JacekW 5 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Na polskiej witrynie xbox.com gdzie sa podane godziny nadawania konferencji online jest odsylacz do brytyjskiej nawet tego partacze nie potrafia zalatwic. *Niestety, transmisja na żywo nie będzie dostępna w lokalnych witrynach Xbox.com. Aby obejrzeć transmisję po angielsku, odwiedź brytyjską wersję witryny Xbox.com. zal dupe sciska Edytowane 1 czerwca 2009 przez JacekW Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Edit: Pisane do MajorZero Ja ci polecam IGN. Minus to tylko taki, że dowiesz się o wszystkim 3 minuty później niż cały świat . A ja i tak polecam kilka stron. IGN, Gamespot, oba tematy o E3 i oficjalna strona Xboxa są już u mnie otwarte . Edytowane 1 czerwca 2009 przez Jacobss Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Na stronie Xbox.com pojawiły się puste strony z Achievementami do między innymi takich gier jak Halo:Reach i Forza 3 Motorsport.Czy to coś znaczy czy to tylko przypadek,niewiadomo http://kotaku.com/5273976/achievements-rev...omplex-and-more Edytowane 1 czerwca 2009 przez Codename Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 O nowym Halo już były wiadomości wcześniej, a Forza jest pewniakiem. Myślę, że jest to takie specjalne zagranie do podsycenia hype'u. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Jakby czasem padły gdzieś serwery, tutaj daję kilka linków, na których będzie wszystko lecieć za 5 min: http://video.ign.com/streaming/e3-2009/ http://e3.gamespot.com/press-conference/microsoft-e3/ http://www.xbox.com/en-GB/e309/default.htm http://e3.g4tv.com/e32009/index/ Edit: Zostały 3 minuty! Edytowane 1 czerwca 2009 przez Jacobss Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Project Natal. Wow, trochę mnie przeraziło co ta kamerka potrafi zrobić Cytuj
pele15 3 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 piszcie ludzie co zapowiedzieli i jakie wrażenia Cytuj
ted360 17 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 No ładnie :] Jeżeli rzeczywiście będą w stanie dostarczyć to co zapowiedzieli, a nie tylko lepszego eye toya, to w sekcji casual gamingu może być pozamiatane.... Ciekawe co na to Sony Cytuj
Smiti 313 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 MGS, Natal, FM3, L4D 2, Alan Wake - to imo najlepsze co pokazali. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 MS do(pipi)ało zdrowo o_O Nie spodziewałem się... Cytuj
Dante 432 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Jeśli ten cały Natal to prawda to jesteśmy coraz bliżej matrixa rip stare dobre granie niedługo wszczepiamy sobie chipy Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 WOW wypasik, Natal, alan wake, splinter cell, ta dziwna deska 0.o no i Milo xd Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ogólnie słaba konferencja. Mało gier na 2009. Żadnych wielkich zaskoczeń. Jedynie serce mi szybciej zabiło gdy na scenę wparował Cliffy oraz Kojima. Ta gierka od Epic Games bardzo mi się podoba. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 MGS, Natal, FM3, L4D 2, Alan Wake - to imo najlepsze co pokazali. Zapomniałeś o Splinter Cell Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Dostaliśmy to czego się spodziewaliśmy plus bonusy. Gdyby nie było przecieków wcześniej to konferencja MS byłaby okrzyknięta mega bombą :-) Natal mnie rozwaliło, nie tylko pełne rozpoznanie ruchów ale także i głosu, szok. Jaka gierka od Epic ??? Chyba było wtedy jak mi transfer się urwał na tym cholernym IGN... Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Natal mnie troszkę zaszokował , ten dzieciak z tą kartką papieru masakra. Edytowane 1 czerwca 2009 przez z2djtkose Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Niezła konfa, ale X360 zmienia się w Wii. Niestety. Jeszcze to zdanie Piotrusia, kiedy zasugerował, że pad jest zbyt skomplikowany, mnie rozwaliło. Gracze hardcorowi mają coraz gorzej. Zobaczymy co na to Sony . Cytuj
walek 96 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ta konferencja potwierdzila jedno- line up gier na rok 2009 jest slaby. Nawet exlusivy nie zrobily wrazenia. Mam wrazenie, ze z tej maszynki nie mozna juz nic wycisnac (w sensie technicznym). Zadna z przedstawionych gier na konferencji, nie zrobila na mnie wrazenia (poza Splinterem). Slabo! Bardzo slaboo! Widac Microsoft szuka kasy w multimediach, pseudo-innowacyjnych gierkach al'a Wii party game, nowych kontrolerach, i innych tego typu duperelach. Najbardziej szokujacy byl jednak wystep Kojimy. Nie jestem jakims zacietym wrogiem Microsoftu, ale na usta od razy cisnly mi sie slowa " Co za dziwk@ z tego Kojimy! Nie nawidze go!". No coz, czekamy na uderzenie SOny... Jezu, i ten Peter Molyneux! Buuuuuuuu.... Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Szczęśliwi posiadacze Xbox - ów 360, jako wierny posiadacz ps3... Chylę czoła przed waszymi maszynkami. Edytowane 1 czerwca 2009 przez Mr. Blue Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 MS do(pipi)ało zdrowo. Hideo i MGS, Natal, Splinter Cell. Będzie się działo. Jak SONY nie wytoczy dział będzie miało odrobinę prze(pipi)ane Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Natal to największa rewolucja w gamingu jaką przeżyję. Cytuj
selene 3 367 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Projekt Natal pozamiatał, Sony musi się bardzo postarać, żeby przebić teraz Microsoft. No i to co pokazał Peter o_O chociaż wygląda zbyt nierealnie a i znając twórcę Fable trzeba brać poprawkę na tą "bajkę"... Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Gry mną pozamiatały. Ale Natal, może i rewolucja ale dla mnie pierdoła. Wii 360 sie robi ;/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi