teddy 6 866 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) No kurde Brutal Legend. Mistrz . Ozzy "About fcking time" haha. Świetnie się to wszystko prezentuje narazie i widać, że będzie mnóstwo powodów do zacieszania michy. Edytowane 1 czerwca 2009 przez teddy Cytuj
Gość krzychu_419 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Czy mi się wydawało czy Saboteur wyglądał naprawdę okropnie? Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ale byl pokazany w dziale ONLY ON XBOX360 - widocznie czasowy bedzie czy cos cos Ci sie pomylilo, nie bylo wtedy wlasnie po FF XIII byly exy pokazywane Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Czy mi się wydawało czy Saboteur wyglądał naprawdę okropnie? wydawało Ci się fajnie się nawet prezentuje ta stylistyka gry. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Czy mi się wydawało czy Saboteur wyglądał naprawdę okropnie? No rzeczywiście nie wygląda to ładnie. Crysis 2... Ehhhh, myślałem że coś pokażą. Edytowane 1 czerwca 2009 przez Master_Lukas Cytuj
Bresiu 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Jak dla mnie to Kojima ostro pojechal po bandzie:) Edytowane 1 czerwca 2009 przez Bresiu Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Zabawa z kolorami robi się nudna, narazie saboteur traktuje neutralnie, muszę zobaczyć więcej Cytuj
kim 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ekhm Fife w USA? btw za ile konferencja UBI? Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ubi zaczyna o 02:00 - czy wytrzymam - sam nie wiem Cytuj
popiol 16 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 To już koniec tej konfy EA czy to u mnie się coś wysypało? Gdzie do cholery jest Fifa 10, Army of Two, Bad Company 2 i zapowiedź Mirrors Edge 2... Wiadomo coś o konferencji Rockstara i Eidosu? Jeśli mają być to o której? Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 GamesPress.com zamieścił informacje, że Metal Gear Solid: Rising ukaże się na PS3, Xbox 360 oraz PC. EA jak dla mnie nie pokazało nic ciekawego na swojej konferencji :| The Saboteur troche rozczarowal (za bardzo arcade), z Dante's Inferno nic nowego a reszta to nuda. Szkoda Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Od paru lat jest tak, że na E3 pokazują Maddena, a FIFĘ dopiero na GC, bo tam dużo więcej ludzi jest tym zajaranych. Co do konferencji EA- Brutal Legend dalej zapowiada się świetnie (chociaż chciałoby się więcej gameplay'u), The Saboteur jakiś taki niekompletny jak dla mnie, zbyt plastikowy, ale mimo tego interesujący no i uwiódł mnie cinematic z tych Star Warsów, chociaż w ogóle nie orientuję się w tym i żadnym wielkim fanem nie jestem (ba, nawet żadnego filmu nie oglądałem), ale filmik bardzo porządnie zrobiony i wyreżyserowany. Konferencja MSu lepsza. A na Ubi nie chce mi się czekać, filmiki z ACII obejrzę jutro Edytowane 1 czerwca 2009 przez qb3k Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ma ktos do tego materialu z The Saboteura? Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Microsoft oficjalnie potwierdził, ze MGS Rising nie będzie ekskluzywne dla 360 link Edytowane 1 czerwca 2009 przez selene Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 http://e3.gamespot.com/press-conference/ub...press-conf-list na zapas ogólnie polecam jeszcze przejrzeć grafik na najbliższe dni targów, sporo ciekawych tytułów będzie. Cytuj
teddy 6 866 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Wracając do konferencji Microsoftu to wcale mnie nie zawiodła. Widać, że panowie w dalszym ciągu starają się podbierać Sony i szlagierowe tytuły, jak chociażby ten MGS. Jak porównam sobie ilość dobrych japońskich tytułów na pierwszym klocku z tym co mamy teraz to mnie śmiech ogarnia. Widać, że chłopaki kombinują długofalowo a te uśmieszki i ściskanie ręki z Kojimą to kolejny kroczek do zdobywania rynku w przyszłości. Przyznaję, że patrząc na line up gier Sony obecnie wygląda mocniej, chociaż z drugiej strony większość wyśmienitych xclusive'ów pochodzi od jej wewnętrznych oddziałów. Druga sprawa to data wydania tych gier bo w sumie niewiadomo ile z nich pojawi się jeszcze w tym roku. Jutrzejsza konferencja to pewnie wyjaśni. Ciekawi mnie tylko czy japończycy odbiorą coś Microsoftowi np. takie GoW. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 [...](ba, nawet żadnego filmu nie oglądałem)[..] Wyjdź <_< Natal fajny, ale tylko w sferze systemowej, gry będą pewnie przypominały te z Eye Toy'a. Fajny patent z automatycznym logowaniem po rozpoznaniu osoby. Włączanie filmów, muzyki, gry za pomocą głosu też spoko Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 (edytowane) za dużo gadania było, jak James Cameron nawijał to miałem ochotę iść spać, na szczęście trochę się rozkręca. edit: jeszcze więcej gadania <_< niech dadzą już Assassina 2 i można iść w kime. Edytowane 2 czerwca 2009 przez Colin84 Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 MS nic nie pokazal ??, hehe, ta konferencja dokopala niezmiesko . Forza Motorsport 3 - gra przez ktora juz nikt nie czeka na Gran Tusrimo 5 jakby to bylo nie wiadomo co. Ten tytul pokazuje POWER X360. Do tego zapowiedzieli MGS na X360. Do tego dochodzi Splinter Cell. Co z tego ze pokazali cos dla Casuali ??. Mnie to nie przeszkadza. Wystarczy mi to co juz mam i to co bedzie (Gears of War 3 kiedys tam). KOCHAM CIE MICROSOFT ZA DZISIAJ !! Pokazali rendera intra FM3, wypuścili kilka screenow, ktore wygladaja gorzej od dwuletniego prologa GT5, a ty mowisz cos o mocy X360? Wyjdz. Cytuj
Velius 5 705 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Imo Alan Wake i Left 4 Dead 2 to chyba dwie najciekawsze rzeczy.Ja tam na line up nie narzekam a info o L4D 2 mnie milo zaskoczylo Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 Pokazali rendera intra FM3, wypuścili kilka screenow, ktore wygladaja gorzej od dwuletniego prologa GT5, a ty mowisz cos o mocy X360? Wyjdz. jakby sie na wagary nie chodzilo, to by sie umialo angielski... i zrozumialo jak zapowiedziano filmik nagrany bezposrednio z gry. Forza 3 wyglada oblednie... Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 to chyba ominalem te kwestie. jesli to filmik bezposrednio z gry, to jeszcze gorzej, bo o powaznej symulacji mozna zapomniec [po cichu liczylem, ze takie nfsowe podejscie to tylko dla beki pokazali]. a gra wcale nie wyglada oblednie. Owszem, jest ladna, ale daleeeeko jej do dziela Sony Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 2 czerwca 2009 Opublikowano 2 czerwca 2009 oj juve juve... koles wsprost mowi o mozliwosciach nagrywaniu filmikow w sd jak i hd, cos pewnie na wzor theater z halo 3... po czym proponuje przyjrzec sie filmikowi nagranemu przez kogos tam. Filmik ma zareklamowac tytul a nie pokazac gameplay... lol cieżko to pojąć? na GT masz ten fragment konfy wystarczy go wlaczyc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi