Skocz do zawartości

PPE.pl - portal graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 22.01.2023 o 10:39, Plugawy napisał:

Niezła banda nieudaczników z tego ppe

Przecież te szmondaki na guvnianej jakości serwisie robią dośc intrantny biznes. Nieudacznikami są ludzie nabijający im wyświetlenia i komentarze.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Najlepszy jest ten wpis i popularnych postaciach z Mortal Kombat, gdzie autor napisal, ze Reptile przypomina żółwia. W komentarzach lala się krytyka, wpis wygladal jak napisany na kolanie, ale widze, ze jest juz usuniety.

Edytowane przez Lukas_AT
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

https://www.ppe.pl/news/322812/39-gier-do-sprawdzenia-za-darmo-na-xboksach-ruszylo-id-xbox-demo-fest.html

Ja pier..lę. Spróbujcie to przeczytać i coś zrozumieć. Nawet się kutwa nie próbują chociaż trochę kryć z tym, że wrzucają skopiowane teksty z innych stron prosto do translatora i potem nawet nie przeczytają tego co powstało. Nawet pi..rzone tytuły :facepalm:

No i dane autora :dafuq:

Tylko tak to można podsumować :beka::beka::beka::beka::beka:

Już edytowane, a jeszcze przed chwilą był burdel jak w głowie frostiego/zdrowego (niepotrzebne skreślić).

Z kwiatków zostało "Nie są to jednak pełne wersje gier oraz gramy w klasyczne wersje demonstracyjne" :dafuq:

Autor był jako - Wojciecha Gruszczyka. Już myślałem, że zrobił kominałt, ale to tylko gugle go ztransowało :mevek:

Na drugi raz będę robił fotki :reggie:

Edytowane przez Luqat
  • Plusik 1
  • Haha 3
Opublikowano

Mi po wejściu w link strona tłumaczy na polski i jest jedno wielkie gówno, bez ładu i składu ale jak przełączę na wersję angielską to już wyświetla dobrze np.

Wersja Polska:

Screenshot_2023-07-13-20-19-23-41.thumb.jpg.9b884d14d9a98e5732d0cc472677b952.jpg

Wersja Angielska:

Screenshot_2023-07-13-20-19-38-01.thumb.jpg.5d6a4ba4ca81a04532629da00f58c4b6.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
17 minut temu, number_nine napisał:

Mocny "felieton" jakiegoś ziomka o ps4 XD Nie dość, że grafika dołączona do niego to żenujący clickbait, to jeszcze te kwiatki i złote myśli w tekście:

image.png.0af29aaa82cbd9a812e86b9a8e7d050a.png

A Ciebie jak konsola plejstejszyn cztery zmotywowała do rozwoju osobistego? 

Czytałem, niezła laurka dla Sony. Brzmi jak materiał sponsorowany.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Już pomijam same treści i ich jakość ale przez te ostatnie 2-3 lata strona PPE stała się jednym wielkim banerem reklamowym.

Kiedyś zaglądałem tam codziennie, teraz jak odpalam i widzę te reklamy, wkurwiające filmiki odpalające się na bokach to od razu wyłączam bo po prostu denerwuje mnie takie wciskanie wszystkiego na siłę. 

Opublikowano

Moja interakcja z tym portalem zaczyna i kończy się na przeglądaniu strony głównej. Jak tytuł mnie zainteresuje mocniej, to sprawdzam sobie gdzie indziej, albo wystarczy mi sam tytuł. Jak widzę te ich baity i felietony, głębokie jak kibel przemyślenia, to nawet bym się na to nie wysrał, a co dopiero czytał.

• Plusik 2
Opublikowano
45 minut temu, LukeSpidey napisał:

ciężko mi uwierzyć, że inteligentne osoby są ich autorami. 

Mi jest ciezko uwierzyc, ze po tylu latach i stylu funkcjonowania tego portalu inteligentne osoby w ogole go jeszcze odwiedzaja.

Co chwila utyskiwania na jakosc i clickbajty a potem cyk na ppe przegladac i klikac. Nie wiem, angielskiego nie znacie zeby to samo w lepszej jakosci poczytac na zagranicznych portalach albo chociazby bezposrednio na twitterze od dewelopera zanim przejdzie to przez translator i wyladuje na ppe? Sami napedzacie te machine.

• Plusik 4
  • Lubię! 1
  • This 1
Opublikowano

Często to powtarzam, ale jeśli spojrzeć na PPE tylko i wyłącznie z punktu widzenia biznesowego, to portal prowadzony jest znakomicie. Zaglądam tam sobie czasem z ciekawości własnie pod tym kątem i jestem zdumiony jak łatwo masy ludzi się łapią na bajty i nabijają odsłony, hurtowo produkując komentarze, napędzając dyskusje i generując wyświetlenia reklam. I mam wrażenie, że w co drugim newsie komentarze nie są na temat treści, tylko jakieś narzekania na sam portal. Normalnie perpetuum mobile. :D

A z tego co widziałem, duża część tych niusów jest "przedrukami" z innych portali, polskich i zagranicznych, więc w gruncie rzeczy też to jest zabawne, że ludzie marudzą na treści, gdy portal wygląda dla mnie  jak agregator growych i okołogrowych bajtów zebranych z całego internetu. I to najwyraźniej działa i przynosi kasę, to jest w tym wszystkim najlepsze. 

• This 3