Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cóż za wysublimowane poczucie humoru, Halama czeka z kontraktem, nie marnuj okazji

Akurat ten sam poziom, uśmiałem się po pachy

to masz beznadziejne poczucie humoru, jak z reklamy plusa

• 2 tygodnie później...
Gość Orson
Opublikowano

cóż za wysublimowane poczucie humoru, Halama czeka z kontraktem, nie marnuj okazji

Akurat ten sam poziom, uśmiałem się po pachy

to masz beznadziejne poczucie humoru, jak z reklamy plusa

Nie znasz się. Abstrakcja rules.

Tzn już się troszkę przejadły te reklamówki ale na początku rządziły

Opublikowano

właśnie odnosnie numerów archiwalnych, których nie da się dostać. także waszego LOL'a, któremu się nie powiodło. Byłoby świetnie gdyby dało je sie kupić w wersjach elektronicznych, chyba, że dodrukowalibyście parestet sztuk :) Bo wiadomo, że wersje elektroniczne by sie rozpuscily szybko w internecie.

• 2 tygodnie później...
Gość ALIEN_ALIEN
Opublikowano

Nie ważne o której , ważne by się odbyło. Wiadomo że w Polsce to różne cuda się zdarzają hehe. Czekamy :bunny:

Opublikowano (edytowane)

Z chęcią jutro zajrzę na nowy, cyfrowy twór redakcji PE. Liczę, że to będzie pełna profeska z Waszej strony, bo do tego już mnie przyzwyczaił Wasz magazyn.

Edytowane przez NEMESIS U.S.
Opublikowano

Tylko nie oczekujcie cudów na kiju "IGN killera". Powiedzmy, że to co zobaczycie na starcie to baza, potem będziemy doklejać i ulepszać. Nie da się wszystkiego zrobić bez opinii Czytelników. Plany są ambitne, ale wszystko po kolei.

sciera