Opublikowano 3 marca 201015 l cóż za wysublimowane poczucie humoru, Halama czeka z kontraktem, nie marnuj okazji
Opublikowano 3 marca 201015 l cóż za wysublimowane poczucie humoru, Halama czeka z kontraktem, nie marnuj okazji Ukłonie się jak zobaczę 2 kwietnia portal.
Opublikowano 5 marca 201015 l cóż za wysublimowane poczucie humoru, Halama czeka z kontraktem, nie marnuj okazji Akurat ten sam poziom, uśmiałem się po pachy
Opublikowano 5 marca 201015 l Rany, ale ludzie mają nierówno. Niech tworzą i dopracowują ten portal, nawet i do 2013 roku, byle był dobry.
Opublikowano 6 marca 201015 l cóż za wysublimowane poczucie humoru, Halama czeka z kontraktem, nie marnuj okazji Akurat ten sam poziom, uśmiałem się po pachy to masz beznadziejne poczucie humoru, jak z reklamy plusa
Opublikowano 18 marca 201015 l Kiedy zamierzacie wystartować z PPE.pl ? Promujecie stronkę na youtube, a na niej za przeproszeniem g**no jest.
Opublikowano 18 marca 201015 l ten marzec chyba sie nie uda. ale tez czekam z checia bede odwiedzial te strone
Opublikowano 18 marca 201015 l cóż za wysublimowane poczucie humoru, Halama czeka z kontraktem, nie marnuj okazji Akurat ten sam poziom, uśmiałem się po pachy to masz beznadziejne poczucie humoru, jak z reklamy plusa Nie znasz się. Abstrakcja rules. Tzn już się troszkę przejadły te reklamówki ale na początku rządziły
Opublikowano 19 marca 201015 l właśnie odnosnie numerów archiwalnych, których nie da się dostać. także waszego LOL'a, któremu się nie powiodło. Byłoby świetnie gdyby dało je sie kupić w wersjach elektronicznych, chyba, że dodrukowalibyście parestet sztuk Bo wiadomo, że wersje elektroniczne by sie rozpuscily szybko w internecie.
Opublikowano 19 marca 201015 l Mam nadzieję, że z otwarciem portalu wyrobicie się do końca miecha. Edytowane 19 marca 201015 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 19 marca 201015 l W nowym PE jest info, że start portalu planowany jest na 31go marca, więc pewnie się wyrobią
Opublikowano 30 marca 201015 l Autor Już jutro otwarcie (31.03) teraz zaczną się pytania : o której ? <pierwszy>
Opublikowano 30 marca 201015 l Nie ważne o której , ważne by się odbyło. Wiadomo że w Polsce to różne cuda się zdarzają hehe. Czekamy
Opublikowano 30 marca 201015 l Na razie zrobilem kilka innych zmian (min. regulamin)... Zaraz bedzie i subforum
Opublikowano 30 marca 201015 l Widzialem! Widzialem! Kto chce mnie dotknac?! Troche tu pusto na razie ;] Moze bym zamienil logo ppe z PSXE kolejnoscia i zobaczyl czy nie wyglada lepiej (uzywam skina Thoreau Black).
Opublikowano 30 marca 201015 l Z chęcią jutro zajrzę na nowy, cyfrowy twór redakcji PE. Liczę, że to będzie pełna profeska z Waszej strony, bo do tego już mnie przyzwyczaił Wasz magazyn. Edytowane 30 marca 201015 l przez NEMESIS U.S.
Opublikowano 30 marca 201015 l Tylko nie oczekujcie cudów na kiju "IGN killera". Powiedzmy, że to co zobaczycie na starcie to baza, potem będziemy doklejać i ulepszać. Nie da się wszystkiego zrobić bez opinii Czytelników. Plany są ambitne, ale wszystko po kolei. sciera