Opublikowano 28 maja 200915 l Az dziwie sie ze nie ma tego tematu jeszcze. Gra zapowiedziana na PS3 wiec pozostaje nam czekac na wiecej info - moze juz cos na E3 szepna Trailerek pozbieral mnie z podlogi (jako ze uwielbiam ten klimat): W40k Battle Trailer Bedzie genialny szpil!
Opublikowano 28 maja 200915 l Oooo Space Marince rowniez na PS3 ?! . Swego czasu zalozylem temat w dziale Xboxa, 1 trailer byl pokazem gameplay'a, ale widze ze ten trailer przedstawia tytul w zupelnie lepszym swietle . Gre developuje Relic jak mniemam ?, moze byc z tego dobry szpil, marke Mlotka maja we krwi ale to raczej ich 1 krok w developingu gry akcji. Qrde marzylby mi sie taki Gears Of War w tym cudownym uniwersum, ale widac ze Marines dzierza cos wiecej niz tylko boltery (patrz 1 trailer), moze bedzie dobrze ! Edytowane 28 maja 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 28 maja 200915 l O kurcze, Warhammer na konsole. Strategie na pieca mi się bardzo podobały i mam nadzieję, że i w tym przypadku dostaniemy świetny tytuł. Sam filmik i świadomość, że robią to ludzie z Relic napawa mnie optymistycznie i oby tylko nie wyszedł z tego taki gniot jak poprzedni tytuł (W 40k:Fire Warrior) osadzony w tym uniwersum... Space marines attack!!!
Opublikowano 28 maja 200915 l Rany Poliodor mamy strasznie podobny gust (ogólnie), to zaczyna być dziwne XD. Edytowane 28 maja 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 28 maja 200915 l Bardzo interesująca wiadomość w kontekście tematu. Dziękuje wam, że mogłem się dowiedzieć o waszych gustach. Dzięki temu znam już dwóch użytkowników tego forum bliżej. Jesteście moimi prawdziwymi e-przyjaciółmi! ;( Wracając do tematu: To nie wypali. Ode mnie gierka już dostaje dużego minusa, bo skupia się na najbardziej oklepanej armii.
Opublikowano 28 maja 200915 l No osobiście przyznam że wolałbym Eldarów (zagrać takim Avatarem np albo przecudnym Wraithlordem :X), fuck nawet Marines Chaosu ! (bo oni przynajmniej są lepszym przykładem taktyki napierdu i do przodu, chyba właśnie taki styl chce pokazać "Space Marine" ? ). Dziękuje wam, że mogłem się dowiedzieć o waszych gustach. Dzięki temu znam już dwóch użytkowników tego forum bliżej. Jesteście moimi prawdziwymi e-przyjaciółmi! ;( O rany , pozdrawiam też cię lubię . FOR THE EMPEROR !!! Edytowane 28 maja 200915 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 29 maja 200915 l Po tym filmiku myślę, że będzie to gra z gameplay'em w rodzaju God of War/SW:Force Unleashed , może się mylę ale tak jakoś mi się te wstawki z gameplayu skojarzyły. Co się tyczy stron konfliktu to raczej wątpię by można było grać kimś innym niż space marines. Chociaż kto wie, może w trybie multi będzie można wybrać eldarów( jak ja ich nienawidzę...), orków (moi ulubieńcy) lub chaos space marines. Burn the Heretic ! Kill the Mutant! Purge the Unclean Rany Poliodor mamy strasznie podobny gust (ogólnie), to zaczyna być dziwne XD. Nom, dziwny jest ten świat ^_^
Opublikowano 29 maja 200915 l Autor mysle podobnie chociaz mam nadzieje na tyrkow i np walka w jakis statkach tudziez obrona jakiegos miasta w dzungli:) co do sm chialbym w koncu moich Space Wolfs:) (moze nie najlepsza armia do gry ale jeden z bardziej klimatycznych zakonow)
Opublikowano 29 maja 200915 l Nie jestem pewien ale, czy przypadkiem ten tytuł nie będzie się wzorował na powieści "Space Marine" ?, nie znam dokładnie fabuły bynajmniej. Narazie jesteśmy pewni obecności 3 stron - SM, SM Chaosu i Orków, obecność Tyranidów czy Eldarów wydaje mi się że wprowadziłaby zamieszanie, nie wygląda mi to na większy konflikt, tylko na walki w jednym układzie na kilku raptem planetach, wiem wiem wiem - zaczynam gadać jak scenarzysta średniego Fire Warrior i obym się mylił . W ogóle to chciałbym żeby tak wyglądał Dawn Of War (ironio i tak nieźle wygląda).
Opublikowano 29 maja 200915 l Autor mi sie marza Tyrki ze wzgeldu na to ze odpalilem ostatnio Space Hulka:)
Opublikowano 29 maja 200915 l A-ha . Nie no spoko, Tyrcie i SM to tak naprawde pierwsze strony w ogóle w 40.k, trochę szkoda że Tyranidzi zostali tak olani przez Relic (pojawili się oficjalnie dopiero w DOWII).
Opublikowano 29 maja 200915 l Autor w sumie gdyby zrobili klimacik z Dead Space+Space Hulk i rzez jak w Gearsach to bylby to hit murowany. No nic pozostaje nam na razie czekac, i tak wychodzi tyle teraz gierek ze przestaje powoli zalowac zakupu ps3...
Opublikowano 29 maja 200915 l Dla mnie to jest Too Human tyle ze na PS3... Takie moje pierwsze odczucie... mimo iz uwielbiam Warhammera to strasznie obawiam sie o ta gre... mam nadzieje ze wyjdzie z tego dobra gra a nie jakis gniot... mogliby troche wiecej powiedziec ... cos o systemie walki czy cos... bo nie wiem czy mam sie spodziewac DMC w "skorce" WH40k czy FFXII w uniwersum Warhammera... narazie najbardziej to mi Too Human przypomina...
Opublikowano 29 maja 200915 l Autor samym trailerem nie sugerowalbym sie tak bardzo bo widac ze jest na silniku DOW2, na yt jest filmik z pierwszych faz gry i wyglada to kompletnie inaczej (ala gearsy). pozostaje poczekac na jakies filmiki z gry bo na razie info jest jak na lekarstwo:)
Opublikowano 29 maja 200915 l No osobiście przyznam że wolałbym Eldarów (zagrać takim Avatarem np albo przecudnym Wraithlordem :X), fuck nawet Marines Chaosu ! (bo oni przynajmniej są lepszym przykładem taktyki napierdu i do przodu, chyba właśnie taki styl chce pokazać "Space Marine" ? ). A wiesz, nie do końca. Zależy od zakonu ale obie strony zbyt rozbudowanych taktyk w większości zakonów nie maja, a już na pewno nie "smerfy" A Eldarzy, nee:P Ja osobiście czekam bo przepadam za tym uniwersum. Niemniej jednak... gief IG.
Opublikowano 30 maja 200915 l A wiesz, nie do końca. Zależy od zakonu ale obie strony zbyt rozbudowanych taktyk w większości zakonów nie maja, a już na pewno nie A już o zakonach nie mówię bo tu już jest różnie , w razie czego pragnę też zauważyć iż nie napisałem że są "największym napierdu i do przodu", tymi są Orkowie a w szczególności Tyranidzi, to tak w razie czego . Dla mnie to jest Too Human tyle ze na PS3. Cooo ?, to może nawet nie być 'rpg' a kamerą wydaje mi się da się sterować .
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Kilka nowych screenów z gry: http://www.gamikaze.pl/Galerie/Warhammer_40000_Space_Marine_Galeria_1.aspx#3 Wygląda obiecująco oby na GC pokazali jakiś gameplay.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Preview i te same screeny, które dał w linku Paliodor: http://www.joystiq.c...0-space-marine/ Edit: Tutaj macie wywiad z producentem gry: http://www.gametrailers.com/video/synopsis-interview-warhammer-40-000/702805 A tutaj wycieczka po studiu: http://www.gametrailers.com/video/relic-studio-warhammer-40-000/702738 Edytowane 13 sierpnia 201014 l przez sprite
Opublikowano 16 sierpnia 201014 l Gosciu z relica mowi ze to bedzie taki miks gatunkowy - gra akcji (duzo strzelania i szlachtowania z broni bialej) plus elementy rpg ( specjalne zdolnosci dla bohatera, zbieranie ekwipunku, broni itd.)
Opublikowano 20 sierpnia 201014 l Nowy trailer: http://www.vg247.com/2010/08/20/relics-wh40k-trailer-talks-about-being-a-space-marine/
Opublikowano 10 kwietnia 201114 l Autor kurcze data wydania sierpien 2011 a tak malo informacji...moj entuzjazm opadl i troszke obawiam sie o ten tytul po ostatnich przebojach z tytulami na ktore naprawde liczylem (homefront, kz3, motorstorm)
Opublikowano 24 sierpnia 201113 l odkopuje temat bo na amerykanskim psn jest już demo i cholera! podczas gry gierka robi o wiele lepsze wrazenie niz na filmikach, jest widowiskowośc, jest masakra, jest moc, jest całkiem za(pipi)iscie... gdyby nie jedno ALE - kamera caly czas przeszkadza, jest za blisko, i albo sie gubi i pokazuje sciane, albo w ogole cala akcja ucieka na bok, nie mowiac juz o tym ze nie widac przeciwników bo lubia biegac na okolo i kamera tego nie ogarnia moze i to zblizenie kamery ma na celu podbić dynamike, i niby sie udalo, ale serio strasznie mi przeszkadzała na kamera i mowie to z przykrością bbo gierka kopie dupe i naprawde jest pozytywna masakra, o wiele przyjemniejsza niz sie spodziewalem