jiloo 4 Opublikowano 27 maja 2009 Opublikowano 27 maja 2009 nie ma jeszczde tematu o kontynuacji jednej z lepszych gier na Wii?! ale za to sa nowe skany w Famitsu. od razu wiadomo, ze rewolucji graficznej nie bedzie. dla mnie wystarczy zeby nie bylo gorzej niz w jedynce. jeden dwa trzy cztery Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 nie było tematu, bo nie było zbytnio o czym dyskutować do tej pory Pierwsza część była zaje,bista, jednak liczę że część druga będzie jeszcze lepsza. O fabułę i humor raczej się nie martwię, mam jednak nadzieję, że poprawią miasto i będzie wreszcie można w nim coś ciekawego robić a nie tylko przejeżdżać z misji na misję. No i trzymam kciuki żeby wersja PAL miała czerwoną krew! ;> Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Trailer: http://wii.ign.com/dor/objects/14288376/no...es2_052809.html To tyle w ramach komentarza. Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 2 katany - mioooodzio. ;D Oby taka muza jak w trailerze, pojawiła się i w samej grze. A filmik ogólnie za(pipi)isty, obejrzę go sobie jeszcze raz... Cytuj
Texz 670 Opublikowano 31 maja 2009 Opublikowano 31 maja 2009 Mała ciekawostka z logiem MontionPlus. Na końcu trailera podobno jest gdzieś pokazane logo MontionPlus, ale na pewno jest tekst: "Wii, the Wii logo, and Wii MontionPlus are trademarks of Nintendo". Czyżby więc NMH2 obsługiwało MontionPlus? Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Oby to okazało się prawdą! Na takie wykorzystanie owej przystawki czekałem! ;> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi