Szymek 1 048 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Pany? a co MW 2 robil jako ex...jakies dodatki? na poczatku mi lagowalo ni kumalem co oni gawari Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Na szybko, bo mi kolacja stygnie. Konferencja niezła (nie rozumiem waszego narzekania). Zdecydowany numer jeden to nowy MGS, który pewnie będzie multiplatformowy (ale nie jest to piątka ). Baaardzo dobre wrażenie zrobiła na mnie Forza 3, która wygląda bajecznie (fizyka, grafika, wow!). Największe rozczarowanie, Halo ODST, ta gra rusza się jak... Halo 3, co w obecnych czasach prezentuje się słabiutko. Grafika? Nie wypowiadam się, zbyt słaba jakość, ale cudów na miarę KZ2 nie spodziewam się. Ogólnie świetna sprzedaż zapewniona (kod do bety kolejnego Halo ). Nowy Splinter, zero emocji, ale pewnie fani serii mają banana na twarzy. Alan Wake... trudno mi cokolwiek napisać, spodziewałem się troszkę innych klimatów. Dużo tu strzelania, wybuchów, jakiś dziwnych filtrów, trochę mi to nie pasuje do klimatu. Mimo wszystko wierze w ten tytuł. "Natalia" zapowiada się bardzo fajnie, ale dla niedzielnych graczy (bo do nich jest to kierowane). To chyba to wszystko, konferencja niezła, na pewno lepsza od tej z poprzedniego roku. Cytuj
pleju 208 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 No i jeszcze brakuje nowej gry od Rare. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ja tam Natal'a pewnie nigdy nie kupię, ale te malowanie, czy ten przerażający :-p Milo zrobiły na mnie wrażenie pod względem technologii, nikt nikogo nie zmusza, dobrze, że powiększają asortyment o nowości. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Najlepsza akcja jak ten pająk boss w nowej grze zniknął, taki lekki bug, ale to przecież Epic, oni (pipi) tetrisa by bezbłędnie nie zrobili. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nie ma jak buczenie o upadku hardkorowych gier. Sranie a nie gadanie. Devsi zawsze będą robić takie gry. Casual to tylko dodatek - mnie bardzo cieszący bo nie zawsze jest czas bądź ochota na hardkora. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Po tej konfie ludzie podzielą się na dwa obozy - prawdziwi hardocori gracze będą nią zawiedzeni,a reszta będzie zachwycona nowym kontrolerem.tak jak pisałem post temu- z punktu widzenia marketingowego strzał w 10 jeśli ta kamerka będzie wychwytywać dobrze ruchy i mowę.MS zaatakował po prostu Wii i chce ich pozbawić klientów.Ta konfa to jeden wielki pokaz tego w jaką stronę zmierza MS i jego polityka- casuale,casuale,casuale bo tam leży dużo kasy... Szymek- dodatkowe mapki do multi w MW2 będą czasowo tylko na x360 Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Pany? a co MW 2 robil jako ex...jakies dodatki? na poczatku mi lagowalo ni kumalem co oni gawari Dwa pierwsze map packi mają być czasowym exlusivem na XO. To moim zdaniem głupota żeby robić exlusiv z map. Cytuj
popiol 16 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 kiedy i o której jest konfa EA? Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Microsoft idzie w kierunku przyszlosciowego gamingu i innowacji.Tak to bedzie kiedys wygladac czy tego chcemy czy nie.Mimo to wielu czeka poprostu na dobre gry.SONY is here! Alan Wake mnie troche zawiodl.Przypomina mi Alone In the Dark w lepszej oprawie.Byla to chyba jedyna gra ktora chcialem na PS3. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nowe zapwiedzi - Craskdown 2 - kontynuacja sredniaka, L4D2 - fajno, jak ktos lubi cos takiego, Forza 3 bedzie rzadzic do czasu GT5 zapewne a nowe Halo to pewnie jakis zart, podobny do Halo Wars, ktore okazalo sie gra ledwie dobra. A ze MGS bedzie na X360 - to bylo wiadome od dawna. Grunt, ze bedzie tez na PS3, mi to wystarczy Z kolei zobacz co ma do zaprezentowania na jutro Sony - gry znacznie wiekszego kalibru, niz chocby Alan Wake i reszta papki ktora juz wymienilem. Zreszta, wszystko okaze sie jutro... Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 ponoc był pokazany gameplay z MW 2 może ktoś dac jakis link do tego filmiku ? niestety przegapiłem tą czesc konferencji Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Bez podniety. Splinter Cell i Alan Wake w porządku jak dla mnie, nowy MGS będzie też na PS3 (i pewnie będzie jakoś współpracować z PSP), a jak nie to niech sczeznę. Projekty idące w stronę w casuali? Nawet fajnie to wszystko wygląda, lecz na dłuższą metę to nie dla mnie (znudziłyby mnie pewnie po 2-3 dniach). MS nie pokazał absolutnie nic co mogłoby mnie skłonić do zakupu ich konsoli w przyszłości. Czekam na ruch Sony, poprzeczka nie jest zawieszona zbyt wysoko, choć medialnie -- mając na myśli mainstreamową prasę itd. -- mogą wygrać. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Konferencja EA powinna ruszyć równo o 23:00 Edytowane 1 czerwca 2009 przez Cethu Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 http://e3.gamespot.com/press-conference/ea-e3/ Cytuj
MrNorbi 38 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 eee mi sie wydaje ze ten mgs to bedzie ex na xboxa 360. po prostu tylko ta część. a inne czesci to pewnie beda juz multiplatformowe Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Ja tam Natal'a pewnie nigdy nie kupię, ale te malowanie, czy ten przerażający :-p Milo zrobiły na mnie wrażenie pod względem technologii, nikt nikogo nie zmusza, dobrze, że powiększają asortyment o nowości. A nie było wspomniane, że będzie dokładane do wszystkich nowych Xo? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 mgs mnie (pipi)ie bo nudne to, wynalazki pokroju wii czy rockbandow zlewam bo nie mam na to czasu, gameplay AW - mistrzostwo, SC musze jeszcze obczaic Cytuj
Dante 432 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nie było że będzie współpracował z istniejącymi i przyszłymi (modelami?) xboxa Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 konrado0905: Heh, nieeee :-) Zapewnili tylko, że Natal będzie kompatybilny, ze wszystkimi X360 które do tej pory sprzedano i ze wszystkimi nowymi i co tu warte jest uwagi nowymi wersjami konsol, może planują jakieś slimy kiedyś ;-) Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 eee mi sie wydaje ze ten mgs to bedzie ex na xboxa 360. po prostu tylko ta część. a inne czesci to pewnie beda juz multiplatformowe A wtedy obudziłeś się z ręką w nocniku @donsterydo: Dzięki. Źle zrozumiałem Cytuj
teddy 6 862 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nie wiem co jutro pokaże Sony i czy rzeczywiście pozamiata MSem jak o tym gromią wieszcze na forum PS3, ale wiem jedno, po dzisiejszej konferencji w Sony zaczęły się pracy nad Natalem xD. Cytuj
Słupek 2 141 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Nie ma jak buczenie o upadku hardkorowych gier. Sranie a nie gadanie. Devsi zawsze będą robić takie gry. Casual to tylko dodatek - mnie bardzo cieszący bo nie zawsze jest czas bądź ochota na hardkora. Otóż to osobiście sr.m na kamerki, natale, i inne wynalazki. Ale niech sobie wychodzą skoro w ten sposób mogą zdobyć nowych klientów, poszerzać rynek, horyzonty czemu nie. Czy w jakiś sposób zostanie mi zabrana możliwość grania w "hardkorowe" gry NIE. Czy przez to że, wychodzi projekt Milo, nie zagram w np. FFXIII NIE. Raptem co poniektórzy zaczęli się przejmować że, na Xbox-a wyjdą casualowe gry. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Mi tez konferencja sie podobała, nie rozumiem narzekania. Przecież X360 to nie casualowa konsola od dzisiaj, BTW bzdurą też jest nazywanie PS3 hardkorową konsolą, "Natalia" to po prostu alternatywa dla casuali... Gry były ok, fakt trochę mało, ale jednak będzie w co grać. Wszystkie gry prócz (Halo Recon i Alan Wake) wyjdą w 2009roku. L4D 2, Splinter, FM3, Halo 3 ODST, arcade od Epic to dla mnie must have'y do tego multi platformy: MGS, FF13, COD:MW2, za kilka dni zapowiedziany Bioshock 2, Mass Effect 2, Assasyn 2. Ja mam w co grać w 2009 i 2010 (na początku). Brak tylko gry od Rare, mnie zaskoczył i zasmucił ... Teraz jestem ciekaw wyników sprzedaży Xboxa i Wii po premierze Natalii, ciekawe czy odkroją kawał tortu Wii, hehe + do tego nowe funkcje Xbox live, inplus, mam nadzieję że będą działać w Polsce - nie myśle tutaj o netflix, tylko o tych rzeczach, które prezentowała ta laska... Edytowane 2 czerwca 2009 przez Jordan23Carolina Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Co do MGS:R. Kojima zaznaczył, że gra nie ma nic ze "Snejkiem" wspólnego a na teaser stronce moża było go zauwazyc... może na konferencji PS3 zapowie jeszcze innego MGSa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi