zbieranie gierek i prościej mi po prostu pójść do pokoju obok i zobaczyć, co mam, a co brakuje:). Podział na platformy, sortowanie wg. nazw, roku wydania, sprzęt, takie coś bym chciał widzieć. Edytowane 13 lutego 2017 przez grzybiarz Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 13 lutego 2017 Opublikowano 13 lutego 2017 (edytowane) No i dlaczego opcja "gram" anuluje "ukonczylem" w danej grze i na odwrot? Edytowane 13 lutego 2017 przez Plugawy Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 14 lutego 2017 Opublikowano 14 lutego 2017 Ano to trochę wkurz.a a tylko dla listy gier trzymam tam jeszcze konto. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) zabawne było gdy rayos bezmyslnie zaczał bronic w komentarzach Gruche, tekstami typu " to po co wchodzisz na portal!?", a gdy tamten odpisal na milion znakó dajac 200 przykładów to rayos spłynąl xD Zabawne, nie dosc ze grucha to bot bez dania i kompletnie sie nie broni ani nie przeprasza, to jeszcze macie u siebie takiego...rayosa. Artykuł o fantasy expo, właczyłem dlatego ze zauwazylem piekny komentarz "grucha musi odejsc". grucha nie ru,cha Edytowane 20 lutego 2017 przez milan Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) Poka poka Edytowane 20 lutego 2017 przez grzybiarz Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 http://www.ppe.pl/news/49448/fantasy-expo-wydalo-oswiadczenie-w-sprawie-donosu-zenujaca-cisza-przerwana-fatalnym-komunikatem.html ogólnie niezły hejt na gruche, bardzo dobre posuniecie trzymac go na portalu. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 nieźle rayosa zaorał XD gruche to tak przy okazji Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Mnie to dziwi, że ludzie narzekają na niego chyba od paru lat, a on dalej tam siedzi. Po znajomosci pewnie:) Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Ponoć stara gwardia mu salutuje Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Mnie to dziwi, że ludzie narzekają na niego chyba od paru lat, a on dalej tam siedzi. Po znajomosci pewnie:) grzybiarz, a Ty w internetach od wczoraj? :). Ludzie narzekają non stop. Gdyby skład redakcyjny miał bazować na krytyce od czytelników, to ani PPE, ani PE by nie było. Znajdziesz X osób narzekających na redaktorów zarówno portalu, jak i magazynu i co, każdego zmieniać? A to "zaoranie" - to sugeruję się wczytać, bo mam wrażenie, że momentami to takie szukanie dziury w całym. Wojtek pisze o bestii w sensie Scorpio, to skąd, bujda, bo czytelnik już dokładnie wie, co będzie, jakie bebechy. Wojtek cytuje Chmielarza i wkleja screen od niego, to czytelnik już wyjaśnia, że też bujda, bo ktoś tam kupił książkę bez wchodzenia w wyszukiwarkę (ekstra rzeczowa analiza). Albo cała analiza o RDR2 - no jasne, bo że Wojtek napisał, że jedynka nie wyszła na PC to błąd, bo czytelnik już całą teorię wysnuł, że to oczywiste. Albo czepianie się, że robimy konkurs z klawiaturą jako nagrodą, bo "przecież to portal konsolowy". No akurat tak się składa, że również PC-towy. Jasne, czasami zdarzy się błąd, jakieś złe tłumaczenie, może brak doprecyzowania, ale też na tyle materiałów, które ogarnia Wojtek, ma to się prawo zdarzyć. Inna sprawa, że chyba niektórzy widzieliby PPE jako PAP, gdzie będą same suche i potwierdzone informacje. Nie, nie będą. Stąd m.in. newsy o plotkach, stąd autorzy mają wolną rękę, gdy chcą dodać coś od siebie do danego newsa, np. plis, czepianie się, że Wojtek dopisał TAK! TAK! TAK! do newsa o TLoU 2, bo to źle, bo po co, bo to taka oczywistość.... Na tej zasadzie to można o połowie rzeczy nie pisać - plotek nie ruszamy, a że masa się sprawdza, to nie ma znaczenia; tytuły koniecznie z podręcznika dziennikarstwa; treść bez cienia emocji, żeby tylko nikt autora nie posądził o stronniczość; w newsach nie zadawajmy pytań typu "co o tym sądzicie", bo to taka beka, a że to wiele osób mobilizuje do komentarzy - bez znaczenia, nie robimy tak, bo nie wypada. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi