Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nic mnie tak nie ucieszy, jak METAL GEAR SOLID 4 na X360 !!. NIe stac mnie na 2 konsole, by sobie w to zagrac :(. Ewentualnie nowa czesc SSX badz Onimushy :D

Edytowane przez Shagohad

• Odpowiedzi 439
  • Wyświetleń 39,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• @Gooralesko Popatrz jednak z tej strony. W większość z tych gier zagramy jeszcze w tym roku, a biorąc pod uwagę MEGA kasowy 2008 roku to lekka odwilż by się tak naprawdę przydała bo ludzie nie zarob

Opublikowano

Oj ja też bardzo chcę Onimushę. Capcom ma chyba niespodziankę którą jest kontynuacja znanej serii, nie jest to Devil i gra powstaje w Capcom Japan, więc może się doczekamy. No i jeszcze mi się marzy materiał jakikolwiek o Hitmanie. Na kompie zagrywałem się w każdą część. Kręci mnie łysy i jego brzydkie zabawy. Dobrze że E3 już się zaczyna.

Opublikowano

No ale się nie mogę doczekać E3, a szczególnie konfy MS. Jestem pewien że, mają konkretną bombę w zanadrzu może MGS4? Może zapowiedź Girsów 3? Albo ale tu to już mnie fantazja ponosi Shenmue 3, albo GTAV jako exlusivy.... ;)

Opublikowano

Slupek88 - Takie pytanko - dlaczego uważasz, że MGS4 to byłaby bomba? :P

Przecież Microsoft stać na więcej, niż na konwersję gry sprzed roku.

Nie doceniacie ich zdeterminowania. :D

Opublikowano

nowy MGS również na x360

time eksluzyw dla GTA5

dogadanie się z blizzard by Diablo3 wyszło na x360 i pc

ja obstawiam coś z tych trzech :)

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Kierwa i na czym tu najlepiej obejrzeć tą konfe? xbox.com GT TV ?

Opublikowano

IGN lub G4 TV

Na IGN jeszcze nigdy nie padły serwery (przynajmniej od kiedy oglądam, czyli od 4 lat), a G4 TV to prywatna telewizja, więc tym bardziej wszystko wytrzyma.

Zawsze można złapać G4 TV na satelicie. Nie powinno być z tym większego problemu, bo jest niekodowane.

Opublikowano

Myślę że xbox.com nie zawiedzie.

Opublikowano
  Jacobss napisał(a):
Slupek88 - Takie pytanko - dlaczego uważasz, że MGS4 to byłaby bomba? :P

Przecież Microsoft stać na więcej, niż na konwersję gry sprzed roku.

Nie doceniacie ich zdeterminowania. :D

Ale jakiej gry, zobacz ile osób czeka z wywieszonym jęzorem na MGS4. Każda plotka wywoływała burzę, a tym bardziej jeżeli miałby wyjść na XO to pewno jakiś rozszerzony to znaczy subsistence czy coś. To byłaby masakra dopiero. Zresztą sam kończę teraz na pleja, a modlę się żeby wyszedł również na Xbox-a.

Ja osobiście polecam oglądać na IGN.

Edytowane przez Slupek88

Opublikowano
  Ficuś napisał(a):
nowy MGS również na x360

time eksluzyw dla GTA5

dogadanie się z blizzard by Diablo3 wyszło na x360 i pc

ja obstawiam coś z tych trzech :)

zgadzam się... MS stać na o wiele więcej niż tylko pozyskanie MGS4 na X360. Ci co mieli kupić tę grę (nawet z konsolą) to już to uczynili. tego typu zagrywka była by bardziej prestiżowym prztyczkiem w nos dla Sony niż faktycznym podniesieniem słupków.

time exlusiv dla GTA5 prawdopodobnie pozamiatałby wszystko, co oba koncerny pokażą.

Diablo3 jako konsolowy exclusiv dla X360 też mógłby okazać się strzałem w 10.

jeśli ma to być coś spektakularnego to obstawiam GTA5.

D3 brzmi bardzo sycąco, chociaż w świecie konsolowców ta gra nie jest taką legendą jak u pecetowców. chyba, że mowa o takich osobach jak ja, którzy swego czasu tłukli w największy hity na PC, a teraz molestują już tylko konsole.

na MGS4 stawia za dużo osób, żeby to faktycznie miało wstrząsnąć tym biznesem.

dla mnie kolejność dla tej kategorii to GTA5, D3, MGS4

o ile dobrze pamiętam, to GameSpot rok temu nie zawiódł w temacie transmisji live z E3.

Opublikowano

G4 TV jakie sa parametry ?H.Bird czy Astra ?.Znajde to na Polsacie Cyfrowym ??

Opublikowano

Ktora konfe bede moglo obejrzec plynnie na 512 kbps? Gdyby to bylo w nocy mialbym 1mb, ale niestety to przed 23.00 :/

Wazne zeby dzialalo plynnie, potem moze sciagne w lepszej jakosci by sobie poogladac jak beda jakies fajne trailery czy cos :P

Opublikowano

D3 na Xa to był by hit na jaki czekam :D Z Sacred dali rade to i Blizz powinien sprobowac. Ghost nie wypalił no ale kiedys musza wreszcie wrócić na konsole :D MGS czy to 4 czy 5 czy jakikolwiek inny kolejny projekt Kojimy na Xa już chyba mniej ludzi zaskoczy - choć moze się mylę :D

Edytowane przez Cethu

Opublikowano

Microsoft jak dla mnie to może się nie pokazywać bez Forzy 3.

Dzisiejsza konferencja jest bardzo ciekawa, bo MS mówi o niej pare miesięcy i zawsze w stylu "że mają coś super ale pokaża to dopiero na E3". Oby to nie było coś w stylu zeszłego roku czyli jakiś chłam "you're in the movies" czy jakoś tak. Liczę na killera.

Opublikowano

Oj, coś czuję, że się wszyscy zawiedziecie :D Znów się hype'ujecie bez sensu a potem będzie płacz.

Opublikowano
  Grigori napisał(a):
D3 na Xa360 się nie doczekacie, tak jak się pierwszy X nie doczekał WoWa. Z prostej przyczyny. M$ idzie w zaparte i nie puści gry, która miałby omijać X-Live i lecieć na zewnętrzny serwer (Battle.net). Nie dogadali się o WoWa (!), to co dopiero o Diablo.

Dla kasy to MS i na to znajdzie sposób. Z WoWem zawalili ale mogą się jeszcze zrehabilitować :D

Opublikowano
  Cytat
geoffkeighley: Gloomy day in LA, but it's off to the Xbox press briefing I go. Modern Warfare 2 fans won't want to miss it.

Pewnie znowu betka dla Xbox Live za jakiś czas.

Opublikowano
  Grigori napisał(a):
Nie ma pojęcia. Wiem tylko że o tą kwestie rozbiły się plany wydania WoWa na konsole.

To o to głownie chodziło? Ja myślałem, że nie ma możliwości przełożenia w sensowny sposób sterowania z WoWa na konsolę. No cóż może się jednak dogadają xD, przepadłbym wtedy.

Opublikowano

Dobra piwska mrożą się, domofon wyłączony. Półtorej godziny i jedziemy z koksem. Mam nadzieję że, forum i serwisy puszczające transmisję wytrzymają.

Opublikowano

No ja jednak pozostaję przy herbacie :P. Nie pijam alkoholu, a poza tym lepiej być trzeźwym, jak już ogłoszą te Halo 4 (taki żarcik :P). :D

Strasznie się cieszę na tegoroczne E3. Zaglądajcie na IGN, oni już zajawki puszczają. Teraz leci Uncharted 2.

http://video.ign.com/streaming/e3-2009/

WAŻNE! IGN będzie wszystko puszczał z 3 minutowym opóźnieniem, tak jak rok temu.

Ale za to IGNowi nigdy serwery nie padły.

Opublikowano

hmmm...jestem ciekaw co tez pokaze MS i czym zaskoczy graczy. Na dobra sprawe od poczatku tego roku w temacie nowych ekskluzywnych gier na X360 panuje posucha, wiec za godzine moze byc grubo ^_^

Opublikowano

ja osobiscie stawiam na gamespot. troche glupio ogladac to z 3 minutowym opoznieniem na ignie