Jakim 1 791 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ta cała kamerka to niezły krok na przód:O Cytuj
da$io 110 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 No ładnie :] Jeżeli rzeczywiście będą w stanie dostarczyć to co zapowiedzieli, a nie tylko lepszego eye toya, to w sekcji casual gamingu może być pozamiatane.... Ciekawe co na to Sony Ile wyjdzie gier na to? 5? 6? W Gearsy kamerą nie zagrasz! MGS mógł wstrząsnąć. Poza tym, mało gier! Cytuj
Mustang 1 738 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Dla mnie to było święto casuali. Nie licząc kilku spodziewanych zapowiedzi, MS skupił się na dokopaniu Wii i ściągnięciu ludzi bardziej zainteresowanych Facebookiem niż graniem. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 No, to MS wylozyl karty na stół. Niestety, konferencja wg mnie byla cholernie slaba - obylo sie bez pokazu nowych gier Rare, a zapowiedzi Forza 3, nowego Halo, L4D 2 i Crackdown 2 nie podniosly mi cisnienia. MGS Rising takze na X360? Spoko, pogramy w 2011... A tymczasem z niecierpliwoscia czekam na to, co pokaze Sony! Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 konfa M2- mieszane uczucia ,z gier nic nowego o czym nie plotkowano przed E3,nic nadzwyczajnego nie pokazali,kozacki jedynie nowy Splinter Cell i Alan Awake(tam wyobrażałem sobie Silent Hill next gen). Nowy Metal Gaer jako multiplatforma był do przewidzenia,byłem tego pewny i trąbiłem o tym na kilku forach... ...co do kontrolera ruchu i głosu....nie wierzę,nie wierzę,że to będzie działać tak jak na tej konfencji,może na nowym xboxie za kilka lat ale nie teraz...ale jeśli się mylę i za np rok Microsoft dostarczy graczom urządzenie tak działajace jak na tej prezentacji to mamy nowego króla casualowego gamingu... czekamy na odpowiedź Sony Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) po pierwsze jesli chodzi o ta kamerke powiedzcie mi kto w to bedzie grac? ci sami ktorzy grali w eyetoya, nikt wiecej. a natal? boze... Edytowane 1 czerwca 2009 przez STRETCH Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 szczerze mowiac to sie zawiodlem troche... mialem nadzieje, ze ekipa z epic games jakiegos hiciora wystawi do walki a tu nic.. w sumie to co mi sie spodobalo to jedynie splinter cell i alan wake, chociaz mialem nieco wieksze oczekiwania wobec tych gier a mgs.. jak narazie za malo wiadomo by sie podniecac a sprawa natala - zdecydowanie jestem na nie tymbardziej, ze jesli to wypali to na pewno sie dobrze sprzeda, a ludzie zyjacy w wirtualnej rzeczywistosci to bedzie cos codziennego... eh az szkoda myslec o tym, nie lykam tego! Cytuj
gilek 3 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 No to teraz się posypie postów. Co niektórzy już grzebią Sony po konfie MS, ale chyba przedwcześnie. Konkurencja wg mnie pokazała kilka dobrych gier na X360 i wszystkie zapowiedziała na 2010 rok. Nowe usługi na XBL też ciekawe, ale żadej rewolucji. A to skakanie przed telewizorem i malowanie słoni, to nie dla mnie. Najwiekszy news to MGS na X'sa, ale mi to zwisa Cytuj
Neox 158 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Dla mnie to było święto casuali. Nie licząc kilku spodziewanych zapowiedzi, MS skupił się na dokopaniu Wii i ściągnięciu ludzi bardziej zainteresowanych Facebookiem niż graniem. Nic dodac nic ujac!!!! Rozwineli technicznie eye toya - przeciez to juz bylo Cytuj
cureman 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Alan Wake czysty klon Alone in The Dark V czyli slabo. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nowy Left 4 Dead suki! Piła da rade w ch'uj. Tylko głupio, że aż dwa czarnuchy bedą :< Reszta konferencji nudna, kur'wa jakaś farsa z tą farbą i słoniem. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Microsoft wlazł z butami na podwórko Nintendo (Project Natal, Milo and shit) a co z normalnym graczem? Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ta konferencja potwierdzila jedno- line up gier na rok 2009 jest slaby. Nawet exlusivy nie zrobily wrazenia. Mam wrazenie, ze z tej maszynki nie mozna juz nic wycisnac (w sensie technicznym). Zadna z przedstawionych gier na konferencji, nie zrobila na mnie wrazenia (poza Splinterem). Slabo! Bardzo slaboo! Widac Microsoft szuka kasy w multimediach, pseudo-innowacyjnych gierkach al'a Wii party game, nowych kontrolerach, i innych tego typu duperelach. Najbardziej szokujacy byl jednak wystep Kojimy. Nie jestem jakims zacietym wrogiem Microsoftu, ale na usta od razy cisnly mi sie slowa " Co za dziwk@ z tego Kojimy! Nie nawidze go!". No coz, czekamy na uderzenie SOny... Jezu, i ten Peter Molyneux! Buuuuuuuu.... Na mnie SC:C zrobił spore wrażenie. Alan Wake takie se, ale nie wiem czy zauważyliście, że nie było mowy o ekskluzywności przy tym tytule Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Czym się tak podniecacie ? Tym ,że będzie można łazić łapą po dashboardzie ? To ,ze wyjdą na to jakieś mini gry typu odbijanie piłeczki ? Ja chcę gier a nie takie syfu. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Piotruś ze swoim projektem mnie rozwalił. Może to przez % we krwi ale wg. MS pozamiatał nowe funkcje live, nowy kontroler a raczej sensor ruchu, MGS na XO, Hideo Kojima i Steven Spielberg na konfie, Alane Wake- SP: Conviction- Forza 3 to killery już teraz. Nowe Halo: Reach, możliwość oglądania filmów razem, dzielenia się zdjęciami, filmy w full HD bez potrzeby ich ściągania. Szok, szok i jeszcze raz szok jedyne co nie skumałem jak coś gadali o poszerzeniu Live w innych krajach nie zdążyłem się przypatrzeć czy jest flaga Polski na tym zdjęciu co pokazywali. Brawa dla MS ciężko będzie pobić tą konferencję. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 dla mnie Allan Wake i nowy Sam Fisher największe kozaki, mniam Ten Natal nie dla mnie pad musi być, co za dużo to nie zdrowo:), chociaż może nasze kobiety by polubiły, ta akcja ze słoniem jak się połączyli ;] Cytuj
Ułan 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Piotruś znowu czarował tym razem z jakimś wirtualnym przyjacielem (w sam raz dla wszelkich no life'ów). A ten cały natal bardzo kontrastuje z przedstawionymi wcześniej MGS'em(), FF13, Alanem itp. Niech się chłopaki zdecydują czy walą w hardcore czy idą tropem nintendo Cytuj
Dante 432 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Dla mnie to było święto casuali. Nie licząc kilku spodziewanych zapowiedzi, MS skupił się na dokopaniu Wii i ściągnięciu ludzi bardziej zainteresowanych Facebookiem niż graniem. Święta prawda LastFM/ Twitter/ FaceBook i oglądanie filmików razem z kumplami online to jakaś casualowa lipa. Mam nadzieje że na stoiskach pojawi się trochę gierek bo jak nie to trochę lipa nowy mgs kiedyśtam -wow Wielki Plus za L4D2 Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (pipi) ale się wynudziłem Cóż MS robi ostatnio co roku szum dzięki wykupowaniu gier Sony. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 A mnie serce podskoczyło, jak zapowiedzieli nowe Halo ^_^ Szkoda, że żadnego gameplayu i informacji nie dali. No cóż, trzeba czekać do 2010 roku. Line-up na ten rok słaby na 360 i Sony musi to wykorzystać. Wypuszczenie GOW III zimą byłyby strzałem prosto w dwudziestkę. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Na tej konferencji tak naprawdę największe wrażenie zrobił Hideo samą swoją obecnością, Splinter Cell i Natal. Jeśli Natal będzie tak dobrze funkcjonować to będzie to następna rewolucja po WiiLocie i iPhone. Cytuj
andrij19 6 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 fm 3,halo reach i odst,lfd 2,alan wake,sprinter cell,natal i mgs.to co zapamiętałem po tej konferencji.Mało exów,mało gier,cieniutko... Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Jeśli Natal będzie chodził tak płynnie jak pokazali to na konfie to można będzie powiedzieć rewolucja No i Forza3 mną pozamiatała 400 fur i widok z kokpitu Edytowane 1 czerwca 2009 przez tomci23 Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Reasumując: Rendery: Crackdown 2 L4D 2 Halo Gameplay: Forza Halo ODST Splinter Cell Fchój gier dla casuali. Fchój trendidżezi rzeczy, które robią wszystko oprócz GRANIA. Pełno pierdół, kamer video i casualstwa. Dodatkowo nie-exclusive MGS5 i przerażająco-dziwne ekscesy Piotrusia. Werdykt: Słaabo, pare fajnych gier, troche renderów, dużo rzeczy dopiero za rok, prawie nic nie dostępne w Polsce i już od dłuższego czasu wiadome MGS na Xa. Hmmm, czekamy na Sony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi