Opublikowano 26 maja 200915 l Data: 30-05.09 Miejsce : Kampus Politechniki Białostockiej (Hala Sportowa) Start: 10:00 Wpisowe: 10 - 15zł (zastanawiamy się jeszcze) Organizatorzy: Politechnika Białostocka oraz COMBO'S Wejściówka: 10 zł (osoby wnoszące konsole PS3 wchodzą za darmo) Gra: Tekken: DR (PS3, wersja Pal)) Nagrody: Wpisowe - 1m-55% 2m-30% 3m-15% + gadżety od organizatorów i sponsorów System: grupy + DE Energia: 100% Ilość rund: do 3 wygranych Ilość walk: do 2 wygranych w grupach, do 3 wygranych w DE, do 5 wygranych w wielkim finale Kontrolery będą na miejscu, osoby chcące wziąć ze sobą własne pady/sticki muszą także we własnym zakresie zorganizować odpowiednie przejściówki. Profile: uczestnicy mogą uploadować na konsole turniejowe (za pomocą telefonów, pamięci masowej czy innych kompatybilnych urządzeń) dopiero wtedy, gdy zostanie wyłoniona najlepsza ósemka turnieju Areny: wybierane losowo Ustawienia przycisków: przed walką UWAGA!!! Będą nam potrzebne konsole Playstation 3 z Tekkenem, osoby biąrące własny sprzęt mają wstęp za darmo. Dodatkowe informacje: - Jinpachi i Mokujin są zbanowani - programowanie kontrolerów jest zabronione - Sixaxisa można używać wyłącznie z kablem USB; po zakończonej walce należy niezwłocznie wyłączyć go (chyba że uczestnik będzie rozgrywał kolejną walkę na tej samej konsoli); za złamanie tej zasady grozi wymazanie wyniku poprzedniej walki i wpisanie rezultatu 2:0 lub 3:0 (zależnie od fazy) na korzyść przeciwnika - osoby zabierające konsole proszone są o stworzenie na konsoli profilu "EGU CUP 2" i nie robienie nic na nim w Tekkenie - nieuzasadniona pauza w trakcie gry = utrata rundy (chyba, że przeciwnik zgodzi się, by nie było owej utraty rundy) - zawodnicy nie mogą rozpraszać siebie nawzajem; naruszenie tej zasady grozi utratą rundy lub walki, a w skrajnych przypadkach walkowerem - po rozpisaniu grup zostaną wybrani liderzy, którzy będą mieli za zadanie wpisywać wyniki rozgrywanych walk; dostaną oni również zadanie losowania numeru grupy. - jeśli zawodnik nie zgłosi się po 10 minutach od głośnego 3-krotnego wyczytania jego nicku, automatycznie przegrywa - walki muszą zostać rozegrane do końca (nie ma rzucania monetą) Zapisy Bezpośrednio w tym temacie, na stronie www.combo-s.pl.tl lub w dniu turnieju przed godzina 9:30 To narazie tyle, przepraszam ze tak pozno informujemy o tym turnieju ale niestety tak wyszlo, wszelkie dalsze info umieszcze do wieczora. Zapisani: Chińczyk FishBone + PS3 Koki Piwosz Kristofer Gucio MS Kalinho Grosiofan Młodzik Słobek Carlos + PS3 Balcerek + PS3 Sławek aka 5Ł4W3K ADM 15.Cr4sh Edytowane 29 maja 200915 l przez fishbone
Opublikowano 26 maja 200915 l Autor po uj Ci dwa tematy? Tamten Di moze skasuje, doszedlem do wniosku ze tu bedzie lepiej.
Opublikowano 26 maja 200915 l prosze o zapisanie mnie na liste uczestnikow Edytowane 26 maja 200915 l przez piwosz
Opublikowano 26 maja 200915 l Z czystej ciekawości czemu cos takiego ? - programowanie kontrolerów jest zabronione
Opublikowano 26 maja 200915 l po uj Ci dwa tematy? Tamten Di moze skasuje, doszedlem do wniosku ze tu bedzie lepiej. Di nie skasuje, bo Di nie moderuje tego forum. A gdyby był to usunąłby tamten temat i dał Ci ostrzeżenie, bo Di nie jest chłopcem na posyłki, a poza tym przed zakładaniem tematu trzeba pomyśleć. Edytowane 26 maja 200915 l przez Di
Opublikowano 26 maja 200915 l Proszę o dopisanie do listy. Mam nadzieję, że zbierze się te 30 osób Edytowane 26 maja 200915 l przez Dark koki
Opublikowano 26 maja 200915 l Autor po uj Ci dwa tematy? Tamten Di moze skasuje, doszedlem do wniosku ze tu bedzie lepiej. Di nie skasuje, bo Di nie moderuje tego forum. A gdyby był to usunąłby tamten temat i dał Ci ostrzeżenie, bo Di nie jest chłopcem na posyłki, a poza tym przed zakładaniem tematu trzeba pomyśleć. Ty no dobra sklamalem, tak naprawde to myslalem ze pisze w turniejach i zlotach, pozniej oswiecil mnie Chinczyk - czysta pomylka, Di nie wiedzialem ze Di jest tak wielce obrazony... wyluzuj Wszyscy dopisani
Opublikowano 26 maja 200915 l co to oznacza, że nie moge programować pada? to jak mam robić akcje za cały pasek i trochę kingiem coby gorące szesnastki szalały? ejj, no sorry ale serio nie można bedzie ustawiać shoulder buttonów? żadnego R2 itd? Proszę dopisać Grosiofan aka Kalinho jeszcze nie grałem w DR na ps3 także chętnie obcykam
Opublikowano 26 maja 200915 l Autor Sholulder Buttonow mozna bedzie uzywac, tutaj raczej chodzi o jakies cheaty.
Opublikowano 28 maja 200915 l Moja rada, jeśli organizujecie turniej, to fajnie by było jakbyście trochę wcześniej o nim napisali. A nie na kilka dni przed. Po drugie, hmm Białystok jest bardzo daleko, przynajmniej dla mnie i dla większości graczy myślę też. Nie lepiej zorganizować, czegoś bliżej? A jeśli już musi być w Białymstoku, to napiszcie o tym, 2 miechy wcześniej to może ktoś się wybierze.
Opublikowano 28 maja 200915 l tutaj raczej chodzi o jakies cheaty. Zgadza się. Dziwne tylko, że nie wiesz, jak interpretować zasady, które sam podałeś Moja rada, jeśli organizujecie turniej, to fajnie by było jakbyście trochę wcześniej o nim napisali. A nie na kilka dni przed. Po drugie, hmm Białystok jest bardzo daleko, przynajmniej dla mnie i dla większości graczy myślę też. Nie lepiej zorganizować, czegoś bliżej? A jeśli już musi być w Białymstoku, to napiszcie o tym, 2 miechy wcześniej to może ktoś się wybierze. Ten turniej organizowany jest w ramach jakiegoś wydarzenia na PB, a na dodatek to, że turniej Tekkena odbędzie się wiadomo właśnie od kilku dnia. Moja rada, czytaj poprzednie posty
Opublikowano 28 maja 200915 l Autor tutaj raczej chodzi o jakies cheaty. Zgadza się. Dziwne tylko, że nie wiesz, jak interpretować zasady, które sam podałeś Interpretacja tego nie sprawila mi problemow, pomyliles sie. Chodzilo mi tutaj o to ze nie spotkalem sie z takim cheatowaniem.
Opublikowano 28 maja 200915 l słuze samą konsolą jakbyscie potrzebowali, chyba ze juz macie komplet gg: 4005500 tekkena 5 nie mam
Opublikowano 29 maja 200915 l Autor No to jedziemy z typami: 1.Młodzik 2.Cr4sh 3.5L4W3K 4.Kristofer Edytowane 29 maja 200915 l przez fishbone
Opublikowano 30 maja 200915 l co to oznacza, że nie moge programować pada? to jak mam robić akcje za cały pasek i trochę kingiem coby gorące szesnastki szalały? ejj, no sorry ale serio nie można bedzie ustawiać shoulder buttonów? żadnego R2 itd? Proszę dopisać Grosiofan aka Kalinho jeszcze nie grałem w DR na ps3 także chętnie obcykam Hahahahahahahaha xD To może ja jako gorąca szesnastka ((pipi) z tym że 15nastka) tego forum odpowiem - nie będzie szaleństw. Może na akimś najbliższym turnieju poszalejemyxD i zagramy beer match King vs King??Co ty na to ??
Opublikowano 31 maja 200915 l (Nevan z konta Solo) W związku z faktem, że jest już 31 maja, chcielibyśmy poznać wyniki turnieju by móc rozstrzygnąć zakłady (mam nadzieję, że Wentylowi udało się wziąć udział i wygrał! Go Wentyl!) 8)
Opublikowano 31 maja 200915 l Wyniki 1 Chinczyk 2 Kalinho 3 Kristofer Info z http://forum.egu.org.pl/viewtopic.php?f=4&...=7&start=50 Wentyl da radę następnym razem. Wrr king na podium. Podobno były nagrywane walki, więc niedługo może coś sie obejrzy. Było 18 osób. Edytowane 1 czerwca 200915 l przez Sztuka
Opublikowano 1 czerwca 200915 l Czekamy na walki Z niecierpliwością.Chce zobaczyć tą Kindzie Lindzie w akcji
Opublikowano 5 czerwca 200915 l Kilka walk http://combo-s.pl.tl/EGU-2009--k1-Tekken-k2-.htm Edytowane 6 czerwca 200915 l przez chinczyk
Opublikowano 1 lipca 200915 l Prosba: - podpisujcie gry - podpisujcie fotki (a tutaj "ten i ten" ; ) - zalatwcie cos, co lepsze filmiki nagra, da sie ogladac, ale jednak za slaba jakosc: o. i w sumie tyle prosb 8).
Opublikowano 1 lipca 200915 l Autor Co do nagran to masz racje, nie wiedzialem ze przy 3.2mp i 47 calowym ekranie zrobi sie taka kalabania -juz nad tym popracujemy nastepnym razem takze spoko. Zdjecia niepodpisane a no bo zdjecia z duza iloscia osob, nie bede wymienial wszystkich osob ktore sa na zdjeciu. W innych dzialach sa pojedyncze foty i tam jest wszystko podpisane. Pojedyncze foty to oczywiscie podium turnieju EGU.