Daro^^ 653 Opublikowano 2 stycznia 2022 Opublikowano 2 stycznia 2022 To ja zarzucą swoją topką intro gier o DBZ: Gra ujowa strasznie, ale Trunks wygląda tutaj lepiej niż żyćko CIARECZKIGdzie tu trunk ? Chodzi ci o fuzje? Co tu fajnego Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 stycznia 2022 Opublikowano 3 stycznia 2022 Jest przed fuzją chłopaków, ale to intro to słabe w chuj. Jak dla mnie najlepsze z DB ma Budokai 3. Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 16 kwietnia 2022 Opublikowano 16 kwietnia 2022 16 lat minęło, a intro nadal daje radę. Te sceny z Valkyrie'ami W ogóle tak myślę, że teraz już rzadko robią 5 minutowe intra, nijak mające się do głównej gry, a bardziej przypominające teledysk. Raczej dla mechozjebów. Zabawne, że dopiero teraz zwróciłem uwagę, że przy grze maczało palce From Software. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi