Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Jak zapewne wiesz te wszystkie ogłoszenia i trailery wyszły z okazji odbywającego się w tej chwili w stanach Comic-Con'u.

W niedzielę około 21:00 Halo Waypoint / 343 Industries ma prelekcję, na której ma coś ogłosić

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 167 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Halo Reach jakie jest każdy widzi (bo już jest po premierze właściwie).

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

faktycznie 30fps po odst widać ale zawsze wydawało mi się że h3 to 60fps. Skoro 30fps będzie to mają duże pole do popisu.   A jest jakiś fpp na x360/ps3 który chodzi w 60fps?

• korwa, a obiecywalem sobie ze juz sie na zadne halo nie napale

Opublikowano

jak patrze na ilość contentu w Reach to można się z lekka obsrać. Forge, Firefight 2.0, nowe wielke mapy, przepotężna customizacja pancerza. Na dodatek wszystko wygląda bardzo łanie - hejterzy grafiki niech się odje.bią. Zaciekawił mnie najbardziej Firefight Versus - left 4 dead jak sie patrzy.

Opublikowano

Oh that trybik versus w L4D rzadzi :D

"You are becoming a Hunter!" ROAR ME SMASH! :D

Normalnie nonstop bym sie w ten tryb zagrywal :D

Opublikowano

Ciekawe czy będzie można grać Convenantami przeciwko botom.

Opublikowano

Nosz (pipi)... teraz to nie ma bata, taki zaawansowany forge, ze ja pierdziele. Fajnie jakby dalo rade grawitacje jeszcze ustawiac (ze np mozesz biegac po szescianie w kosmosie - jak mario galaxy) ;P.

Opublikowano
  • Autor

Jak tak patrze na neogaf to po tym co pokazało Bungie powstał hype porównywalny z killzonowym.

Tak, tylko że Halo Reach w przeciwieństwie do KZ ma szanse dorównać hype'owi i spełnić wszystkie obietnice ;).

Opublikowano
No, ale nie az tak dopasione?

Andrzej - NOPE - sa tylko cannony i gravity lifty (

), i odnoszac sie do przykladu Rapera NIE da sie czegos takiego w forge'u/h3 zrobic ;) (jezeli tak to mi pokaz :P)

I z tego co widze na filmiku (HALO:Reach Forge World) bedzie wiecej mozliwosci, mapy beda wygladac teraz bardziej NATURALNIE i oprocz tego bungie na pewno szykuje dla nas mase innych niespodzianek wiec badzmy dobrej mysli, czas pokaze ;)

Opublikowano
  • Autor

Z tego co widziałem to budżet jest teraz OLBRZYMI, więc będzie można budować naprawdę skomplikowane struktury.

Z gotowych kawałków widziałem oprócz baz z Blood Gulch pocięte elementy Ascnension, Wizard'a, Sanctuary i Lockout'a, więc raczej nie powinno być problemu z odtworzeniem tych map. Wygląda na to, że nawet Prisoner będzie miał szansę zaistnieć.

Opublikowano
Andrzej - NOPE - sa tylko cannony i gravity lifty (
), i odnoszac sie do przykladu Rapera NIE da sie czegos takiego w forge'u/h3 zrobic ;) (jezeli tak to mi pokaz :P)

I z tego co widze na filmiku (HALO:Reach Forge World) bedzie wiecej mozliwosci, mapy beda wygladac teraz bardziej NATURALNIE i oprocz tego bungie na pewno szykuje dla nas mase innych niespodzianek wiec badzmy dobrej mysli, czas pokaze ;)

Nie w forge tylko w ustawieniach trybu gry masz ustawienia grawitacji ustawiasz na 25% (chyba tyle było) i skaczesz jak mario po gumijagodach

Opublikowano

A mi nie chodzi o to Flaha. Tylko o to, ze masz szescian/kole i dookola biegasz po niej (czyt nie spadasz) :P. O tego typu grawitacje.

Opublikowano

Jak zapewne wiesz te wszystkie ogłoszenia i trailery wyszły z okazji odbywającego się w tej chwili w stanach Comic-Con'u.

W niedzielę około 21:00 Halo Waypoint / 343 Industries ma prelekcję, na której ma coś ogłosić

No i co wyszło?

Opublikowano

Chyba tylko to, że 343 Industries potwierdziło, że kolejne Halo będzie z MC i historia będzie kontynuowana od tego co widzieliśmy w zakończeniu Halo 3 (Legendary).

Opublikowano
  • Autor

343 Industries - firma założona specjalnie do nadzoru marki Halo, wewnętrzne studio Microsoftu. Wydają wszystko, od gier (tych jeszcze nie ma), przez filmy (Halo Legends), książki (Cole Protocol, Halo Evolutions, nadchodzące serie o Forerunnerach i im podobne) do figurek. Szefem jest Frank O'Connor, czyli długoletni community manager w Bungie, oraz gość odpowiedzialny za dużą porcję fabuły w pierwszych trzech częściach serii. Oprócz tego studio składa się z samych wielkich tej branży, takich jak np. Ryan Payton (wcześniej pracował nad MGS3 i MGS4) czy Corrine Yu (wcześniej pracowała nad Deus Ex). Dobrzy ludzie, na dobrych stanowiskach. Sama nazwa firmy pochodzi od postaci z uniwersum Halo - 343 Guilty Spark - monitora Instalacji 04.

Opublikowano

Balem sie ze serie przejma ludzie nie znajacy sie na rzeczy ale mnie uspokoiles.

Dzieki za info ^_^

Opublikowano

A co multi bedzie zupełnie nowe czy nadal to z H3 ?

sorry za głupie pytanie :P ale chcem kupić ODST ale za kilka tyg premiera Reach wiec nie wiem czy się nie wstrzymać i kupić Reach .

Opublikowano

Zupelnie nowe.

Opublikowano
  • Autor

Bardzo przebudowane H3 z dużo większą ilością bajerów.

Nie oszukujmy się, Halo to Halo, więc musi mieć pewne cechy wspólne z poprzednimi grami z serii.

Opublikowano

będzie bardziej wypjerdolony, z tego co pamiętam to wszystkie te rzeczy o których wspominasz będzie można ustawiać wedle swego uznania.

Nooooo faktycznie w najnowszym wywiadzie z CC facet z Bungie mówi, że w Firefight będzie można właściwie zbudować swój własny tryb gry. Będzie można np. ustawić z jakimi przeciwnikami chcemy walczyć, jak szybko chcemy się poruszać, ile życia będziemy mieli, jakie "czaszki" będą się uruchamiać.