Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

cóż za wysublimowane poczucie humoru, Halama czeka z kontraktem, nie marnuj okazji

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 478,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• Napiszę krótko - pierdzielisz Pan kocopoły :) Pismo kupuje przede wszystkim gracz po 30, sprzedaż od lat się nie zmienia. Jest za to mniej reklam, bo wydawcy wolą teraz właśnie portale i youtuberów. D

Opublikowano

cóż za wysublimowane poczucie humoru, Halama czeka z kontraktem, nie marnuj okazji

Ukłonie się jak zobaczę 2 kwietnia portal.

Opublikowano

Akurat ten sam poziom, uśmiałem się po pachy
Opublikowano

Rany, ale ludzie mają nierówno.

Niech tworzą i dopracowują ten portal, nawet i do 2013 roku, byle był dobry.

Opublikowano

to masz beznadziejne poczucie humoru, jak z reklamy plusa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedy zamierzacie wystartować z PPE.pl ? Promujecie stronkę na youtube, a na niej za przeproszeniem g**no jest.

Opublikowano

to masz beznadziejne poczucie humoru, jak z reklamy plusa

Nie znasz się. Abstrakcja rules.

Tzn już się troszkę przejadły te reklamówki ale na początku rządziły

Opublikowano

właśnie odnosnie numerów archiwalnych, których nie da się dostać. także waszego LOL'a, któremu się nie powiodło. Byłoby świetnie gdyby dało je sie kupić w wersjach elektronicznych, chyba, że dodrukowalibyście parestet sztuk :) Bo wiadomo, że wersje elektroniczne by sie rozpuscily szybko w internecie.

Opublikowano

Mam nadzieję, że z otwarciem portalu wyrobicie się do końca miecha.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

W nowym PE jest info, że start portalu planowany jest na 31go marca, więc pewnie się wyrobią ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Już jutro otwarcie (31.03) teraz zaczną się pytania : o której ? <pierwszy>

Opublikowano

Nie ważne o której , ważne by się odbyło. Wiadomo że w Polsce to różne cuda się zdarzają hehe. Czekamy :bunny:

Opublikowano
  • Autor

Dobrze byłoby utworzyć JUŻ subforum traktujące o ppe .

Opublikowano

Na razie zrobilem kilka innych zmian (min. regulamin)... Zaraz bedzie i subforum

Opublikowano

Widzialem! Widzialem! Kto chce mnie dotknac?!

Troche tu pusto na razie ;]

Moze bym zamienil logo ppe z PSXE kolejnoscia i zobaczyl czy nie wyglada lepiej (uzywam skina Thoreau Black).

Opublikowano

Z chęcią jutro zajrzę na nowy, cyfrowy twór redakcji PE. Liczę, że to będzie pełna profeska z Waszej strony, bo do tego już mnie przyzwyczaił Wasz magazyn.

Edytowane przez NEMESIS U.S.

Opublikowano

Tylko nie oczekujcie cudów na kiju "IGN killera". Powiedzmy, że to co zobaczycie na starcie to baza, potem będziemy doklejać i ulepszać. Nie da się wszystkiego zrobić bez opinii Czytelników. Plany są ambitne, ale wszystko po kolei.

sciera