number_nine 1 328 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Opublikowano 29 sierpnia 2022 Korzystam czasem z feedly do sprawdzania newsów. Mam tam też dodane ppe i to już nie pierwszy kwiatek jaki tam widziałem, ale teraz to już przegięcie XD Oprócz newsów trafiają tam też nagłówki z postów (blogów?) użytkowników, usunięte newsy itd, i teraz taki sie trafił. @Roger pomyślcie nad zmianą, bo wygląda to mega nieprofesjonalnie 2 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 wiecie że pixel ma swoje "ppe.pl" bez gruszczyka i clickbaitowych niusów, zawalonych reklam? https://pixelpost.pl tylko co tu jest nie tak? odzew zerowy, zero komentarzy, wtf? może nazwa za długa? może pasowałoby coś trzyliterowe jak ppe? www.pxl. ? 2 Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 4 minuty temu, grzybiarz napisał: wiecie że pixel ma swoje "ppe.pl" bez gruszczyka i clickbaitowych niusów, zawalonych reklam? https://pixelpost.pl tylko co tu jest nie tak? odzew zerowy, zero komentarzy, wtf? może nazwa za długa? może pasowałoby coś trzyliterowe jak ppe? www.pxl. ? chociaż PPE jest ściekiem to robi coś lepiej niż cała reszta na rynku - oni są po prostu najszybsi chociaż ja się powoli uczę korzystać z innych źródeł aby nie wspierać tej patologii z ppe 2 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 Co jest nie tak? Namolne, za każdym jednym razem ZAPISZ SIĘ! Cytuj
ASX 14 658 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 Niestety w polskim internecie, nie ma chyba miejsca na bardziej rzetelne portale, stąd niska popularności tego portalu pixela i dlatego Polski eurogamer porzucił ambicje i stał się ściekiem na wzór PPE. Tutaj sprzedaje się clickbait, prowokacje i chuyowa publicystyka pod publikę. Ostatnio ktoś tam popełnił artykuł w stylu "kim jest Jim Ryan". Niby banalny temat, wystarczyło chronologicznie opisać karierę kolesia i opisać w jaki sposób został szefem Sony, poczytać jego wywiady przedstawić sylwetkę bohatera itd. Zamiast tego powstał jakiś chaotyczny paszkwil, z którego prawie niczego nowego się nie dowiedziałem, a dużą część tekstu stanowią jakieś domysły i spekulacje autora. Sami wiecie że nie jestem raczej fanem Ryana i uważam że pod względem wizerunkowym w wypowiedziach publicznych często wypada tragicznie. Ale ma on też na swoim koncie bardzo dużo sukcesów i wypadałoby chociaż o tym wspomnieć gdy piszesz taki artykuł. Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 Jak chłop pisze po pijaku, że TLOU remake jest najlepszym remakem w historii to wiesz, że ktoś płaci za tę chujnię. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 27 minut temu, grzybiarz napisał: wiecie że pixel ma swoje "ppe.pl" bez gruszczyka i clickbaitowych niusów, zawalonych reklam? https://pixelpost.pl tylko co tu jest nie tak? odzew zerowy, zero komentarzy, wtf? może nazwa za długa? może pasowałoby coś trzyliterowe jak ppe? www.pxl. ? Nie ma aczików i wbijania poziomów. To jak z gierkami, teraz wszedzie musi byc rozwoj postaci. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 Dobry przykład z tym Pixel Postem w odniesieniu do PPE - tak właśnie wygląda internetowy biznes. Szybkość, chwytliwość, dostosowanie pod seo i social media, nawet kosztem jakości samej treści - to się obecnie klika i pozwala zarobić. Co by o ekipie PPE nie mówić, to wygląda na to, że w tych realiach odnaleźli się bardzo skutecznie. Cytuj
Bzduras 12 566 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 18 minut temu, LeifErikson napisał: Co by o ekipie PPE nie mówić, to wygląda na to, że w tych realiach odnaleźli się bardzo skutecznie. Tak, od momentu kiedy gruszkers ogarnął, że wystarczy śledzić Figusia na forum i podpierdalać mu tweety z newsami to faktycznie jak Sonic zapieprza Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 46 minut temu, ASX napisał: Polski eurogamer porzucił ambicje i stał się ściekiem na wzór PPE. What? Az obadam bo dawno nie wchodzilem a bylo totalnie odwrotnie. Cytuj
Square 8 608 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 Godzinę temu, SlimShady napisał: Co jest nie tak? Namolne, za każdym jednym razem ZAPISZ SIĘ! U mnie ok, kliknąłem raz na nie i tyle. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 12 września 2022 Opublikowano 12 września 2022 To widocznie klikałem w krzyżyk. Jedyny raz kiedy byłem zadowolony z polskiego portalu o grach, to czasy polygamii, gdy urzędował tam m.in Piechota, który słusznie, co chwilę zgarnia propsy za publicystykę, ale to było w chuj dawno, teraz jest tam dosłowne wysypisko śmieci. Takie ambitniejsze rzeczy ciężko mają, żeby na siebie zarobić. Zawsze ktoś tam będzie chętny na takie treści, ale jak myślisz, że wygrasz z "KOJIMA ZAMORDOWAŁ PREMIERA JAPONII", to masz problem, bo to się nigdy nie wydarzy. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 Zauważcie, że jakość portali o grach wynika z oczekiwań i upodobań czytelników, nie odwrotnie. Czyli po prostu, gracze to idioci więc dostają content dla idiotów 2 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 3 minuty temu, dee napisał: Czyli po prostu, gracze to idioci więc dostają content dla idiotów w sumie racja, gdyby byli mądrzy, to by nie wychodziły te same gry od trzech generacji, czy fify co rok Cytuj
ASX 14 658 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 16 minut temu, dee napisał: Zauważcie, że jakość portali o grach wynika z oczekiwań i upodobań czytelników, nie odwrotnie. Czyli po prostu, gracze to idioci więc dostają content dla idiotów No to prawda, gracze chcą tanich sensacji, tabloidyzacji, wojenek i podgrzewania atmosfery i takie portale jak PPE im to zapewniają. Jest popyt i jest podaż. Może nawet Gruszczyk chciałby napisać czasem bardziej ambitny tekst ale doskonale wie że nie będzie się tak klikać, jak jakiś gówno news przyklejony z translatora Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 To jest w ogóle szerszy problem, problem tabloidyzacji mediów. Nie dotyczy tylko giereczkowa, ba, giereczkowo to akurat globalnie nieistotny aspekt tego problemu. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 14 września 2022 Opublikowano 14 września 2022 Właśnie nie stygmatyzowałbym gier, bo media, to spierdolina pod każdą postacią. Do tego stopnia, że nawet nie mam ochoty wyszukiwać czegokolwiek. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 ale to jest jebany rynsztok https://www.ppe.pl/news/306347/tworca-uniwersum-metro-zginal-na-froncie-andrii-nizrok-korzinkin-walczyl-o-wolnosc-kraju.html Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Szybko poprawili. Ciekawe, czy to z niewiedzy czy z głupoty Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Chęć bycia pierwszym powoduje to że zamiast klikać i potwierdzić wiarygodność newsa, od razu nakurwiają w klawiaturę. Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 18 października 2022 Opublikowano 18 października 2022 W dniu 29.08.2022 o 12:24, number_nine napisał: Korzystam czasem z feedly do sprawdzania newsów. Mam tam też dodane ppe i to już nie pierwszy kwiatek jaki tam widziałem, ale teraz to już przegięcie XD Oprócz newsów trafiają tam też nagłówki z postów (blogów?) użytkowników, usunięte newsy itd, i teraz taki sie trafił. @Roger pomyślcie nad zmianą, bo wygląda to mega nieprofesjonalnie Nie chce się chwalić, ale to ja napisałem Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Psyko 177 Opublikowano 28 października 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 października 2022 Kto zamknął temat Verbatim… Bo chciałem napisać, że założyłem se fejsa na chwile 2 laga temu i rozmawiałem z redaktorem Igorem Chrzanowskim, który potwierdził, że wciąż ma 5 zł za newsa. Iza Lecka to oczywiście Karolina Gruszczyk, żona redaktora Wojciecha. Zrobili sobie rodzinny biznes, nie ma co. Dobrze, że chociaż ona jest native speakerem języka polskiego. W stopce redakcyjnej dumnie widnieje, że redakcja to zespół specjalistów. Oczywiście jest tu błąd, gdyż rzecz jasna chodzi o zespół downa. Beka w chuj z tych IGN wannabe typów i typiary na oko większej 3 razy od swoje męża. I że niby ja mam chore fetysze? Na szczęście forumek na tyle ogarnięty, że raczej nie widuje tutaj linków z tego szamba, które wybija z regularnością do 30 min. A czytelnicy? Cóż, robią w chuja ludzi clickbaitami i bzdetami, podpierdalając co ważniejsze newsy od szanownego Figusia. Pamietam jak jakoś w 2012 roku Roger Zochowski napisał, żeby nie dawać za wysokich ocen, bo chcemy być polskim Edge xDDD Kurwa, 3 lata w pizde, chociaż robione było na odpierdol, żeby jakoś zająć łeb. Wolałbym zamienić ten czas na analogiczny okres w kurorcie MONAR. W chuj było przypału, jak coś mi się przypomni to napisze. A jak, nie omieszkam, kurwa. Chuj w dupe PPE po wsze czasy 12 Cytuj
Słupek 2 154 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 widze, Roger grubo wykolejony z tym ppe xd z Gruszczykami stworzyli piramidę jak amber gold xd dawaj jeszcze jakieś ciekawostki Cytuj
Psyko 177 Opublikowano 29 października 2022 Opublikowano 29 października 2022 (edytowane) Nie muszę chyba wspominać, że wszystko robione jest pod reklamodawców i żeby lewackie kurwy z branży nie kręciły nosem? Chociaż temat Alohy i tej zjebanej świni z Twittera znacie. Tak to jest, gdy źródłem utrzymania jest temat, o którym się traktuje - nie gryzą ręki, która ich karmi z procy. Prosto w zjebany pysk. Chora sytuacja, media powinny być niezależne i płatne, ale kto zapłaci za czytanie twórczości Gruszczyka po wylewie? No właśnie. Pamiętam jak napisałem jakiegoś newsa o temacie LGBT do sciagnieca na PS4. Wiadomo, folgowałem sobie też w komentarzach jadać ten spierdolony ruch jak szmaciarz konia. Ha tfu, kurwa. W samym newsie znalazło się niewinne, że nie ściągam, bo mnie ksiądz ojebie z ambony. I chuj, wyedytowane, komenty zamknięte. Afera, Gruszczyk mi na fb pisze, ze nie chce mieć ze mną kontaktu, że czytelnicy będą odchodzić i inne gówna, jakieś pedzie mnie jadą, że to się w głowie nie mieści. Jak się nie mieści to ugryź cwelu krawężnik, poprawie butem. Cyrk jak chuj, a raczej żenada. Co najlepsze, gdy ludzie zwracali uwagę na syf i ściek jaki robi Gruszczyk i inni, to Rogerek pisał "nie podoba się, to wypad, przyjdą inni". Za tyle mają swoich czytelników, klika czy i nabijaczy, ale z frajerska branża w Warszawce musi być sztama. Gruszczykowi kiedyś zapierdole w łeb, dla zasady, ale najpierw niech wejdzie na drabinę pizda z metra cięta. Edytowane 29 października 2022 przez Psyko 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi