Gość donsterydo Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 (edytowane) A no faktycznie, zmieniłem datę i licznik przeskoczył o dzień, ale porypane, admin strony to chyba typowy Amerykanin który myśli, że jak w USA jest 20.00 to tak samo jest na całym globie :-p Taki numer zamiast zrobić licznik pod konkretną strefę czasową. Jeżeli to jest 20.00 czasu środkowego to trzeba dla nas doliczyć 7h czyli wystartuje o 03.00 Zobaczy się rano już same zrzuty trailerów na jakiejś stronie. Edytowane 8 grudnia 2009 przez donsterydo Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 8 grudnia 2009 Opublikowano 8 grudnia 2009 a tam świrujecie, pojawią się filmiki to na drugi dzień spokojnie będzie można oglądać w każdym większym portalu o grach, przecież to nie mecz piłki nożnej na żywo Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 9 grudnia 2009 Opublikowano 9 grudnia 2009 Powiem krótko: THIS - IS - SPAAAAARTAAAAAA !! :potter: Pewnie, że poczekam na następny dzień, nie będę siedział do 05.00 w nocy, żeby trailer zobaczyć Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 Załącz se Dragon Age'a o dwunastej to nawet nie zauważysz jak się zrobi 5 rano. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 (edytowane) Bardzo chętnie, ale od jakiegoś czasu cierpię na na brak funduszy, a ostatnie luźne 200zł, które miało właśnie iść na Dragon Age albo Forza 3 poszło się przywitać z mandatem Wystartowała strona Reach: http://www.bungie.net/projects/reach/default.aspx Geoff powiedział, że trailer ma dwie i pół minuty, więc chyba można na coś liczyć. Edytowane 12 grudnia 2009 przez donsterydo Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_zZFOuCZdvA Cytuj
pleju 209 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 No muszę przyznać że trailer daje rady(o ile jest na engine gry). Szkoda tylko że nie pokazali gameplayu. Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Cut-scenka na enginie. http://www.youtube.com/watch?v=q6jnFyAw6C8 Chce to zobaczyc w HD, w marnej jakosci prezentuje sie zacnie, szczegolnie cieszy mnie animacja postaci, to jest to czego brakowalo poprzednikom. Trzeba to zobaczyc w lepszej jakosci. W kazdym razie jako fanboj Halo jestem oczarowany Ktos na NeoGafie dobry komentarz dal: "Gears of Halo. Really. That's all I feel" http://i6.photobucket.com/albums/y246/roban/reach.png Pierwsza Spartanka ukazana w grze Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 trailer pojawil sie w hd na gametrailers, ale zaraz go usuneli (juz nawet w newsie sharkowi zmienialem): http://gamersite.pl/wp-content/uploads/2009/12/halo-reach.png Cytuj
Gość Soul Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 (edytowane) Piękne ! :smile: Bungie dało radę, wiedziałem że nie zawiodą. http://www.gametrailers.com/video/batman-arkham-spike-tv/59813#comment_head_text W HD! tak tak to silnik gry ! Edytowane 13 grudnia 2009 przez Soul Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Oglądam drugi raz w HD, na początku nie wiedziałem co myśleć, ale jak drugi raz oglądam to widzę te wszystkie wodotryski Jeżeli grafika w grze taka będzie i połączą to z rozległością leveli, dużą ilością przeciwników i płynnością z Halo 3 to będzie jedna z najbardziej zaawansowanych technicznie gier tej generacji. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 H3 tez mial swietne teasery choc gra wygladala zdecydowanie gorzej . Zobaczymy co pokaze jakis pierwszy gameplay. Nie licze na grafike jaka tam zaprezentowano Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Trailer świetny, ale nie liczę na taką grafę w grze. Zresztą każde Halo można brać w ciemno. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Nie ma co PSslave'y na całym świecie już srają pod siebie, są pierwszymi, którzy zakładają tematy o Reach, a ich słowo musi być pierwsze i ostatnie w każdym temacie o tej grze. Ręce opadają. Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 grudnia 2009 Dosłownie musiałem pozbierać szczękę z gleby, przez pełne 2 minuty siedziałem z rozdziawioną gębą i po prostu podziwiałem. Widać, że postaci mogą mieć ciekawe osobowości, już ODST wstępnie pokazało, że Bungie potrafi zrobić opowieść o oddziale, tym razem może być tylko lepiej. Jako uber-fanboj serii HALO jestem zadowolony . Już nie mogę doczekać się bety. Mam nadzieję, że te kilka wariacji zbroi, które widać na trailerze oznaczają większą możliwość customizacji w multi . BTW. Trailer w HD można zestreamować sobie w HALO WAYPOINT. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 (edytowane) Niech się zacznie estetyczna masturbacja http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=381359&page=39 Gears of Halo jak w mordę strzelił. Moje dwie ulubione gry połączone w jedną :potter: Edytowane 13 grudnia 2009 przez donsterydo Cytuj
orion50 632 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Wiedziałem, że nie zawiodą. Będzie mega killer i to chyba w sumie taki dość cichy jak na razie Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Teraz ciekaw jestem czy to faktycznie tak będzie w grze wyglądać, bo poziom jest porażający. Są szanse, to w końcu filmik otwierający grę, a filmiki w Halo wyglądają właściwie tak samo jak gra. Cytuj
barth 70 Opublikowano 13 grudnia 2009 Autor Opublikowano 13 grudnia 2009 Nie szanse, tylko tak jest. Od dawna głoszone jest, że to wszystko śmiga na silniku. Najlepsze jest to, że Bungie ma przynajmniej jeszcze z pół roku na dopracowanie wszystkiego Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 (edytowane) Jedno pytanie, nie wydaje wam się, że trailer ODST był zrobiony właśnie na tym silniku ? PS. Tylko żeby przez grafikę nie ucierpiał rozmach gry. Edytowane 13 grudnia 2009 przez donsterydo Cytuj
YETI 11 040 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Trailer taki sobie, nie powala, ale to co należy zaliczyć na plus, to design drużyny. Coś czuje, że będzie to charyzmatyczna paczka. Szkoda że nie pokazali czystego gameplayu, bo podobno szykują kilka nowości (najwyższy czas). Grafiki nie oceniam, bo pierwszy trailer Halo 3 też robił wrażenie, a później w samej grze było nieco gorzej. PS. Podobno ma być to ostatnie Halo autorstwa Bungie, później produkcją kolejnych części zajmie się Microsoft. Prawda czy bzdura? Cytuj
MaZZeo 14 240 Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Ślicznie to wszystko wygląda, każda cutscenka w Halo 3 wygląda jak normalna gra, więc spodziewam się tego i tutaj. Modele postaci to krok milowy od ostatniego Halo. Jeśli też teksturki będą prezentowały taki wysoki poziom (vide trupia czaszka na osłonce jednego z hełmów) to naprawdę będzie zaje.biście. Tak poza tym to lekko sie zawiodłem na Epic, oni też mieli coś pokazac Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 YETI: Tylko jest mała różnica między traileram Halo 3 a tym. Tamto to faktycznie był trailer, a TO jest filmik otwierający grę, a wszystkie filmiki w grach Halo są robione na engine gry i wyglądają tak samo jak gra, polecam chociażby ostatnie ODST. Tak, to ostatnie Halo od Bungie, w MS już pracuje nowa ekipa i zbierają badassów z przemysłu gier do produkcji Halo 4. Cytuj
Gość Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Trailer jest swietny, grafika z cala paczka smaczkow pokazuje, ze to moze byc wyciskacz sokow z prockow trisixty. Jadacy Warthog i nagle odjazd kamery i widzimy caly plan, a w nim majacza ogromne gory, rozmach poraza. Swietny design zbroi, ale mogli by zmienic nieco projekty Warthogow, czy tez ich styl jazdy, na mniej slizgaczopodobny. Calosc dopelnia rozpier.dalajacy wprost klimat. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 13 grudnia 2009 Opublikowano 13 grudnia 2009 Ślicznie to wszystko wygląda, każda cutscenka w Halo 3 wygląda jak normalna gra, więc spodziewam się tego i tutaj. Modele postaci to krok milowy od ostatniego Halo. Jeśli też teksturki będą prezentowały taki wysoki poziom (vide trupia czaszka na osłonce jednego z hełmów) to naprawdę będzie zaje.biście. Tak poza tym to lekko sie zawiodłem na Epic, oni też mieli coś pokazac Epic nie miał nic pokazać, Cliffy napisał do Geoffa, że nie może się doczekać jak go zobaczy na VGA i wszyscy pomyśleli, że może kryje się za tym coś więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi