zajman 18 Opublikowano 29 maja 2009 Autor Opublikowano 29 maja 2009 Dopisani,nevana nie będzie,we wtorek dam znać czy da rade więcej stanowisk ! Cytuj
Keii 0 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Jak coś to i ja przytelepie ze sobą konsolę xD Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Zajman dopisz: - Kiełbasa A co to jakieś grill party będzie? Zajman dopisz: -Ketchup Roleski pikantny(z najtańszych najlepszy) Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Punisher, Kiełbasa to przecież "pro-skillowy" gracz : ) Nie powinieneś śmiać się z jego ksywy : ) Cytuj
solo/ng 4 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Punisher, wpisuj sie na liste, bo chce wypic browca z Toba:D. Kielbase to poznales u nas nawet chyba ^_-. Tortex > Roleski!; D. tyle, ze ma duzo chemii. Wpisuj sie i cho na piwo . Cytuj
Keii 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Pierogi zapiekane w serze + frytki na zimno raz. też ide na browca xD Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 co najwyzej keii pujdziesz po browca :] solo lece z wami Cytuj
Keii 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 co najwyzej keii pujdziesz po browca :] solo lece z wami pÓjść to możesz ty.Ale do puki nie nauczysz się ortografii to i tak ci nie sprzedadzą bo nie uwierzą że masz karteczkę od mamy xD Cytuj
szyper 0 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) póki* EDIT dopóki, to przecież jedno słowo, no ale może źle na pudelku przeczytałem Edytowane 2 czerwca 2009 przez mashter Cytuj
Keii 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 (edytowane) póki* EDIT dopóki, to przecież jedno słowo, no ale może źle na pudelku przeczytałem "do póki" jest identyczne (z tego co mi wiadomo) z "do póty" ale to prawda że dopóki piszemy w jPol razem Edytowane 3 czerwca 2009 przez Keii Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 3 czerwca 2009 Opublikowano 3 czerwca 2009 Pytanie: Mashter Będziesz ma tym turnieju?? Cytuj
Cisu 0 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 to extra bo chce popykac z toba :] Law vs Law :] Cytuj
zajman 18 Opublikowano 5 czerwca 2009 Autor Opublikowano 5 czerwca 2009 Jeżeli ktos ma płyte z gra pes 2009 to bardzo prosze wziąśc ze sobą !! Cytuj
Di 839 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) Wyniki dość nieoczekiwane: http://nsports.pl/index.php?site=news_comm...871&lang=de Gratulacje, Gajda! Edytowane 6 czerwca 2009 przez Di Cytuj
alik 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 WOW, mam nadzieję że nagrywaliście. Dj jest co prawda dobry na steva ale, ale mam nadzieje że zobaczę te walki Cytuj
Devil 3 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 WOW, mam nadzieję że nagrywaliście. Dj jest co prawda dobry na steva ale, ale mam nadzieje że zobaczę te walki hahahhaa, hahahahhaa, hahahhaa.... haaaaa.... Cytuj
mashter 54 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) Matt grał cały turniej Xiajką bo jak to powiedział: "wygram turniej xiajką" Kiedy przegrał pierwsze starcie z Gajdą 5:3, stwierdził że jednak nie wygra turnieju Xiajką i wygra go Kazkiem, bo: "ja mam dobrego Kazka" Przegrał 5:3 i po zawodach. Także nie emocjonujcie się Edytowane 6 czerwca 2009 przez mashter Cytuj
Punisher 2 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) LOL nie wierzę Matt tam był? A Devilowi się nie chciało? Nie wiem dlaczego tak się stauo przecież Leszno jest klasę albo nawet dwie nad każdym w Polsce. Są 2 możliwości: -matt się bawił albo miał zły dzień -gajda ograł się mega na steve'a , wcinał się gdzie się da i matt nie zgadywał wymianki hs albo ws2 (a wiadomo złapiesz jedną i pół krechy leci razem z okizeme) Anyway gratulacje dla podiumowiczów! Mam nadzieję ,że pogramy na turnieju w Lesznie No to już wiadomo -zabawa- ale też nie każdy wie dlaczego Matt przegrał...Otóż dlatego,że Kazuya ciężki jest... Edytowane 6 czerwca 2009 przez Punisher Cytuj
alik 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) WOW, mam nadzieję że nagrywaliście. Dj jest co prawda dobry na steva ale, ale mam nadzieje że zobaczę te walki hahahhaa, hahahahhaa, hahahhaa.... haaaaa.... a myślałem że tu w ogóle nie zaglądasz LOL nie wierzę Matt tam był? A Devilowi się nie chciało? Nie wiem dlaczego tak się stauo przecież Leszno jest klasę albo nawet dwie nad każdym w Polsce. Są 2 możliwości: -matt się bawił albo miał zły dzień -gajda ograł się mega na steve'a , wcinał się gdzie się da i matt nie zgadywał wymianki hs albo ws2 (a wiadomo złapiesz jedną i pół krechy leci razem z okizeme) Anyway gratulacje dla podiumowiczów! Mam nadzieję ,że pogramy na turnieju w Lesznie No to już wiadomo -zabawa- ale też nie każdy wie dlaczego Matt przegrał...Otóż dlatego,że Kazuya ciężki jest... Widzę że już odpi,erdoliłeś im ołtarz Edytowane 6 czerwca 2009 przez alik Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Gajda ładnie wymiatał : ) W sumie trochę późno zaczęliśmy i paru graczy zdążyło sporo w siebie zatankować heh : ) Nie sądziłem ze Scoop będzie trzeci, ale grał świetnie. Ludzie nie wiedzieli co robić na tego Jacka Cytuj
CBX 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 MEGA WYPASIONY POST Ogólnie miejsce za(pipi)iste - jak się tam wokół parkietu poustawiało konsole z TV, się zrobił klimacik. Luźna, wesoła atmosferka, dużo gadania, git. gratulacje dla zwycięzców, no i dalej prywata w kolejności alfabetycznej: Cisu - jak graliśmy przed turniejem, to widziałem, że podszedłeś do tego lekceważąco, ale zdeks udowodniłem swoją grą, że nie będzie lekko. Aha - i szacun za juggle Lawem zakończone 3+4 z dragon stance'a (~b~f~f), bo wiem, że to trzeba naprawdę szybko posadzić. Frizen - pozdro i szkoda, ze się szybko zmyłeś i chyba nie podszedłeś bardzo na serio do tego turnieju z powodu tego balu czy innej imprezy Gagarin - brat - jak PRAWIE zwykle musisz zajść dalej w rozgrywkach turniejowych;] 4 miejsce to nieźle, tylko szkoda, że poza podium Gajda - na początku nie wiedziałem, co się dzieje, jak ten Hwoarang naparzał. Później udało się ugrać walkę (Solo - wrzucaj na YT :imprezka: ). No ale na poważnie - znałeś Baeka na wylot (sądząc z Twojej gry przeciwko mnie i po radach, jakie dawałeś moim przeciwnikom). A ja kiedyś tam grałem z TBT i na tym się skończyło moje 'ogranie' na Hwoaranga. Junior - zagramy w Lesznie K - zaliczyłem swój pierwszy poważny comeback grając przeciwko Tobie w grupie. I udało sie, mimo że grałem jako 1P. Pozdro ogólnie Solo - fajnie się grało z tą Twoją Lili (mimo, że nie lubię jej, jako postaci tekkenowej). Naprawdę umiejętnie używałeś d+3+4 z SS-a. Aaa - i widziałeś te lepsze juggle Baekiem (pokroju f,d,d/f+3; u/f,N+4; 3+4~f; {FLM} 3+4~f; {FLM} 3+4~f; {FLM} 1+2,4 (86), których to niestety nie będzie w moich walkach, co mam nadzieję sie na YT znajdą) Tundra - zrobiłeś postępy w tym Tekkenie całym, coraz lepiej grasz Velurian - nosz najpierw 5:4 w pojedynku z nSports, potem 3:2 w turnieju (nagrana walka - muszę to przeanalizować). Następnym razem się odegram, pozdro Zajman - uznanie za organizację gwarantującą wesołą atmosferę i za radosną, mocno ofensywną grę Lawem i pozdro dla reszty ludzi ...i na przyszłość - (bo Zajman zrób z tego imprezę comiesięczną/co-dwu-miesięczną) zdecydowanie zmienić muzykę... nie wiem, toż to można poprosić właścicieli by wgrali normalne mp3 albo coś innego wykombinować? btw - ja byłem 7/8? wrzuci kto skana tabelki? Cytuj
Tundra 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 W sumie też się rozpiszę : ) Solo - świetnie sie z Toba gralo, ale kurde ile mozna lapac ? : ) Prawie wygralem!!! Nastepnym razem obiecuje wyrwe sie z kazdego rzutu : ) Sepkong - jeszcze chyba nigdy w zyciu nie mialem takiego meczu na zyletkach jak dzis z Toba troche za duzo lykalem tych twoich podcinek, i ten setup z lapanka po punchach !!!! Cisu - Gratuluje poczucia humoru, dawno sie tak nie usmialem : ) te twoje "jugle na youtubie " wymiataja : ) I dzieki za spary, sporo sie nameczylem z tym Law'em... Junior - Nie wybacze Ci tego w jaki sposob ze mna wygrales : ) I to moje glupie mashowanie 2 zamiast 1+2.... W Lesznie pogramy i szykuj sie na rewanz. Mashter - po tych wczesniejszych free-play'ach nie sadzilem ze cos z Toba ugram, a tu sie okazalo ze wygralem hehe (fart roku). W sumie nie wiem tylko czemu za kazdym razem zmieniales postac... Zajman - Twoje komentowanie turnieju bezcenne : ) Po prostu wymiatasz i gratki za inicjatywe W sumie troche malo bylo te 2 TV, ale dalismy rade. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi