Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko nie oczekujcie cudów na kiju "IGN killera". Powiedzmy, że to co zobaczycie na starcie to baza, potem będziemy doklejać i ulepszać. Nie da się wszystkiego zrobić bez opinii Czytelników. Plany są ambitne, ale wszystko po kolei.

sciera

Zatem powodzenia w budowaniu nowego rozdziału w historii PE. Ważne, żeby było przystępnie i systematycznie.

Opublikowano

Będzie dobrze, napewno będzie :)

Portal traktuję (zamierzam traktować) jako wypełniacz 30 dni przed nowym numerem PSX Extreme...no chyba, że jednak stworzycie jakiegoś IGN Killera :)

Opublikowano

Może nie będzie to ign killer, ale zależy mi na tym, by to był chociaż polish site killer.

Opublikowano

403 Forbidden

Access to this resource on the server is denied! Powered By LiteSpeed Web Server

LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

tyle widzę na ppe.pl

Start o 12 00 - przynajmniej taka jest oficjalna informacja ;)

Gość ALIEN_ALIEN
Opublikowano (edytowane)

Psychiczni, myślą że co do godziny i sekundy portal się pojawi. Jak pisałem wcześniej cieszcie się że się w ogóle pojawi, a kiedy to już nie istotne. Miało być ostatniego dnia marca to i pojawić się może o 23.59 ...

A no działa, ładnie wygląda ale mam wrażenie że to samo już u Hiva widziałem, ale może się mylę.

Edytowane przez ALIEN_ALIEN
  • Plusik 1
  • Minusik 2
Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

Tzn widziałeś co? stronę internetową na której znajdują się informację o grach? tak, ppe jest plagiatem konsolowiska;-) aha, nie wysyłaj mi wiadomości priv, bluzgaj mnie w myślach, tudzież smaż pozew sądowy;-)

dodałem do ulubionych, zobaczymy co będziecie mieli do zaoferowania...

ps- pierwsze wrażenie: jest dobrze

Edytowane przez Orson
Opublikowano

Pierwsze wrażenie jest dobre. Zobaczymy jak będzie z prędkoscią publikacji newsów. Jak będzie odpowiednio szybko to nie bde musiał w ogóle korzystać z innych portali.

Opublikowano

Kliknąłem na pierwszy news z brzegu, a tam...

Polyphony Digital ile jeszcze karzecie nam czekać?

Nie chciałbym wyjść na wielkiego purystę językowego, ale tego typu błędy, jak również źle stawiane przecinki (w innej informacja od tego samego autora) sprawiają, że oczy krwawią od czytania. Może jakaś korekta?

Opublikowano (edytowane)

Słuchajcie zmieńcie layout stronki jeśli chodzi o wyeksponowanie newsów...ściemnijcie tło bo bardzo to nieczytelne jest , miesza się z odnośnikami po boku :)...a galerie dajcie w newsie nie na głównej stronie :)

Edytowane przez MYSZa7