Ari 1 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Nowy album Pawła, zapowiada się świetnie i wczoraj już nie mogłem go kupić :angry2: szkoda, ze wyszła taka limitowana liczba, naprawde szkoda... a zatem cóz... jak będziecie mieć to wsparcie by się przydąło inni też chcą posłuchać. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 29 maja 2009 Opublikowano 29 maja 2009 Po chu.jowej mym skromnym zdaniem 'rozrywkowej', czekam na 'emocjonalną'. Sądzę że w niedługim czasie pojawi się na pebie <ok> Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Ja bez problemu kupilem. Pisalo ze do 3 czerwca ma dojsc. Zobaczymy Cytuj
Ari 1 Opublikowano 30 maja 2009 Autor Opublikowano 30 maja 2009 ja wczoraj już widziałem licznik: 0000 na stronie Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Ale to chyba o to chodzilo, ze od wtedy mozna kupowac, nie wiem. Zarejestrowalem sie i mialem 72 h zeby kupic niby. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Teraz pewnie Pezet bedzie SPIEWAL ckliwe piosenki o kobietach, ktore zrobily go w chuya. Popelina, no way, jestem mega-negatywnie nastawiony do tej plyty. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Teraz pewnie Pezet bedzie SPIEWAL ckliwe piosenki o kobietach, ktore zrobily go w chuya. Popelina, no way, jestem mega-negatywnie nastawiony do tej plyty. Zobaczymy. Mialem obiekcje do uprzedniej plyty jednak po kilku odsluchach bardzo przypadl mi do gustu i lubie do dzisiaj zapuscic "muzyke rozrywkowa". Dobrze, ze pezet nie siedzi w 1 nurcie non-stop, ktos nazwie to truschoolem czy komercha itp. aczkolwiek ja nie rozrozniam, nie slucham tego co "wszyscy prawdziwi", jak ktos chce niech 1 plyt cypressow slucha i narzeka, ze muzyka sie uwstecznia, sic! Cytuj
Gość tk Opublikowano 30 maja 2009 Opublikowano 30 maja 2009 Jeden z numerów na tą płytę (tutaj będzie w remixie) swego czasu latał po łączach w formie zapowiedzi EPki z Ajronem i całkiem nieźle wpisywał się w stylistykę znaną chociażby z "Nie jestem dawno". Wg. mnie płyta da radę, Pezio nie schodzi raczej poniżej określonego poziomu. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Promomix brzmi zalosnie, da sie uslyszec autotune, cos raczej nie wychodza naszym rodzimym raperom te wszystkie "nowoczesne eksperymenty i usprawnienia". Czekam na teta Cytuj
wolek92 4 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Promomix brzmi zalosnie, da sie uslyszec autotune, cos raczej nie wychodza naszym rodzimym raperom te wszystkie "nowoczesne eksperymenty i usprawnienia". Czekam na teta Właśnie - wiadomo kiedy wychodzi 'Dwuznacznie' ? Jeśli chodziło Ci o Tetrisa bo nie wiem czy dobrze zrozumiałem : P Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 Sie premiera przesunęła na jesien jakos, jesli dobrze mi sie zdaje. Popelina :| Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 4 czerwca 2009 Opublikowano 4 czerwca 2009 No no, w Hip Hoperze mówili, że wrzesień jeśli chodzi o Teta. A co do promomixu Pezeta to tekstowo różnie może być, ale bity mnie rozpier.dalają. Uwielbiam takie triphopowe, downtempowe, mroczne klimaty. Mam nadzieję, że jutro listonosz zapuka do mych drzwi ;> 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 No no, w Hip Hoperze mówili, że wrzesień jeśli chodzi o Teta. A co do promomixu Pezeta to tekstowo różnie może być, ale bity mnie rozpier.dalają. Uwielbiam takie triphopowe, downtempowe, mroczne klimaty. Mam nadzieję, że jutro listonosz zapuka do mych drzwi ;> Nie zapomnij zripowac i umiescic w jakims sajcie hostingowym i "pochwalic" sie linkiem. ;] Czekam na ta plyte z wywieszonym ozorem! Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Ma juz ktos ta plyte? Mi trzeciego napisali, ze jest gotowa do wysylki a tu zonk. Jeszcze nie ma Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Ma juz ktos ta plyte? Mi trzeciego napisali, ze jest gotowa do wysylki a tu zonk. Jeszcze nie ma Moze plota, ze na wrzesnien jest obsowa jednak jest prawdziwa? Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 http://hotfile.com/dl/5834549/bb8a292/Peze...a_2009.rar.html Łapcie. Dopiero dzisiaj zaczęły do ludzi przesyłki dochodzić, a i to do niewielu. Ja jeszcze nie dostałem :F 1 Cytuj
Mastachi 75 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Ja wole poczekac i sobie w samochodzie zapuscic Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Ja wole poczekac i sobie w samochodzie zapuscic Wypal na plyte. A na serio - jak tylko bedzie w sklepie to wciagne, ostatnio plyciwa sa naprawde w dobrych cenach i ladnie sie prezentuja na stojaczku. Sciagnalem ale przeslucham jutro pewnie, w miare czasu wolnego a tego coraz mniej. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 6/10 po pierwszym przesłuchaniu Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 9 czerwca 2009 Opublikowano 9 czerwca 2009 Ja bardzo bym chciał żeby ta płyta była w całości instrumentalna, ponieważ bity są w świetnym triphopowym klimacie i lepiej by się ich słuchało bez wokalu, chociaż i tak album podoba mi się. Pezet jedzie raz lepiej, raz gorzej, tekstowo też różnie bywa, jednak uwielbiam takie klimaty. Wydaje mi się jednak, że pewnie mało komu będzie się podobała ta produkcja, ponieważ bliżej mu już wcześniej wspomnianemu triphopowi niż czystemu rapu, a jak zauważyłem zbyt wiele osób, przynajmniej w moim otoczeniu, nie ma pociągu do tego rodzaju muzyki. Ja osobiście nie żałuję, że zamówiłem płytę i liczę, że kiedyś trafi to do mnie w wersji czysto muzycznej. Mało prawdopodobne, ale nadzieję zawsze trzeba mieć Wtedy będę się jarał kilka razy mocniej niż teraz. 2 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Bardziej mnie jara niż nowy Mes, mimo wszystko. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 10 czerwca 2009 Opublikowano 10 czerwca 2009 Ja bardzo bym chciał żeby ta płyta była w całości instrumentalna, ponieważ bity są w świetnym triphopowym klimacie i lepiej by się ich słuchało bez wokalu, chociaż i tak album podoba mi się. Pezet jedzie raz lepiej, raz gorzej, tekstowo też różnie bywa, jednak uwielbiam takie klimaty. Wydaje mi się jednak, że pewnie mało komu będzie się podobała ta produkcja, ponieważ bliżej mu już wcześniej wspomnianemu triphopowi niż czystemu rapu, a jak zauważyłem zbyt wiele osób, przynajmniej w moim otoczeniu, nie ma pociągu do tego rodzaju muzyki. Ja osobiście nie żałuję, że zamówiłem płytę i liczę, że kiedyś trafi to do mnie w wersji czysto muzycznej. Mało prawdopodobne, ale nadzieję zawsze trzeba mieć Wtedy będę się jarał kilka razy mocniej niż teraz. +1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi