grzybiarz 10 299 Opublikowano 6 września 2017 Opublikowano 6 września 2017 Chciałem dodać grę do katalogu, co by móc sobie ją dodać do swojej kolekcji. No i wypełniłem wszystkie dane, napisałem opis na 900 znaków. No i gość nie zaakceptował, bo tekst nie jest w tonie encyklopedycznym. No szkoda, że nie można dodać okładki, screenów i daty, tylko jeszcze lanie wody na 900 znaków :/PS. Mowa o WWE Smackdown 2 Cytuj
Roger 2 082 Opublikowano 9 września 2017 Opublikowano 9 września 2017 Chciałem dodać grę do katalogu, co by móc sobie ją dodać do swojej kolekcji. No i wypełniłem wszystkie dane, napisałem opis na 900 znaków. No i gość nie zaakceptował, bo tekst nie jest w tonie encyklopedycznym. No szkoda, że nie można dodać okładki, screenów i daty, tylko jeszcze lanie wody na 900 znaków :/ PS. Mowa o WWE Smackdown 2 http://www.ppe.pl/encyklopedia/9871/wwf-smackdown-2-know-your-role.html Special for u :) 1 Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 10 września 2017 Opublikowano 10 września 2017 Dzięki Roger:) Myślałem ze dodanie gry jest ciut latwiejsze. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 http://www.ppe.pl/recenzje/3467/project-cars-2-recenzja-gry.html Może nie umiem czytać ze zrozumieniem, ale wydedukowałem, że redaktor Gruszczyk recenzuje SYMULATOR WYŚCIGOWY grając na padzie. Już pomijam, że w tekście nie ma ani słowa o modelu jazdy czy o fizyce, nie mówiąc już o FFB. Grafika, grafika, grafika. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 http://www.ppe.pl/news/53676/x-kom-od-15-lat-ponad-standard.html#c1898785 o (pipi)a, gościu potrafi zrobic sobie avatara i grać w internet, ale ni ch,uja nie czai znaków matematycznych xD Cytuj
kultywator 2 083 Opublikowano 25 września 2017 Opublikowano 25 września 2017 To nic w porównaniu do lebieg z zimnego łokcia. 105km 205k KM... Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Dzisiaj lub jutro na PPE odpalamy forum. Uprzedzając ewentualne pytania - forumek ten tu obecny zostaje i działa bez zmian. Na PPE forum odpalamy głównie z tego względu, że brakuje trochę miejsca do pogadania o różnych tematach (same blogi to za mało), co przekłada się na nieco zmarnowany potencjał, bo wiele growych spraw na PPE jest pomijanych. Dwa - wygoda dla userów - jedno kont, wszystko ze sobą powiązane, bez konieczności wychodzenia "na zewnątrz" (zwłaszcza w opcji zakładania kolejnego konta). Był pomysł, aby forumka wdrożyć na PPE, ale uznaliśmy, że nie ma sensu - pewnie wielu z Was taka zmiana by nie podeszła, userzy z PPE też niekoniecznie by się odnaleźli na forum z kilkunastoletnim bagażem, stąd kompromisowo - PPE doczeka się swojego forum, a forumek zostaje bez zmian. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 A na PPE będzie jakiś odnośnik do obecnego forum? Czy raczej pozostaniemy w darknecie? :) Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Cały czas jest w tym samym miejscu od 2-3 lat - zakładka Społecznośc i na dole. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 No tak tak, ale czy w przypadk założenia forum PPE będzie odnośnik do obu for? Cytuj
gecireza 0 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Dzisiaj lub jutro na PPE odpalamy forum. Uprzedzając ewentualne pytania - forumek ten tu obecny zostaje i działa bez zmian. Na PPE forum odpalamy głównie z tego względu, że brakuje trochę miejsca do pogadania o różnych tematach (same blogi to za mało), co przekłada się na nieco zmarnowany potencjał, bo wiele growych spraw na PPE jest pomijanych. Dwa - wygoda dla userów - jedno kont, wszystko ze sobą powiązane, bez konieczności wychodzenia "na zewnątrz" (zwłaszcza w opcji zakładania kolejnego konta). Był pomysł, aby forumka wdrożyć na PPE, ale uznaliśmy, że nie ma sensu - pewnie wielu z Was taka zmiana by nie podeszła, userzy z PPE też niekoniecznie by się odnaleźli na forum z kilkunastoletnim bagażem, stąd kompromisowo - PPE doczeka się swojego forum, a forumek zostaje bez zmian. Czy będzie się dało założyć konto tylko na forum ppe bez konta na portalu ppe? O której startuje forum? Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Już wystartowało :). Nie, nie ma osobnego konta - masz jedno konto na PPE i korzystasz ze wszystkiego. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 No i o to mi chodziło. Ślad po FPE zaginął. Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Nie, sorki, nadgorliwy koder mi zmienił link w rozwijanym menu, a miał tylko dodać do głównego :). Fixujemy. Cytuj
Sephrio 2 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Nie, sorki, nadgorliwy koder mi zmienił link w rozwijanym menu, a miał tylko dodać do głównego :). Fixujemy. Usuńcie ten temat, macie swoje forum, tam sobie spamujcie ;D Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Nie, bo nie będziemy mieli gdzie śmiać się z Gruszczyka i komentować jego newsy. Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Forumek przejmuje forum Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Jest Console Wars więc jest nadzieja na dobrą zabawę. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Nie widzę tam CW :/ Znalazłem <3 Edytowane 5 października 2017 przez kubson Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 http://www.ppe.pl/forum/odpowiedzi/18/console-wars.html 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Jak cos nie działa mi „napisz szybka odpowiedz” z telefonu marki ajfon przez safari ok z poziomu kompa/chrome wszytsko hula, można edytować/cytować plusowac minusować, wstępnie bez bugów. o jak współczuje moderatorom roboty. Edytowane 6 października 2017 przez Orzeszek Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Nawet dobrze to wygląda. Liczyłem na jakies nowe forum na IP Board, a tu takie "wewnętrzne". Trzeba bedzie zacząć pisac :) Ps. Jest tam wkp? Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 (edytowane) Nie ma. Dla mnie to wyglada lekko chaotycznie, brak podzialu na grupowce, np. Ludzie pisza w hyde parku ogloszenia, my mamy caly PT z podtematami odpowiednimi do tego. Edytowane 5 października 2017 przez Plugawy Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Spokojnie, jest też plan na Giełdę. Co do grupowców - nie było planem, żeby robić kopię 1:1, wiele wyjdzie w praniu, a też nie chciałem dodawać z góry 40 pustych tematów. Cytuj
Plugawy 3 687 Opublikowano 5 października 2017 Opublikowano 5 października 2017 Też mi się wydaje, że to z czasem się ustabilizuje jak trzeba i poprzenosi tematy w miare potrzeby. Byłem przekonany, że więcej osób będzie dzisiaj aktywnych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi