Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Featured Replies

Opublikowano

Pewnie to daddy  :/ jak wiemy gość bierze bardzo na poważnie takie rzeczy 

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 478,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

Ciekawie i przejrzyście dużo newsów (dla mnie za dużo bo jak 3 dni nie mam jak na portal wejść to nie wiem jak to wszystko ogarnąć) no i blogi to jest to co lubię.

• Napiszę krótko - pierdzielisz Pan kocopoły :) Pismo kupuje przede wszystkim gracz po 30, sprzedaż od lat się nie zmienia. Jest za to mniej reklam, bo wydawcy wolą teraz właśnie portale i youtuberów. D

Opublikowano

jest na forum jeden użytkownik, fanatyk marki Playstation któremu w przeszłości zdarzyło się grozić innym śmiercią

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opublikowano

Mówiąc Gruszczykiem: Łowcy Gier zapraszają do ciekawej zabawy

Opublikowano

Beka beką, ale to zwyczajna kradzież.

Opublikowano

Zax niech już lepiej zostanie przy klepaniu Top10.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nawet nie w tym rzecz, chociaż ppe ma opinię Sony-care, ale skoro się coś publikuje, to po fakcie dodaje się najwyżej aktualizację, sprostowanie, a nie usuwa na zasadzie ninja edit "eee, dobra, może jednak niepotrzebnie to napisałem", albo "mogłem lepiej sprawdzić źródło newsa". A tutaj pyk, usunięte, może nikt nie widział. To tylko pokazuje, jak powstają newsy na ppe.

Opublikowano

Autor tego newsa to Krzysiek Kalwasiński, chyba jakiś nowy newsman na ppe, mógł jeszcze nie wiedzieć, że o Sony na ppe można dobrze albo wcale.

Opublikowano

Jak Danutę Holecką w końcu wypier...ą z TVP o akurat znajdzie posadkę na PPE :shieeet:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Godzinę temu, czeskimaster napisał:

Na ppe mam takie kwiatki, na tel i pc 2dc17c42ba4c8ad3f30ea2af0b7f67b3.jpg

Po co Ci PPE jak istnieje Eurogamer?

Opublikowano

Wszystko jest OK, dostosowali formę do treści