Opublikowano 23 stycznia 20232 l W dniu 22.01.2023 o 10:39, Plugawy napisał: Niezła banda nieudaczników z tego ppe Przecież te szmondaki na guvnianej jakości serwisie robią dośc intrantny biznes. Nieudacznikami są ludzie nabijający im wyświetlenia i komentarze.
Opublikowano 2 marca 20232 l Cytat The Mandalorian (2019) - opinia po 2 odcinkach 3 sezonu serialu [Disney]. Udany powrót Dina Djarina
Opublikowano 17 czerwca 20231 r Najlepszy jest ten wpis i popularnych postaciach z Mortal Kombat, gdzie autor napisal, ze Reptile przypomina żółwia. W komentarzach lala się krytyka, wpis wygladal jak napisany na kolanie, ale widze, ze jest juz usuniety. Edytowane 17 czerwca 20231 r przez Lukas_AT
Opublikowano 11 lipca 20231 r https://www.ppe.pl/news/322812/39-gier-do-sprawdzenia-za-darmo-na-xboksach-ruszylo-id-xbox-demo-fest.html Ja pier..lę. Spróbujcie to przeczytać i coś zrozumieć. Nawet się kutwa nie próbują chociaż trochę kryć z tym, że wrzucają skopiowane teksty z innych stron prosto do translatora i potem nawet nie przeczytają tego co powstało. Nawet pi..rzone tytuły No i dane autora Tylko tak to można podsumować Już edytowane, a jeszcze przed chwilą był burdel jak w głowie frostiego/zdrowego (niepotrzebne skreślić). Z kwiatków zostało "Nie są to jednak pełne wersje gier oraz gramy w klasyczne wersje demonstracyjne" Autor był jako - Wojciecha Gruszczyka. Już myślałem, że zrobił kominałt, ale to tylko gugle go ztransowało Na drugi raz będę robił fotki Edytowane 11 lipca 20231 r przez Luqat
Opublikowano 13 lipca 20231 r Mi po wejściu w link strona tłumaczy na polski i jest jedno wielkie gówno, bez ładu i składu ale jak przełączę na wersję angielską to już wyświetla dobrze np. Wersja Polska: Wersja Angielska:
Opublikowano 24 września 20231 r Polecicie jakiś fajny portal żeby sobie raz na jakiś czas przejrzeć co się w świecie gier dzieje?
Opublikowano 29 września 20231 r Cytat Twórcy Wiedźmina i Frostpunka pracują nad grą dla „dojrzałych graczy”. Zakazane to studio z doświadczoną ekipą XD fajny tytul newsa
Opublikowano 14 listopada 20231 r Mocny "felieton" jakiegoś ziomka o ps4 XD Nie dość, że grafika dołączona do niego to żenujący clickbait, to jeszcze te kwiatki i złote myśli w tekście: A Ciebie jak konsola plejstejszyn cztery zmotywowała do rozwoju osobistego?
Opublikowano 14 listopada 20231 r 17 minut temu, number_nine napisał: Mocny "felieton" jakiegoś ziomka o ps4 XD Nie dość, że grafika dołączona do niego to żenujący clickbait, to jeszcze te kwiatki i złote myśli w tekście: A Ciebie jak konsola plejstejszyn cztery zmotywowała do rozwoju osobistego? Czytałem, niezła laurka dla Sony. Brzmi jak materiał sponsorowany.
Opublikowano 14 listopada 20231 r ja na miejscu Sony to bym ich pozwał za taki materiał oni działają nie tylko na niekorzyść Sony ale ogólnie ludzkości Edytowane 14 listopada 20231 r przez Krzysztof93
Opublikowano 14 listopada 20231 r Oni rekrutują absolwentów ze szkół specjalnych, nie ma innej opcji. Płacą pewnie w kredkach, czy słodyczach, i jakoś się kręci.
Opublikowano 6 grudnia 20231 r https://www.ppe.pl/news/331689/gta-6-krytykowane-przez-czesc-polakow-na-zwiastunie-gry-pokazano-zbyt-wielu-czarnoskorych.html
Opublikowano 6 grudnia 20231 r Już pomijam same treści i ich jakość ale przez te ostatnie 2-3 lata strona PPE stała się jednym wielkim banerem reklamowym. Kiedyś zaglądałem tam codziennie, teraz jak odpalam i widzę te reklamy, wkurwiające filmiki odpalające się na bokach to od razu wyłączam bo po prostu denerwuje mnie takie wciskanie wszystkiego na siłę.
Opublikowano 6 grudnia 20231 r Teraz czeka nas codziennie 5-6 newsów o GTA VI i to tak debilnych, że naprawdę ciężko mi uwierzyć, że inteligentne osoby są ich autorami.
Opublikowano 6 grudnia 20231 r Moja interakcja z tym portalem zaczyna i kończy się na przeglądaniu strony głównej. Jak tytuł mnie zainteresuje mocniej, to sprawdzam sobie gdzie indziej, albo wystarczy mi sam tytuł. Jak widzę te ich baity i felietony, głębokie jak kibel przemyślenia, to nawet bym się na to nie wysrał, a co dopiero czytał.
Opublikowano 6 grudnia 20231 r 45 minut temu, LukeSpidey napisał: ciężko mi uwierzyć, że inteligentne osoby są ich autorami. Mi jest ciezko uwierzyc, ze po tylu latach i stylu funkcjonowania tego portalu inteligentne osoby w ogole go jeszcze odwiedzaja. Co chwila utyskiwania na jakosc i clickbajty a potem cyk na ppe przegladac i klikac. Nie wiem, angielskiego nie znacie zeby to samo w lepszej jakosci poczytac na zagranicznych portalach albo chociazby bezposrednio na twitterze od dewelopera zanim przejdzie to przez translator i wyladuje na ppe? Sami napedzacie te machine.
Opublikowano 7 grudnia 20231 r Często to powtarzam, ale jeśli spojrzeć na PPE tylko i wyłącznie z punktu widzenia biznesowego, to portal prowadzony jest znakomicie. Zaglądam tam sobie czasem z ciekawości własnie pod tym kątem i jestem zdumiony jak łatwo masy ludzi się łapią na bajty i nabijają odsłony, hurtowo produkując komentarze, napędzając dyskusje i generując wyświetlenia reklam. I mam wrażenie, że w co drugim newsie komentarze nie są na temat treści, tylko jakieś narzekania na sam portal. Normalnie perpetuum mobile. A z tego co widziałem, duża część tych niusów jest "przedrukami" z innych portali, polskich i zagranicznych, więc w gruncie rzeczy też to jest zabawne, że ludzie marudzą na treści, gdy portal wygląda dla mnie jak agregator growych i okołogrowych bajtów zebranych z całego internetu. I to najwyraźniej działa i przynosi kasę, to jest w tym wszystkim najlepsze.