Skocz do zawartości

E3 2009

Mastah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czym dalej tym gorzej. Owszem kamerka to niezły bajer, ale szczerze mówiąc większość z Nas tutaj chce grać w konkretne gry, a nie machać rękoma i odbijać piłeczkę. Osobiście wolę wyjść na dwór i porozmawiać ze znajomymi niż, gadać do wirtualnego chłopczyka.

Bardzo mało gier, niestety...

• Odpowiedzi 439
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Gość donsterydo
Opublikowano

Raiga: Ten MGS to na 99% multiplatforma, nikt nie oczekuje chyba, ze to EX. Po prostu masa ludzi wstrzyma się z zakupem PS3 dla tej serii i chyba o to chodziło.

Forza 3, no nieźle 400 fur, w ogóle czekam na te filmiki w HD bo "chyba" zagrzybiście to wygląda. Czy mi się wydaje czy przy tym Splinter Cell przebudowali zupełnie rozgrywkę ? Left4Dead2 to chyba dla mnie największe zaskoczenie po Natalu i Halo Reach. Rok będzie średni ale perspektywy są dobre.

Opublikowano

Ja mam takie pytanko, czy ten trailer prototype na poczatku co lecial na IGN to byla jakas czesc konferencji, czy cos? Czy to tylko ign od siebie dodal? Bo to akurat pozycja, na ktora najbardziej teraz czekam i jestem ciekaw :D

Opublikowano
Dle mnie porażką jest wydanie alana w wakacje 2010 no (pipi) oni sobie jaja robią ?? Jeszcze rok czekania ??

MS poszło w ulepszenie usług sieciowych i podlizanie sie casualą. Słabo jak na ten rok. Teraz zobaczymy kal inni sie popiszą

LATO?! A nie przypadkiem SPRING, czyli wiosna? Niech ktoś potwierdzi.

Opublikowano
Pokazali 10 exów faktycznie mało........

Forza 3

Halo3 ODST

Spilnter Cell Conv

Jakie giery na PS3 w tym roku wychodzą ? Uncharted 2 nowy Ratchet i co jeszcze? :)

nie pokazali 10 exow

ja sie naliczylem ich zaledwie 6

- 2 dupowate gry na xbl,

- alan wake,

- forza3,

- splinter cell:c,

- left 4 zero2

i to nie wiele co wychodzi w tym roku

Opublikowano
Raiga: Ten MGS to na 99% multiplatforma, nikt nie oczekuje chyba, ze to EX. Po prostu masa ludzi wstrzyma się z zakupem PS3 dla tej serii i chyba o to chodziło.

Forza 3, no nieźle 400 fur, w ogóle czekam na te filmiki w HD bo "chyba" zagrzybiście to wygląda. Czy mi się wydaje czy przy tym Splinter Cell przebudowali zupełnie rozgrywkę ? Left4Dead2 to chyba dla mnie największe zaskoczenie po Natalu i Halo Reach. Rok będzie średni ale perspektywy są dobre.

Mam taką nadzieje jednak , Wystąpienie Hideo było po tym jak Pan z ms ogłosił że : od tej pory pokazywane gry są wyłącznie grami na xboxa 360. Kurde naprawdę nie mogę się doczekać tej konferencji sony jutro !

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Master_Lukas: Wiosna, a nie lato :-)

Ja bym się nie przejmował tym, że Left4Dead2 będzie na source, ja to powtarzam jak mantrę, grafika jest bardzo ważna, ale grywalność najważniejsza.

Teraz mi się przypomniało, że Forza 3 ma być w 60FPS, lepiej żeby nie zamydlali oczu bo to poważna deklaracja. Największego zonka miałem z Crackdown 2, jak to puścili to myślałem, że to Prototype XD i olałem trailer, a na koniec patrzę Crackdown 2 - gdzie, kiedy XD

ODST nie wygląda tak jak myślałem, ale widziałem, że rozgrywka może być konkretna.

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano (edytowane)

1)Shadow Complex

2) Joy Ride

3)Crackdow 2

4)Halo 3 ODST

5)Halo Reach

6)Alan Wake

7)Splinter Cell

8)Forza 3

9)Left 4 Dead 2

Edytowane przez Soul
Opublikowano

Ciekawe czemu nie pokazali Mass Effect2? No i ta podróba Eyetoy żal normalnie <_< nie mówiąc już Epic i Molyenuxie ^_^

Splinter Cell za to daje rady najlepsza gra na konferencji :)

Opublikowano
Ciekawe czemu nie pokazali Mass Effect2? No i ta podróba Eyetoy żal normalnie <_< nie mówiąc już Epic i Molyenuxie ^_^

Splinter Cell za to daje rady najlepsza gra na konferencji :)

Pewno będzie na konfie EA.

Opublikowano

Wbrew temu co piszę,a pisze w negatywnym świetle bo jestem graczem hardcorowym i dla mnie MS nie pokazał prawie nic co by mnie przekonało to patrząc GLOBALNIE MS opiera wg mnie świetną drogę.Jeśli chodzi o moc to nie mają co konkurować z PS3 to obrali sobie za grupę docelową casuali których jest najwięcej na świecie.To casualne uczynili z Wii cudownie sprzedającą się konsole,a teraz MS chce trochę torcika do siebie. To gra o czysty zyk i $$$ i MS ma gdzieś opinię prawdziwych graczy takich jak my na forach.Jeszcze raz podkreślam,mnie ta konfa wynudzała ale z punktu widzenia globalnego jeśli wypali im te sterowanie głosem i ciałem to mogą się nieźle obłowić...

Opublikowano

Konfa MS była nudna. Alan nie robi już na mnie wrażenia jak wtedy, kilka lat temu, jak pokazywali tornado na konfie Intel'a. Teraz to na mnie nie robi wrażenia.

Czekam co pokaże Sony i oby było lepiej.

Zobaczymy też, czy te ploty o exc. grze od Epic były prawdą czy nie. Oby były prawdą :P

Opublikowano
Na mnie tylko wrażenie nowa Forza (rozbudowanie) zrobiła (GT może lizać jej literki IMO)(...)

Ze co ??

Po trailerach i po tym gameplayu widac ze Forza idze w kierunku arcade... bardzo podobna Grida... ładnie wyglada ale GT nie ma sie czego obawiac graficznie.

Pomaluj sobie autko w kwiatuszki i z kolegi pobaw sie na drodze (ostani trailer - zabawa w drifty - smieszne) - mało profesjonalne, mało poważne.

Opublikowano
A myślisz, że by pokazali logo Sony na konferencji MS?

Nie wiem czy by pokazali czy nie.

Wcześniej padła informacja że każda kolejna gra pokazana będzie exem na konsolę Microsoftu. I był tam właśnie MGS.

Opublikowano

No tak, za to PS3 ma same gry dla hardkorowców. Heavy Rain bazujące na QTE i oglądanie Metal Geara! To jest to! Już chyba wolę pogadać z Milo niż wciskać 2 przyciski na padzie czy oglądać grę...

Opublikowano
Ze co ??

Po trailerach i po tym gameplayu widac ze Forza idze w kierunku arcade... bardzo podobna Grida... ładnie wyglada ale GT nie ma sie czego obawiac graficznie.

Pomaluj sobie autko w kwiatuszki i z kolegi pobaw sie na drodze (ostani trailer - zabawa w drifty - smieszne) - mało profesjonalne, mało poważne.

Ja nie napisałem słowa o malowaniu aut w kwiatuszki tylko o rozbudowaniu. Widzisz tą subtelną różnicę?

A ostatnia zajawka pokazała możliwości zmontowania replayów i filmików a nie drifotwanie na drodze z kolegami. Tak to jest jak się ogląda ale nie widzi.

Opublikowano

A co do oglądania Filmów w Full Hd to popierwsze nie było tam polskiej flagi wiec polska odpada i tak z naszymi "szybkimi łączami" to bedzie sie muliło. Niestety mało konkretów z związku z gier ale serce zabiło jak usłyszałem że zapowiadają nowe halo :D

10 to było exluzywnych premier a nie ex na xboxa360. Z tego co słyszałem to koijama i ten prezes nie wypowiedzieli exlusive on x360 podczas prezentacji mgs, a pozatym nawet serwisy internetowe o tym nie piszą.