Gość donsterydo Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Jordan23Carolina: Każdy kto widział konfę zdaje sobie, że w Natala MS musiał wpompować ogromne pieniądze i dlatego nie odpuszczą klientom Niny, wydaje mi się, że jak trafi to już do sklepów to będziemy świadkami największej kampani reklamowej w historii gamingu. Cytuj
Jordan23Carolina 11 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 na stronce Kojimy jest chyba Big Boss, a nie Snejk Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Co do MGS:R. Kojima zaznaczył, że gra nie ma nic ze "Snejkiem" wspólnego a na teaser stronce moża było go zauwazyc... może na konferencji PS3 zapowie jeszcze innego MGSa No jajca by było jak Kojima pojawiłby się jeszcze na konfie Sony. Najpierw pojawia się u konkurencji, aby później pojawić się jeszcze u starych znajomych . Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) ...Halo 3, co w obecnych czasach prezentuje się słabiutko. Grafika? Nie wypowiadam się, zbyt słaba jakość, ale cudów na miarę KZ2 nie spodziewam się.... nie wiem co Ty w gole dajesz za gre jako wzor do nasladowania ta gra to sredniak, przechodzilem ja bez zadnych emocji ze to cos rewolucyjnego, grafa srednia, calkowity brak AA, na projektorze to ochyda, textury slabe, bledy takie jak , strzelanie zza winkla a kule trafiaja w niewidzialna sciane z powietrza, a zapowiedzi o 101 rodzajach upadku przeciwnikow to jakies brednie bo nawet na to przez kilkanascie godzin w to grajac nie zwrocilem uwage, mogliby padac wszsytkei tak samo i na jedno by wyszlo, jakis system totalnej rozwłaki to tez jakas parodia bo praktycznie nic tam sie nie rozwala procz wybranych rzeczy wieksze wrazenia wizualne to juz GOW2 na mnie wywarl a gra o wiele wczesniej wyszla jak widze typowa wypowiedz fanboja PS3, sorry ale nie wytrzymalem by tego sredniaka dawac za jakis wzor do nasladowania jakby nei bylo lepszych rzeczy w swiecie gier... a co do konferencji to gry jak gry, zagra sie to sie oceni, ogladac to mozna filmy a nie gry, w gry trzeba zagrac zeby miec o nich zdanie... jedyny plus to nowy rodzaj kontrolowania systemu-gier, oby to jakos sensownie wykorzystali w grach czy jakis duperelach a nie byla to opcja martwa tak jak kontroler i reakcja na ruszaniem pada jak w PS3 rewolucyjnych gier nie pokazali czyli czegos czego by nikt inny nie wymsylil i czego by inni zazdroscili (chociaz nowa wizja kontroli w grach moze byc ciekawa ale te opoznienia jakie widzialem jak kobita odbijala pilki to jak na razie nie nadaja sie do szybkich akcyjnych gier), gier malo pokazali ale zapewne to nie jedyne gry jakie wyjda wiec nie ma co biadolic, na PS3 jeszcze kilka pokaza i bedzie w co grac w tym roku, czekam na konferencje PS3, oby Ci nie dali ciala i nie pokazywali czegos na 2012 jak to potrafia... Edytowane 1 czerwca 2009 przez Juchy Cytuj
mersi 804 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 No dobra, pokazali MGS: Rising z Raidenem w roli głównej na x'a, to co więc z Big Bossem(?)? Moze to będzie polegać na tym ze na x'a będzie mgs z Raidenem a na Ps3 z BB? Cytuj
Terrago 3 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Dla mnie srednio wypadl MS. Splinter C. i FM3 - tylko na to czekam (z tego co pokazali). Forza moglaby dostac zmienne warunki pogodowe, za malo info o grze jak dla mnie. MW dla mnie wygladal jakby nie byl realtime, troche KZ2 przypomina. Peter jak zwykle sie rozmarzyl... Natal i last.fm robia a gdzie www w X360? Ogolnie srednio, za to McCartney i Starr to tak sztywno wyszli ze zgroza... Cytuj
xmortex 400 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) ale bylo Snake in;) z tego co pameitam bylo Sneak in. edit: o ktos mnie ubiegl Edytowane 1 czerwca 2009 przez xmortex Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Jutro jazda na home kurna ,. Konfa MS calkiem calkiem, duzo ciekawych gier (BTW Sony przypadkiem tez nie zareczalo sie co do tych rozwiazan 'la Wii ?). Sama obecnosc Kojimy (wtf) byla jednak punktem tak naprawde wszystkiego (fascynujacy byl zarowno podtytul jak i 2 fakty: tytul MGS oraz text Campbella "Raiden is BACK" ...). Poza tym wiele fajnych wpadek (koles-niemowa, "slon z 2'ga ludzi" czy gra Epic ) Nie sugeruje ze MS chce wejsc na teren Ninny, ale na pewno ich konsola posluzy teraz do pewnych "nietypowych" celow dzieki tym nowym casualowym produkcjom (czyzby nadszedl kres "Wii sprzet dla pedofilii" ?? Nintendo nie daj sie !!). MS udowodnil ze jest cwanym alfonsem ale bitwa jeszcze sie nie skonczyla, pora na Azjatow ! Cytuj
izon 995 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Powiem tak konfa MS to spory zawod. Praktycznie nie pokazali nic konkretnego po za Splinterem nowym. Sony raczej jutro pozamiata bez trudu. A MGS ?? Coz narazie to nic nie wiadomo o tej grze i grunt ze wyjdzie tez na ps3 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Halo Reach i teraz jeszcze Mass Effect 2 na konfie EA i przezywam orgazm i nic wiecej mi nie trzeba. MGS Rising to bardziej dobitka dla fanbojów Sony i argument dla fanbojów xboksa mnie nie grzeje... Forza 3 fajnie ale nie dla mnie, to samo Crackdown 2, L4D 2, Beatless Rock Band i reszta. Milo kupie dla dziewczyny... Project Natal zobaczymy cenę. Ogolnie konfa in plus, ale nie zamietli jak w 2k7. Bardzo mi sie podoba patent facebook/twitter... to samo w sobie niszczy biedne Home. Chociaz wprost trzeba powiedziec, ze to uklon tylko dla amerykanów. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Zeratul: W milo raczej bez Natala nie pograsz Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Cos sie pojawia info, ze Milo to tylko tech demo, a nie produkt na ktory trzeba czekac... Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Natal raczej kupię - choć to zależy od ceny, bo pierwsze miejsce nadal zajmują gry a te super tanie nie są :-/ Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Juchy ty o KZ2 tak na serio? Pytam poważnie, bo wiesz, możesz moje zdanie mieć głęboko w du..., ale tak sie składa, ze KZ2 jest uznawany za najładniejszy tytuł na PS3 (i nie tylko na PS3). Mowa o serwisach internetowych, zachodnich magazynach, krajowych (np. PSXE, czy N+). Wystarczy poczytać recenzje, a będziesz wiedział jakie jest zdanie "mas" na temat oprawy KZ2. Jeżeli chcesz podyskutować, to temat o KZ2 znajdziesz bez problemu. EOT. Edytowane 1 czerwca 2009 przez YETI Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Jezeli cię to podbuduje na duchu, to i ja uważam KZ2 za najładniejszą grę tej generacji (póki co), która graficznie je na śniadanie Halo 3. Problem rozchodzi się o smaczki, fabułę i gameplay... bo tu KZ2 jest tylko przeciętną grą. Cytuj
Trufs 1 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Cos sie pojawia info, ze Milo to tylko tech demo, a nie produkt na ktory trzeba czekac... Fajnie jakby to bylo tylko techo-demo zachowania jednej postaci, ktore zostaloby zaimplementowane w jakies grze rpg dla kazdego, albo chociaz dla bardziej znaczacych NPC.... pomarzyc mozna Cytuj
MrSatan 20 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Milo widziałbym jak prywatnego, uczącego się asystenta, niekoniecznie jako dzieciaka - można by było wybrać sobie awatara ;P Cytuj
YETI 10 979 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Jezeli cię to podbuduje na duchu, to i ja uważam KZ2 za najładniejszą grę tej generacji (póki co), która graficznie je na śniadanie Halo 3. No i o to mi chodzi, o stronę techniczną, która jak słusznie zaznaczyłeś, zjada H3, CoD i inne fpsy. Na ciebie zawsze można liczyć Aby tak miła atmosfera się utrzymała, dodam, że Halo 3 ma najlepszy multiplayer, co podkreślałem niejednokrotnie i zdanie nie zmieniam Cytuj
LucasFGW 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Milo widziałbym jak prywatnego, uczącego się asystenta, niekoniecznie jako dzieciaka - można by było wybrać sobie awatara ;P A najlepiej z obsługą online i spotkaniami w prawdziwie wirtualnej rzeczywistości. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) Jezeli chodzi o oprawe to liczylbym predzej na Lost Planet 2 w tej materii, nie na Hejlo . Edytowane 1 czerwca 2009 przez Dr.Czekolada Cytuj
Shago 3 554 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 MS nic nie pokazal ??, hehe, ta konferencja dokopala niezmiesko . Forza Motorsport 3 - gra przez ktora juz nikt nie czeka na Gran Tusrimo 5 jakby to bylo nie wiadomo co. Ten tytul pokazuje POWER X360. Do tego zapowiedzieli MGS na X360. Do tego dochodzi Splinter Cell. Co z tego ze pokazali cos dla Casuali ??. Mnie to nie przeszkadza. Wystarczy mi to co juz mam i to co bedzie (Gears of War 3 kiedys tam). KOCHAM CIE MICROSOFT ZA DZISIAJ !! Cytuj
macieksz 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 Milo widziałbym jak prywatnego, uczącego się asystenta, niekoniecznie jako dzieciaka - można by było wybrać sobie awatara ;P Ja nadal jestem w szoku, wydaje mi się że Microsoft (jeżeli ten pomysł wypali) pogrąży tym samym Nintento Wii Cytuj
goggy 0 Opublikowano 1 czerwca 2009 Opublikowano 1 czerwca 2009 (edytowane) z ex to tylko nowy Splinter i FM3 reszta sorry, nie dociera do mnie konferencja była co mnie wkur.... to że będą 2 map packs do Modern Warfare 2. Nie to że to będzie time ex na 360 ale, że kolejny producent tak jak Capcom robi z siebie szmatę Edytowane 1 czerwca 2009 przez goggy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi