Skocz do zawartości

Mini tur w tekkena

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Nie wiem z czego się śmiejecie :closedeyes: . Każdy od czegoś zaczyna, a ten wywiad był prawie jak te od Di :bow: , tylko że gracza nie za bardzo kojarzę... :wtf:

PS. Myślicie że jak jesteście pro to wolno wam naśmiewać się z innych!!! ;) ;) ;)

Edytowane przez Cambion
Opublikowano
Sorry za offtop ale....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: DAMIX, JESTEŚ MOIM BOHATEREM!!! AC jest już w Waszym teamie?

A na poważnie: chłopcze, wyjdź z Internetu, bo tylko się ośmieszasz.

internet.jpg

Opublikowano

Fragment wypowiedz bolka z forum pes-sceny ;)

Tekken - Co do turnieju "czołówki" mam jedno spostrzeżenie . Co goście grają to szok !!. Stałem tam wryty w te telewizorki, szacunek dla Was. Byłem bliski rzucenia studiów, pracy, dziewczyny i nauczenia się grać tak jak oni, ale jednak zostane przy Pes-ie w którego gram raz na 2 tygodnie

Opublikowano (edytowane)

Ja się z Damixa, czy też z jego teamu absolutnie nie śmieję - każdy kiedyś zaczynał. Może nie do końca w taki sposób, ale każdy.

Za to wymiatacze rozkładają mnie na łopatki :lol:

Edytowane przez Krakers
Opublikowano (edytowane)

Wiecie oprawa tych walk jest lepsza niż one same ^_^ , ale cóż się dziwić, ja też gdy zaczynałem to każda walka w gronie znajomych była "walką o życie",bo... jak przegram to powiedzą że jestem słaby :diablo: . Teraz to już zupełnie inna historia, po tysiącach stoczonych pojedynków każdy następny jest tylko... kolejnym z rzędu, ot co. ;)

PS. Ach te czasy moich pojedynków w T3 z Andrzejem i to jak sie w(pipi)iałem :wub: . Potem niestety zaczął nas nachodzić niejaki Paweł (obecnie znany lepiej jako MTC aka Raveman <_< ) i musieliśmy grać z tym noooobem :P , co nam jako "pro" graczom za bardzo się nie podobało... :angry:

Edytowane przez Cambion
Opublikowano

Ci wymiatacze na prawdę wymiatają - ale tak jak Cambion napisał w tworzeniu oprawy graficzno-muzycznej :D

Można by ich namówić na edity naszych turniejówek ( tych co ciekawszych ) :P

Opublikowano

AC tu AC tam, zostawcie w spokoju biednego murzyna. AC to nie jakiś czarny bożek, to tylko znudzony murzyn który robi kupę tak jak każdy.

1. Wymiatacze przestańcie jarać dopalacze.

2. LBN, LSD, LCD, PKP czy jak tam wam, kibicuję wam :-)

Opublikowano (edytowane)

NIe no może troche przesadziłem z wzięciem AC do teamu,ale najpierw to zainteresuje się swoim skillem,ważne że umiem juggle,low parry,ewgfy,wave dasha,back dasha i te różne rzeczy,tylko mówie z góry,że myślenie mam słabe

@MTC:

Dzięki że kibicujesz,i czyta się LTT lub LBN jak ci wygodnie lub całym zdaniem"Lublin tekken team"

Lublin=LBN

EDIT:

A o tym wywiadzie to może zapomnieć i tej całej sytuacji?

Edytowane przez DamixLBN
Opublikowano (edytowane)
Dziekuje wszystkim za przybycie ,to dla mnie zaszczyt czytac pozytywne opinie na temat turnieju :) Dlatego własnie tutaj chciałem z całego serca podziękowac ...

A czemu Zajman nie wspomniałeś o jedynym kozaku który grał Polską :lol:? Przecież taką furorę wywołał :D

.Na następnym zlocie inaczej wypadnę :)

Edytowane przez Cactuar_ass
Opublikowano
LBN|Damix: Sądzisz że taki DenDi wygrywając chmiel cupa vol.1 może być dobry? opowiedz dlaczego?

:D

Damix w następnym tygodniu zrób ze mną wywiad. Jestem dobry, ostatnio graliśmy z kumplem turniej na dwie osoby i wygrałem ;)

Opublikowano

A ja nie mam do dzisiaj siły pisać prywaty :P a tym bardziej spierać się który jest większym bucem od drugiego. a za tem pozdro dla wszystkich obecnych i piona dla zioma rozbijającego kufle :D

Opublikowano

Wlasnie listonosz obudzil mnie przekazujac mi walki wiec postaram sie wrzucac najszybciej jak sie da(czyt nie wiem jak bardzo bedzie milagowac kz2 :lol: ).Zaczne od Matt vs Scoop ;]

Opublikowano

SOLO!!!

trzeba conieco poprawić - Gagarin NIE GRAŁ BAEKIEM na turnieju. Czyli jego walka ze Scoopem powinna być podpisana: T5:DR Gagarin (Yoshimitsu) vs Scoop (JACK-5)

aha - i z Gajdą brat też nie zagrał ani razu w Tawernie :P Tę walkę Gajda vs Gagarin należy skorygować na Gajda vs Sepkong, a podpisać można T5:DR Gajda (Hwoarang) vs Sepkong (Yoshimitsu, Baek), bo ja grałem na tym turnieju 2 postaciami.

od razu info, bo w walce z Velurianem też na poczatku chyba wziąłem Yoshimitsa, dopiero później Baeka, to nie przypiszcie tej walki bratu. Za(pipi)iście, że walki się uploadują wreszcie :lol: