Skocz do zawartości

Aliens vs. Predator

TomisH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rodowód Ksenomorfów w Alien, a AVP to zupełnie różne historie.

W AVP to Predzie hodowały obcych, w Aliens (oryginale bądź co bądź) ojcami była bodaj "ta rasa" której przedstawiciela można było zobaczyć chociażby w "Obcy: 8 pasażer Nastromo" lub AVP2 (co raczej za "błąd" można uznać :P).

Edytowane przez Dr.Czekolada
  • Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hm wygląda na to że się myliłem

"Wielu fanów twierdzi, że Giganci stworzyli Obcych (i może nawet cały kosmos). Ta teoria jest nieprawdziwa - xenonorphy to naturalny gatunek, który tak jak ludzie i inne zwierzęta przechodził ewolucję"

http://pl.alien.wikia.com/wiki/Space_Jockey

Tak, też mnie zastanawia w takim razie jak pasożyty/bronie biologiczne mogłyby przetrwać same bez innych istot (nie licząc jaj).

Opublikowano

Z gó.wna lodów nie ukręcisz. To moje odczucia nt. tej gry jak i Rebelion. Nie wiem jak w 2010r. można wydać tak słabą grę, która i tak się dobrze sprzeda.

Nie mówię już o grafice, notabene wygląda jak gry z 2005, ale o całej mechanice gry. Żadnej radości z obcowania z tym tytułem. Musiałbym być zmuszany by ją ukończyć, albo by musiała być wielka posucha na rynku.

Jedynie mogą się podobać finishery predzia i aliena.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ciulstwa ludzie wypisujecie. 2 h kampanie cala , moze i tak ale na easy . Tak to sobie grajcie panocki . Ja tydz robilem kampanie marines na hardzie po 1- 1.5 godz na dzien . Gierka ma swoje minusy ale klimatu jej nie odmowie . A leszcze niech dalej graja na easy

• 2 lata później...
Opublikowano

Najlepiej się przy tym tytule bawiłem grając marine. Do dziś wspominam ile się namęczyłem na etapie dyskoteki jak mi naboi zabrkło. Za ten klimat gra jest jak dla mnie godna polecenia nawet dla kogoś komu nie podoba sięto uniwersum. Obcym grało się jeszcze fajnie, predatorem najsłabiej.

Opublikowano

Mam przyhamować? Jestem tu nowy i chciałem się podzielić wrażeniami płynącymi z gier. Rozumiem, że odkopywanie może denerowoać ale dla wielu może to być także okazją do przypomnienia sobie starszych, co lepszych tytułów ;-)