MaiorZero 1 400 Opublikowano 15 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2010 Może nie jest to kandydat do najładniejszego FPSa, ale i tak jest ładniej niż w Black Ops. Niestety MoH, KZ3, Crysis 2 czy Bulletstorm to inna liga. Tak czy inaczej postęp jest spory, gameplay jest płynny, a walki w kosmosie mnie zaskoczyły. W oczy rzuciły mi się: fajna mgła, blur. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 15 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2010 Ja tam nie mam na co narzekać. Niech tylko wrzucą gdzieś tak jak na gamerstyge gameplay z E3 w 720p. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2010 (edytowane) Może nie jest to kandydat do najładniejszego FPSa, ale i tak jest ładniej niż w Black Ops. Niestety MoH, KZ3, Crysis 2 czy Bulletstorm to inna liga. Tak czy inaczej postęp jest spory, gameplay jest płynny, a walki w kosmosie mnie zaskoczyły. W oczy rzuciły mi się: fajna mgła, blur. Nie zgodzę się. Reach spokojnie dorównuje poziomem wizualnym FPSom od EA, może nie jest tak dynamiczny jak Bulletstorm, ale też ma swoje atuty. Spore mapy, dużo jednostek, brak loadingów, świetnie wyglądający skybox. Poza tym IMO Halo sprawia takie świetne wrażenie, że mimo swojej liniowości, to czuć jakby to był sandbox w którym możesz się wszędzie dostać. Killzone wygląda lepiej, a poza tym to jedyna z gier wymienionych przez ciebie, która może dorównać Halo otoczką fabulerną czy też uniwersum. np. dla mnie motyw w kosmosie wygląda super Ogólnie można zarzucić że nie ma tu jakiś super efektów typu blur czy jakieś inne bzdety, ale mi całkiem pasuje, że obraz jest ostry a nie rozmazany jakimś syfem. I w ogóle wiadomo, że w przeciwienstwie do Halo 3 będzie to w końcu w 720p (według pikselmasturbatorów z beyond3d bodajze) Edytowane 15 czerwca 2010 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 15 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2010 Mnie etap w kosmosie powalił Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 15 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 czerwca 2010 Gra wygląda super, spokojnie można ją postawić obok wszystkich perełek jaki było dane nam podziwiać, Halo ma taki dizajn i koniec kropka, ale to co pokazali na E3 udowodniło, że Bungie potrafi. Gra rusza się mega płynie, wszystko ostre jak żyleta, modele postaci, oświetlenie, horyzont i niebo zamiatają, dużo się dzieje, gra ma mega skrypty a motyw kosmosie prezentuje się OMG, czegoś takiego nie było, tło w postaci planety :O. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 wyglada na to że Reach również bedzie miało firefight Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 Mimo wszystko to nie grafika w Halo gra pierwsze skrzypce, a tak jak MaZZeo mówisz duża sfera działania. Daleki zasięg wzroku, duże przestrzenie, ładne niebo (standard), ciekawe AI, bronie, gameplay oraz specyficzny klimacik. Co z tego, że amerykański. Są typowo gry europejskie, japońskie to i amerykańskie mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 MaZZeo: Tak, firefight został już oficjalnie potwierdzony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velios 50 Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 kampania będzie epicka, klimaciarska i Halo1kowa trzeba kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 Halo Reach E3 Firefight Triler Miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 16 czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 Wole, żeby Halo miało słabszą grafikę i duże tereny, niż żeby miało super grafikę i było rail-shooterem (vide Killzone 2) Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=WJqw6QvSzXQ - przedłużony gameplay z konferencji Widać w pewnym momencie nową Covenantową broń. A na końcu dużo dłuższy pokaz walki w kosmosie - naprawdę to wy(pipi)iście wygląda, ogrom tego co się dzieje + genialne tło. Rly to robi wrażenie, tak mógłby wyglądać Space Ace Combat od Namco Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 Najlepsze jest to, że zapytany czy poza walką w kosmosie szykują się jeszcze podobne niespodzianki odpowiedział twierdząco Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 16 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2010 Mówię dla mnie to największe zaskoczenie E3, to jak wygląda Reach. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 17 czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2010 Do tego walka kosmiczna występuje tylko w tym levelu, więc nie będą do wyżygania używać tego bajeru (jak to lubią robić niektóre firmy z nowym bajerem w skostniałej serii ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 17 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2010 Coś czuje, że pokazali nam jeden "z gorszych" bajerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 19 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2010 Pewnie, bo jak ktoś chce zainteresować ludzi swoją grą, to najlepiej jest pokazać najgorszy jej element... Masz ołtarzyk Halo w domu, fajnie, ale pomyśl trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 19 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2010 Chodzi bardziej o to żeby nie zdradzać najlepszych momentów, bo co później zostanie. I po co ta wrogość? Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 19 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2010 Mi osobiscie chce sie plakac jak widze takie bajerki jak kolejne "level z serii latanie stateczkiem w kosmosie". Im mniej tego tym lepiej, a raczej brak takiego shitu :x. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 19 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2010 (edytowane) Pewnie, bo jak ktoś chce zainteresować ludzi swoją grą, to najlepiej jest pokazać najgorszy jej element... Masz ołtarzyk Halo w domu, fajnie, ale pomyśl trochę. Nie lubię jak ktoś robi z siebie wielkiego fafarafa i próbuje pokazać jak to on jest mądry, takie cenne rady zachowaj dla siebie, nie urodziłem się wczoraj . Mam prawo spekulować, że Bungie szykuje nam coś jeszcze lepszego od kosmicznego strzelania in da spejs ps nie niestety muszę Cię rozczarować nie mam ołtarzyka Halo w domu :sad: Edytowane 19 czerwca 2010 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 19 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2010 Ktoś idzie o zakład, że zobaczymy jakiegoś mecha ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 19 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2010 Nie lubię jak ktoś robi z siebie wielkiego fafarafa i próbuje pokazać jak to on jest mądry, takie cenne rady zachowaj dla siebie, nie urodziłem się wczoraj . Mam prawo spekulować, że Bungie szykuje nam coś jeszcze lepszego od kosmicznego strzelania in da spejs ps nie niestety muszę Cię rozczarować nie mam ołtarzyka Halo w domu :sad: To coś kiepsko, osobiście czuje się bardzo ale to naprawdę bardzo wręcz niesamowicie rozczarowany.Sam osobiście posiadam takowy ołtarzyk... Jako fanatyczny psychopata, zrobiłem Fatala Master Chifowi.Wyrwałem jemu głowę wraz z kręgosłupem oraz położyłem na krześle a w okół niego postawiłem czarne świece i odwrócone krzyże.Co dzień przed snem zawsze się modlę do wielkiej głowy Master Chifa aby być zawsze wielki oraz wspaniały w Halo! No i oczywiście to z mojej winy w Reach-u nie ma Chifa więc wielkich fanów przepraszam za jego nie obecność w nowej części. Anyway podzielam uwagę Raptiego mam nadzieję że jak najmniej będzie takich pseudo smaczków a może jeszcze dodadzą coś z Halo Wars??? Cytuj Odnośnik do komentarza
leszekch 5 Opublikowano 20 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2010 muzyczny motyw przewodni, niewiedziałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 21 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2010 łoł - tez jestem w szoku, skok jakosciowy od HALO 3 jest naprawde ogromny. Coraz bardziej licze na ten tytul, moze graficznie zacznie konkurowac z najwiekszymi kozakami konkurencji. Czekam na dalsze materialy ! Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 22 czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2010 @Salwador - a warna za spam i obrażanie innych użytkowników chcesz? Usuń tą część posta. IMHO kilka urozmaiceń krzywdy nikomu nie zrobi, co więcej pomoże uniknąć schematyczności. Byleby nie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi