Skocz do zawartości

E3 2009

Mastah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na polskiej witrynie xbox.com gdzie sa podane godziny nadawania konferencji online jest odsylacz do brytyjskiej nawet tego partacze nie potrafia zalatwic.

*Niestety, transmisja na żywo nie będzie dostępna w lokalnych witrynach Xbox.com. Aby obejrzeć transmisję po angielsku, odwiedź brytyjską wersję witryny Xbox.com.

zal dupe sciska

Edytowane przez JacekW
  • Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Edit: Pisane do MajorZero

Ja ci polecam IGN. Minus to tylko taki, że dowiesz się o wszystkim 3 minuty później niż cały świat :P.

A ja i tak polecam kilka stron. IGN, Gamespot, oba tematy o E3 i oficjalna strona Xboxa są już u mnie otwarte :).

Edytowane przez Jacobss
Opublikowano

No ładnie :] Jeżeli rzeczywiście będą w stanie dostarczyć to co zapowiedzieli, a nie tylko lepszego eye toya, to w sekcji casual gamingu może być pozamiatane.... Ciekawe co na to Sony :huh:

Opublikowano

Ogólnie słaba konferencja. Mało gier na 2009. Żadnych wielkich zaskoczeń. Jedynie serce mi szybciej zabiło gdy na scenę wparował Cliffy oraz Kojima. Ta gierka od Epic Games bardzo mi się podoba.

Gość donsterydo
Opublikowano

Dostaliśmy to czego się spodziewaliśmy plus bonusy. Gdyby nie było przecieków wcześniej to konferencja MS byłaby okrzyknięta mega bombą :-) Natal mnie rozwaliło, nie tylko pełne rozpoznanie ruchów ale także i głosu, szok.

Jaka gierka od Epic ??? Chyba było wtedy jak mi transfer się urwał na tym cholernym IGN...

Opublikowano

Niezła konfa, ale X360 zmienia się w Wii. Niestety.

Jeszcze to zdanie Piotrusia, kiedy zasugerował, że pad jest zbyt skomplikowany, mnie rozwaliło.

Gracze hardcorowi mają coraz gorzej.

Zobaczymy co na to Sony :).

Opublikowano

Ta konferencja potwierdzila jedno- line up gier na rok 2009 jest slaby. Nawet exlusivy nie zrobily wrazenia. Mam wrazenie, ze z tej maszynki nie mozna juz nic wycisnac (w sensie technicznym). Zadna z przedstawionych gier na konferencji, nie zrobila na mnie wrazenia (poza Splinterem). Slabo! Bardzo slaboo! Widac Microsoft szuka kasy w multimediach, pseudo-innowacyjnych gierkach al'a Wii party game, nowych kontrolerach, i innych tego typu duperelach. Najbardziej szokujacy byl jednak wystep Kojimy. Nie jestem jakims zacietym wrogiem Microsoftu, ale na usta od razy cisnly mi sie slowa " Co za dziwk@ z tego Kojimy! Nie nawidze go!". No coz, czekamy na uderzenie SOny... :) Jezu, i ten Peter Molyneux! Buuuuuuuu.... :)

Gość Mr. Blue
Opublikowano (edytowane)

Szczęśliwi posiadacze Xbox - ów 360, jako wierny posiadacz ps3...

Chylę czoła przed waszymi maszynkami. :teehee:

Edytowane przez Mr. Blue
Opublikowano

Projekt Natal pozamiatał, Sony musi się bardzo postarać, żeby przebić teraz Microsoft.

No i to co pokazał Peter o_O chociaż wygląda zbyt nierealnie a i znając twórcę Fable trzeba brać poprawkę na tą "bajkę"...