Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 rkBrain - Wiesz co to Warhammer ? ;D 3 Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Powyzej typowy przyklad nie ogarniecia... eh W koncu mam troche extra kasy i chcialbym sobie kupic. WIdze ze na allegro nadal cena ponizej 100zl nie schodzi, mimo iz na amazonie mozna za 100zl nowke dostac... Gdzie mozna najtaniej dostac? Cytuj
estel 806 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Olać opinię laików. Warhammer to Warhammer. Szkoda tylko, że głównym bohaterem jest oczywiście Space Marine. Z chęcią zagrałbym po stronie Necronów Nie grałem jeszcze, ale planuję łyknąć. Lekka sieka, fajne uniwersum, słyszałem że czuć moc w walce wręcz. Czego chcieć więcej? Cytuj
Paliodor 1 792 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) Też planuję zakup w przyszłości. Do szczęścia brakuje mi w tym tytule tylko co-op offline. Edytowane 21 października 2011 przez Paliodor Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Kupilem, swietna giera Ma swoje wady, ale jako fan warhammera bardziej sie ciesze ze tego ze w koncu mozna sobie ponapierdalac z pily ;] Tryb coop (exterminatus) po prostu zamiata, dawno sie tak dobrze nie bawilem A ze mam niski poziom to jeszcze nie cisne na multiplayerze, ale trzeba przyznac ze ma on swoj urok, nie wszedzie spotyka sie jump pack'i Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 15 lutego 2012 Opublikowano 15 lutego 2012 Małe info dla osób planujących kupno w UK - wersja z Amazon.co.uk ma polskie napisy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi