milan 7 022 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 (edytowane) Jak Wojtuś sobie nie radzi to może Wojtuś niech sprobuje czegoś innego. To jest ten problem, cały ten portal to ilość a nie jakość. Wyrażam tylko swoje zdanie do którego mam prawo. Edytowane 20 lutego 2017 przez milan Cytuj
Pix 912 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Polecam nie wchodzić na portal. Newsy Gruchy i wojenki dzieci w komentarzach to ogromna dawka raka. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 zabawne było gdy rayos bezmyslnie zaczał bronic w komentarzach Gruche, tekstami typu " to po co wchodzisz na portal!?", a gdy tamten odpisal na milion znakó dajac 200 przykładów to rayos spłynąl xD Zabawne, nie dosc ze grucha to bot bez dania i kompletnie sie nie broni ani nie przeprasza, to jeszcze macie u siebie takiego...rayosa. Artykuł o fantasy expo, właczyłem dlatego ze zauwazylem piekny komentarz "grucha musi odejsc". grucha nie ru,cha Nie bezmyślnie, tylko szczerze zapytałem, bo sam nie zwracam uwagi na clickbaitowe nagłówki bo informacje czerpie z innych źródeł, PPE nie jest jedyną strona o tej tematyce na świecie. Nawet ni wiem co tam odpisał bo jeszcze nawet na PPE nie byłem od wczoraj, także tego. A co masz do mnie? Na PPE pisze od święta, ciężko, żebym komukolwiek przeszkadzał, ale jeśli coś robię nie tak, to chętnie wysłucham co. No i ponownie, jak coś nie pasuje to nie wchodz i już po co sobie psuć dzień? A ludzie narzekają na każdego, ale to już ładnie Perez wyjaśnił Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 (edytowane) Nie narzekaja na kazdego w takim stopniu jak na G. Czlowiek nie nadaje sie do newsow, ktore kompromituja caly portal. Clickbaitowe tytuly to jedno, ale zdarzaja sie niesprawdzone zrodla czy przepisywanie informacji bez myslenia. Widocznie to sie sprawdza i jest to ppe na reke. Nie trzeba patrzec na autora, zeby sie zorientowac kto go napisal. Nie twierdze, ze on sie do niczego nie nadaje bo recki sa w porzadku i tam powinniscie go czesciej dawac, newsy natomiast to nie jego bajka. Smieszne tez jest to, ze dobrego imienia Pana G. broni Perez a on sam ani razu nie odpowiedzial na narzekania na niego na forum w tym temacie. Nie wiem slaba psycha, myslenie, ze wszystko samo ucichnie? To nie ta sytuacja kiedy ludzie hejtuja b potrollowac, bo to wlasnie newsy Gruszczyka wydaja sie jednym trololo. Edytowane 21 lutego 2017 przez Plugawy Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Oj, wydaje mi się, że na Gołębia dużo bardziej narzekali. A w ogole Grucha ma konto na fpe? Cytuj
Pix 912 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Ma konto. Izi-cośtam, ale za często tu się nie pojawia, bo chyba w ogóle ppe stara się odcinać od forumka. Niechciane dziecko z nieprawego łoża. A co do gołębia, to była jakaś większa afera i nie rozstali się raczej w zgodzie. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 lutego 2017 Opublikowano 21 lutego 2017 Te osoby z PPE raczej boją się tu pisać, bo jesteście tacy niemili dla randomów. Trochę szkoda, bo na pewno prócz dzieciarni, jest tam trochę starych wyjadaczy. A ostatnio w sumie nic się nie dzieje na forum. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) Tego już za wiele:)http://www.psxextreme.info/topic/113348-crash-bandicoot-n-sane-trilogy/page-14?do=findComment&comment=3944790Gościu jako źródło, podał użytkownika GRACZDARI... : : Edytowane 22 lutego 2017 przez grzybiarz Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 22 lutego 2017 Opublikowano 22 lutego 2017 (edytowane) chciałem się brzydko wypowiedzieć, ale może jednak nie, do kasacji Edytowane 22 lutego 2017 przez _S_ Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Mam problem z dostępem do PPE przez Aero2. Dynamiczne IP przydzielane jest z puli Polkomtela (losowo) często zbanowane.lub nie chciane IP.Problematyczna pula to IP to 5.172.255...Niewinni cierpiąProśba o reakcję Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Mam problem z dostępem do PPE przez Aero2. Dynamiczne IP przydzielane jest z puli Polkomtela (losowo) często zbanowane.lub nie chciane IP. Problematyczna pula to IP to 5.172.255... Niewinni cierpią Prośba o reakcję Ech... uwielbiam te wynalazki z jakimiś pulami IP nie wiadomo co i jak. Daliśmy na razie na to blok ze względu na jednego uciążliwego usera, ale widzę, że tak łatwo nie pójdzie. Sprawdzimy i dam znać. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 1 marca 2017 Opublikowano 1 marca 2017 Dajcie znać który to, przyjadę go zlikwidować.Za każdym razem przy łaczeniu zmienia mi się IP,każde nie działa. Fak, i to padło akurat w tym tygodniu, gdy zmuszony jestem do korzystania z tej "internetowej protezy". Problemy jednak chodzą stadami :) Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 Gruszczyka pogrzało? Wypisuje jakieś fake newsy, o tym że niby wczoraj miała byc aktualizacja 4.50. Nie było i nie wiadomo kiedy bedzie. Mógłby chociaż sprostować lub bardziej rzetelnie sprawdzać informacje. http://www.ppe.pl/news/49722/firmware-4-5-dla-playstation-4-i-2-40-dla-playstation-vr-data-premiery-oczekiwanych-aktualizacji.html Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 marca 2017 Opublikowano 8 marca 2017 ale wszedles w newsa, licza sie klikniecia, to ze treść to bełkot to nieistotne Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 12 marca 2017 Opublikowano 12 marca 2017 Wydaje mi się, że nie powinniście pisać o złamaniu konsoli. Biedne Nintendo ma u nas w Polsce pod górkę, a tu jeszcze ten nius o piractwie. http://www.ppe.pl/news/49848/nintendo-switch-zlamano-zabezpieczenia-konsoli.html Kto się interesuje sceną, ten wie, a reszta Kowalskich nie musi o tym wiedzieć. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 http://www.ppe.pl/news/50177/samsung-galaxy-s8-data-premiery-cena-specyfikacja-i-wszystkie-informacje.html kiedy testy lodówek i robotów kuchennych? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 długa szyja, chciałoby sie chwycic recoma Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Kolejny gwóźdź do trumny PSX Extreme. Cytuj
Roger 2 081 Opublikowano 30 marca 2017 Opublikowano 30 marca 2017 Kolejny gwóźdź do trumny PSX Extreme. Może warto zacząć odróżniać PSX Extreme od PPE. Bo oba media idą od jakiegoś czasu innymi drogami. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 31 marca 2017 Opublikowano 31 marca 2017 Co z tego, że idą innymi drogami, skoro jedno wyrosło z drugiego(no w tym wypadku drugie z pierwszego), oba trafiają do tej samej grupy odbiorców i prezentują podobny poziom. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 081 Opublikowano 31 marca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 marca 2017 Co z tego, że idą innymi drogami, skoro jedno wyrosło z drugiego(no w tym wypadku drugie z pierwszego), oba trafiają do tej samej grupy odbiorców i prezentują podobny poziom. Napiszę krótko - pierdzielisz Pan kocopoły :) Pismo kupuje przede wszystkim gracz po 30, sprzedaż od lat się nie zmienia. Jest za to mniej reklam, bo wydawcy wolą teraz właśnie portale i youtuberów. Dlatego tak ciężko jest na rynku i tak dużo magazynów upadło, bo druk mocno podrożał, sprzedaż raczej już nie podskoczy a brak reklam to dla wielu magazynów być albo nie być. Portal odwiedza obecnie prawie 600 tys ludzi miesięcznie. To 2 x tyle co jeszcze 3 lata temu. Target w obu mediach jest wspólny tylko w pewnym stopniu, bo PPE odwiedzają w sporej liczbie młodsi odbiorcy, który papier mają głęboko w nosie, bo przyzwyczaili się, że wszystko mają w Sieci za darmo. Siedzę w tym już ponad 10 lat i wiem jak działa. W Sieci liczy się przede wszystkim szybka informacja - tak jest praktycznie na każdej stronie. W piśmie nad tekstami pracujesz cały miesiąc, więc automatycznie są bardziej dopieszczone, możesz zaplanowac teksty okołogrowe, postarać się o jakieś materiały ekskluzywne. Wiem jak wygląda proces tworzenia do magazyny i portalu i wiem, że są tu czasami naprawdę duże różnice. Magazyn tworzymy obecnie przede wszystkim dla starszych graczy, pasjonatów, którzy płacą za naszą pracę i wymagają pewnego poziomu. 13 Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Kolejny gwóźdź do trumny PSX Extreme. Może warto zacząć odróżniać PSX Extreme od PPE. Bo oba media idą od jakiegoś czasu innymi drogami. Odcinasz się od portalu, że niby dwa inne byty. Ale ocen ze szmatławca na portalu podawac nie można.( jakby ludzie dziś kupowali magazyny dla recenzji, taaa...) Można za to podawać z innych serwisów czy magazynów konkurencji. Zalatuje tu trochę hipokryzją. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 A mnie ciekawi, co to za pierdoły? http://www.ppe.pl/blog/35415/8142/srakt-ppe-33.html Dlaczego to ma tyle odwiedzin? Nie wiem o co kaman, czy te teksty są prawdziwe? Na serio Rayos tak przeklina? Czy autor tych wpisów jest już pełnoletni? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 25 kwietnia 2017 Opublikowano 25 kwietnia 2017 srakt polecam wszystkie numery Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi