Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Godzinę temu, McDrive napisał: Czemu przywitał mnie napis na ppe o tym, że mam bana? Podrzuc mi na maila perez@psxextreme.pl screena, sprawdzimy.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Perez napisał: Podrzuc mi na maila perez@psxextreme.pl screena, sprawdzimy. Poszło Ed. Już działa. Dzięki Edytowane 14 sierpnia 20186 l przez McDrive
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l W dniu 13.08.2018 o 11:11, Shagohad napisał: https://www.ppe.pl/news/60331/red-dead-redemption-2-wykorzysta-pelna-moc-xbox-one-x.html Po czym w "newsie": Naprawdę, ostatni raz kliknąłem w jakikolwiek "news" przygotowany przez tego "redaktora". Hah wlasnie wszedlem na forum aby to napisac, widze ze nie tylko mi sie w oczy rzucilo "Na witrynie Xbox.com pojawiła się adnotacja, według której Red Dead Redemption 2 ma zaoferować rozdzielczość 4K Ultra HD i jednocześnie wspierać HDR. Są to dwie naprawdę dobre informacje, ponieważ gracze mogą liczyć na kapitalną jakość obrazu na sprzęcie Microsoftu. " I po to news aby napisac oczywista oczywistosc? 4k i HDR na Xbox X no cos takiego kto by pomyslal. No super dwie wiadomosci, ja pierd. tez chyba zaczne omijac te newsy bo straszny waste of time, w ogole moze lepiej na pssite sie przerzucic jesli chodzi o nowinki Wojciech Gruszczyk zaczyna mi sie teraz kojarzyc z filmami produkcji netflixa i w cale nie chodzi mi tu o 4K i HDR. Edytowane 14 sierpnia 20186 l przez Fanek
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Roger mam nadzieje ze wiesz ze jak zmieni sie ekipa to was i gruszczyka postawia przed trybunalem
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Wszystko wyjdzie na wierzch, kto jest czyim kuzynem i dlaczego grzeje posadkę, tak samo jak wyszło z @Mr. Shiva Edytowane 14 sierpnia 20186 l przez Plugawy
Opublikowano 17 sierpnia 20186 l Kolejny rodzynek: Generation Zero na zwiastunie. Gameplay wygląda zwyczajnie https://www.ppe.pl/news/60426/generation-zero-na-zwiastunie-gameplay-wyglada-zwyczajnie.html Jak to było z tym AI i zakresem słownictwa, tu jeszcze dochodzi zdecydowanie czy trailer jest fajny czy nie
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l W ostatnich dniach jakby mniej WG na PPE. Mam nadzieję, że to permanentna zmiana a nie efekt sezonu urlopowego, bo nie ukrywam - dzięki temu na PPE wchodzę częściej i czytam więcej.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Może i mniej, bo pojechał na gamescom, ale za kilka dni wróci i znowu zaleje PPE bezwartościowymi tekstami, bez treści, bez przekazu, skopiowanymi z innych stron. Mam nadzieję, że to czytasz Gruszczyk.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Kurde, a już miałem nadzieję, że idzie lepsze na tym portalu, bo poziom newsów momentalnie skoczył do góry :(. Ech, kilka dni normalności, później znowu połowa "newsów" będzie ignorowana.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l O, może warto dać userom opcję ignorowania newsów konkretnych osób? Bo mam taki jeden typ, który trafiłby tam w przeciągu sekundy od uzyskania takiej możliwości i nawet brewka by mi nie pyknęła.
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l Jak to zrobią i włączysz tą opcję, to będziesz widział całe dwa niusy na tydzień. Nie ma szansy, żeby tak sobie strzelili samobója
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l 4 minuty temu, Luqat napisał: Jak to zrobią i włączysz tą opcję, to będziesz widział całe dwa niusy na tydzień. Nie ma szansy, żeby tak sobie strzelili samobója Dwa newsy na tydzien > sto gruszczynewsów dziennie
Opublikowano 21 sierpnia 20186 l W miejsce Gruchy wskoczył niejaki Musiol, ceniony łowca trofeów, więc Cytat World War 3. Mamy pokaz rozgrywki z polskiego killera Battlefielda!
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/297518,wroclaw-libacja-na-skwerku,id,t.html Ponoć Gruszczyk się wzoruje na Gazecie Wrocławskiej przy pracy.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Ten temat + Twój obecny avatar naprawdę kiedyś doprowadzą do tego, że ktoś umrze na serce.
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 19 minut temu, Rozi napisał: Ja pierdolę, da się jakoś ukryć awatary? Z poziomu ustawien to chyba nie, ale zainstaluj sobie stylebot w chrome. Kliknij prawym na wtyczke -> options -> styles -> add new style i dla URLa http://www.psxextreme.info/ wstawiasz: .ipsUserPhoto { display: none; } Efekt:
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l Ja szejdiego usunałem avatar kiedys, w firefoksie po prostu kliknałem na avatara prawym i dałem zablokuj, działało aż zmienił. p.s. adblockiem zblokowałem, działa. Edytowane 22 sierpnia 20186 l przez milan
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l 5 minut temu, Rozi napisał: A da się konkretnych użytkowników wybrać? Trzeba by bardziej skomplikowane reguly popisac, ale faktycznie milan dobrze napisal mozna zblokowac przy pomocy adblocka albo ublock origin. Klikasz prawym i blokuj na konkretnych dzbanow i dziala
Opublikowano 22 sierpnia 20186 l xdddddddd grucha gruchą ale ostatnio dobre były rodzynki bodajże Rozba "wszystko co wiemy o xxx" (jakiejś tam grze). wchodzę w newsa a tam przykładowo 1 trailer i 2 zdania na krzyż xd
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l News Musiolika o rzekomym wyrzuceniu reżysera nowego Bonda przez Tomasza Kota GOTY