Skocz do zawartości

E3 2009

Mastah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No kurde Brutal Legend. Mistrz :D. Ozzy "About fcking time" haha. Świetnie się to wszystko prezentuje narazie i widać, że będzie mnóstwo powodów do zacieszania michy.

Edytowane przez teddy
  • Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość krzychu_419
Opublikowano

Czy mi się wydawało czy Saboteur wyglądał naprawdę okropnie?

Opublikowano (edytowane)
Czy mi się wydawało czy Saboteur wyglądał naprawdę okropnie?

No rzeczywiście nie wygląda to ładnie. Crysis 2... :) Ehhhh, myślałem że coś pokażą.

Edytowane przez Master_Lukas
Opublikowano

To już koniec tej konfy EA czy to u mnie się coś wysypało? Gdzie do cholery jest Fifa 10, Army of Two, Bad Company 2 i zapowiedź Mirrors Edge 2...

Wiadomo coś o konferencji Rockstara i Eidosu? Jeśli mają być to o której?

Opublikowano

GamesPress.com zamieścił informacje, że Metal Gear Solid: Rising ukaże się na PS3, Xbox 360 oraz PC.

EA jak dla mnie nie pokazało nic ciekawego na swojej konferencji :| The Saboteur troche rozczarowal (za bardzo arcade), z Dante's Inferno nic nowego a reszta to nuda. Szkoda

Opublikowano (edytowane)

Od paru lat jest tak, że na E3 pokazują Maddena, a FIFĘ dopiero na GC, bo tam dużo więcej ludzi jest tym zajaranych.

Co do konferencji EA- Brutal Legend dalej zapowiada się świetnie (chociaż chciałoby się więcej gameplay'u), The Saboteur jakiś taki niekompletny jak dla mnie, zbyt plastikowy, ale mimo tego interesujący no i uwiódł mnie cinematic z tych Star Warsów, chociaż w ogóle nie orientuję się w tym i żadnym wielkim fanem nie jestem (ba, nawet żadnego filmu nie oglądałem), ale filmik bardzo porządnie zrobiony i wyreżyserowany. Konferencja MSu lepsza. A na Ubi nie chce mi się czekać, filmiki z ACII obejrzę jutro :)

Edytowane przez qb3k
Opublikowano

Wracając do konferencji Microsoftu to wcale mnie nie zawiodła. Widać, że panowie w dalszym ciągu starają się podbierać Sony i szlagierowe tytuły, jak chociażby ten MGS. Jak porównam sobie ilość dobrych japońskich tytułów na pierwszym klocku z tym co mamy teraz to mnie śmiech ogarnia. Widać, że chłopaki kombinują długofalowo a te uśmieszki i ściskanie ręki z Kojimą to kolejny kroczek do zdobywania rynku w przyszłości.

Przyznaję, że patrząc na line up gier Sony obecnie wygląda mocniej, chociaż z drugiej strony większość wyśmienitych xclusive'ów pochodzi od jej wewnętrznych oddziałów. Druga sprawa to data wydania tych gier bo w sumie niewiadomo ile z nich pojawi się jeszcze w tym roku. Jutrzejsza konferencja to pewnie wyjaśni. Ciekawi mnie tylko czy japończycy odbiorą coś Microsoftowi np. takie GoW.

Opublikowano
[...](ba, nawet żadnego filmu nie oglądałem)[..]

Wyjdź <_<

Natal fajny, ale tylko w sferze systemowej, gry będą pewnie przypominały te z Eye Toy'a. Fajny patent z automatycznym logowaniem po rozpoznaniu osoby. Włączanie filmów, muzyki, gry za pomocą głosu też spoko :)

Opublikowano (edytowane)

za dużo gadania było, jak James Cameron nawijał to miałem ochotę iść spać, na szczęście trochę się rozkręca.

edit: jeszcze więcej gadania <_< niech dadzą już Assassina 2 i można iść w kime.

Edytowane przez Colin84
Opublikowano
MS nic nie pokazal ??, hehe, ta konferencja dokopala niezmiesko :). Forza Motorsport 3 - gra przez ktora juz nikt nie czeka na Gran Tusrimo 5 jakby to bylo nie wiadomo co. Ten tytul pokazuje POWER X360. Do tego zapowiedzieli MGS na X360. Do tego dochodzi Splinter Cell. Co z tego ze pokazali cos dla Casuali ??. Mnie to nie przeszkadza. Wystarczy mi to co juz mam i to co bedzie (Gears of War 3 kiedys tam). KOCHAM CIE MICROSOFT ZA DZISIAJ !!:D

Pokazali rendera intra FM3, wypuścili kilka screenow, ktore wygladaja gorzej od dwuletniego prologa GT5, a ty mowisz cos o mocy X360? Wyjdz.

Opublikowano
Pokazali rendera intra FM3, wypuścili kilka screenow, ktore wygladaja gorzej od dwuletniego prologa GT5, a ty mowisz cos o mocy X360? Wyjdz.

jakby sie na wagary nie chodzilo, to by sie umialo angielski... i zrozumialo jak zapowiedziano filmik nagrany bezposrednio z gry. Forza 3 wyglada oblednie...

Opublikowano

to chyba ominalem te kwestie. jesli to filmik bezposrednio z gry, to jeszcze gorzej, bo o powaznej symulacji mozna zapomniec [po cichu liczylem, ze takie nfsowe podejscie to tylko dla beki pokazali]. a gra wcale nie wyglada oblednie. Owszem, jest ladna, ale daleeeeko jej do dziela Sony :)

Opublikowano

oj juve juve... koles wsprost mowi o mozliwosciach nagrywaniu filmikow w sd jak i hd, cos pewnie na wzor theater z halo 3... po czym proponuje przyjrzec sie filmikowi nagranemu przez kogos tam. Filmik ma zareklamowac tytul a nie pokazac gameplay... lol cieżko to pojąć? na GT masz ten fragment konfy wystarczy go wlaczyc