Opublikowano 15 lipca 20195 l Takie założenie, że niby mają być tłuste w tekście. Autor ma dodawać coś od siebie, itd. ja czasem tylko przeczytam nagłówek bo tam jest często cała informacja.
Opublikowano 18 lipca 20195 l W dniu 15.07.2019 o 15:22, Kosmos napisał: No przecież muszą mieć określoną liczbę słów w tytule, podtytule i swoje słowa kluczowe. Tylko, że "redaktorzy" ppe totalnie nie dają sobie z tym rady Wszystko jest sztuczne i clickbaitowe. Mam nadzieję, że po którymś update algorytmu ich widoczność poleci za te śródtytuły rodem z 2k8.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Gdzie na PPE.pl jest teraz dział z PSx Extreme? Bo żeby wejść tu, to wchodzę przez google: https://www.ppe.pl/psx-extreme/1997.html
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Nie ma, bo tak naprawde zostalo tylko archiwum - prenumerata, e-wydanie, sklep, aktualny numer - to wszystko jest nieaktualne, wiec i nie linkujemy do tych rzeczy.
Opublikowano 1 września 20195 l Zmieniłem informacje w profilu, po wylogowaniu, nie jestem w stanie sie zalogowac na ppe.pl, Logowania - > przez FB, kazda podstrona oczekuje zalogowania i odswiezanie strony po okolo 1-2 sekundach z powrotem na logowanie bez konca, Czy rozwiazaniem tego problemu bylo by odlinkowanie konta FB, poniewaz, mam to konto od paru ladnych lat i nie chcialbym go stracic.
Opublikowano 1 września 20195 l Załóż nowe konto i pytaj tam, forum i ten portalik nie są ze sobą związane.
Opublikowano 1 września 20195 l W menu Społeczność nasze forum nadal wisi jako Forum PE więc można pomyśleć, że jednak jest związane.
Opublikowano 12 października 20195 l PS5 ze wstępną datą premiery. PlayStation 5 z konkretnymi szczegółami " Sony oficjalnie zapowiedziało „PlayStation 5”. Korporacja pierwszy raz użyła pełnej nazwy next-gena i potwierdziła datę premiery – konsola zadebiutuje pod koniec 2020 roku. " Kur.wa co za beton, polecam pierwsze komentarze https://www.ppe.pl/news/138019/ps5-data-premiery-sony-oficjalnie.html Edytowane 12 października 20195 l przez Fanek
Opublikowano 24 października 20195 l W dniu 12.10.2019 o 11:35, Fanek napisał: Korporacja Jak widzę słowo korporacja, to wiem, że newsa pisał Grucha. Iza Łęcka to też on. Ewentualnie copywriter na stażu, którego Grucha uczy fachu.
Opublikowano 24 października 20195 l Korporacja/ firma/twórcy chwalą się/zapraszają/przedstawiają grę/dzieło/produkcję Generator niusów ppe. Teraz każdy z was może sobie tam dorabiać.
Opublikowano 22 listopada 20195 l W dniu 25.10.2019 o 01:10, dee napisał: Korporacja/ firma/twórcy chwalą się/zapraszają/przedstawiają grę/dzieło/produkcję Generator niusów ppe. Teraz każdy z was może sobie tam dorabiać.
Opublikowano 22 listopada 20195 l Ja nie wiem czy tak trudno jest pisać normalne newsy. Przecież poziom newsów czy publicystyki między gry-online a ppe to jest jakiś kosmos. Szkoda ,że to pierwsze ma tak nieczytelną stronę.
Opublikowano 3 grudnia 20195 l Po prostu nie wyobrażamy sobie tej presji czasu, aby jak najszybciej wrzucić newsa. Nie musi brzmieć sensownie.
Opublikowano 21 stycznia 20205 l Mnie rożsmieszył dziś wpis o Samsungu S20. Nie tyle wpis a komentarze. Ja cię, dosłownie malutkie januszki w natarciu (bo tam chyba tylko młodzież jest). Kopalnia polactwa- januszostwa. https://www.ppe.pl/news/141869/samsung-galaxy-s20-ultra-galaxy-z-flip-cena.html
Opublikowano 27 stycznia 20205 l Chcę tam użytkownika @_Forum_ Właściwy człowiek na właściwym miejscu Cytat bardzo dobrego posługiwania się językiem polskim w mowie i piśmie oraz komunikatywnego języka angielskiego No przydałaby się choć jedna osoba tam spełniająca te warunki
Opublikowano 27 stycznia 20205 l U mnie jest na odwrot ale jak sie bedzie praca to nie pogardze EDIT: Gdyby nie probki tekstu to bym wyslal CV Edytowane 27 stycznia 20205 l przez _Forum_
Opublikowano 27 stycznia 20205 l Napiszę tutaj bo większy zasięg. Na PPE jest ogłoszenie o pracę. Wzrok mam dobry, nie widzę informacji o wynagrodzeniu. Poproszę o info, niekoniecznie na priv, fajno wiedzieć jak się ma polska branża.
Opublikowano 28 stycznia 20205 l Po pierwsze w temacie o PE wspominanie tego raka jest co najmniej niesmaczne. Po drugie najpierw powiedz, czy wiesz co to jest Netflix i czy czekasz z ręką w majtach na konferencję Apple.
Opublikowano 28 stycznia 20205 l 14 godzin temu, Tarantino napisał: Napiszę tutaj bo większy zasięg. Na PPE jest ogłoszenie o pracę. Wzrok mam dobry, nie widzę informacji o wynagrodzeniu. Poproszę o info, niekoniecznie na priv, fajno wiedzieć jak się ma polska branża. 4 zł za newsa.