Opublikowano 23 lipca 201014 l Autor Jak zapewne wiesz te wszystkie ogłoszenia i trailery wyszły z okazji odbywającego się w tej chwili w stanach Comic-Con'u. W niedzielę około 21:00 Halo Waypoint / 343 Industries ma prelekcję, na której ma coś ogłosić
Opublikowano 23 lipca 201014 l jak patrze na ilość contentu w Reach to można się z lekka obsrać. Forge, Firefight 2.0, nowe wielke mapy, przepotężna customizacja pancerza. Na dodatek wszystko wygląda bardzo łanie - hejterzy grafiki niech się odje.bią. Zaciekawił mnie najbardziej Firefight Versus - left 4 dead jak sie patrzy.
Opublikowano 23 lipca 201014 l Oh that trybik versus w L4D rzadzi "You are becoming a Hunter!" ROAR ME SMASH! Normalnie nonstop bym sie w ten tryb zagrywal
Opublikowano 23 lipca 201014 l Nosz (pipi)... teraz to nie ma bata, taki zaawansowany forge, ze ja pierdziele. Fajnie jakby dalo rade grawitacje jeszcze ustawiac (ze np mozesz biegac po szescianie w kosmosie - jak mario galaxy) ;P.
Opublikowano 23 lipca 201014 l Jak tak patrze na neogaf to po tym co pokazało Bungie powstał hype porównywalny z killzonowym.
Opublikowano 24 lipca 201014 l Autor Jak tak patrze na neogaf to po tym co pokazało Bungie powstał hype porównywalny z killzonowym. Tak, tylko że Halo Reach w przeciwieństwie do KZ ma szanse dorównać hype'owi i spełnić wszystkie obietnice .
Opublikowano 24 lipca 201014 l No, ale nie az tak dopasione? Andrzej - NOPE - sa tylko cannony i gravity lifty ( ), i odnoszac sie do przykladu Rapera NIE da sie czegos takiego w forge'u/h3 zrobic (jezeli tak to mi pokaz ) I z tego co widze na filmiku (HALO:Reach Forge World) bedzie wiecej mozliwosci, mapy beda wygladac teraz bardziej NATURALNIE i oprocz tego bungie na pewno szykuje dla nas mase innych niespodzianek wiec badzmy dobrej mysli, czas pokaze
Opublikowano 24 lipca 201014 l Autor Z tego co widziałem to budżet jest teraz OLBRZYMI, więc będzie można budować naprawdę skomplikowane struktury. Z gotowych kawałków widziałem oprócz baz z Blood Gulch pocięte elementy Ascnension, Wizard'a, Sanctuary i Lockout'a, więc raczej nie powinno być problemu z odtworzeniem tych map. Wygląda na to, że nawet Prisoner będzie miał szansę zaistnieć.
Opublikowano 24 lipca 201014 l Andrzej - NOPE - sa tylko cannony i gravity lifty ( ), i odnoszac sie do przykladu Rapera NIE da sie czegos takiego w forge'u/h3 zrobic (jezeli tak to mi pokaz ) I z tego co widze na filmiku (HALO:Reach Forge World) bedzie wiecej mozliwosci, mapy beda wygladac teraz bardziej NATURALNIE i oprocz tego bungie na pewno szykuje dla nas mase innych niespodzianek wiec badzmy dobrej mysli, czas pokaze Nie w forge tylko w ustawieniach trybu gry masz ustawienia grawitacji ustawiasz na 25% (chyba tyle było) i skaczesz jak mario po gumijagodach
Opublikowano 24 lipca 201014 l A mi nie chodzi o to Flaha. Tylko o to, ze masz szescian/kole i dookola biegasz po niej (czyt nie spadasz) . O tego typu grawitacje.
Opublikowano 26 lipca 201014 l Jak zapewne wiesz te wszystkie ogłoszenia i trailery wyszły z okazji odbywającego się w tej chwili w stanach Comic-Con'u. W niedzielę około 21:00 Halo Waypoint / 343 Industries ma prelekcję, na której ma coś ogłosić No i co wyszło?
Opublikowano 26 lipca 201014 l Chyba tylko to, że 343 Industries potwierdziło, że kolejne Halo będzie z MC i historia będzie kontynuowana od tego co widzieliśmy w zakończeniu Halo 3 (Legendary).
Opublikowano 26 lipca 201014 l Autor 343 Industries - firma założona specjalnie do nadzoru marki Halo, wewnętrzne studio Microsoftu. Wydają wszystko, od gier (tych jeszcze nie ma), przez filmy (Halo Legends), książki (Cole Protocol, Halo Evolutions, nadchodzące serie o Forerunnerach i im podobne) do figurek. Szefem jest Frank O'Connor, czyli długoletni community manager w Bungie, oraz gość odpowiedzialny za dużą porcję fabuły w pierwszych trzech częściach serii. Oprócz tego studio składa się z samych wielkich tej branży, takich jak np. Ryan Payton (wcześniej pracował nad MGS3 i MGS4) czy Corrine Yu (wcześniej pracowała nad Deus Ex). Dobrzy ludzie, na dobrych stanowiskach. Sama nazwa firmy pochodzi od postaci z uniwersum Halo - 343 Guilty Spark - monitora Instalacji 04.
Opublikowano 26 lipca 201014 l Balem sie ze serie przejma ludzie nie znajacy sie na rzeczy ale mnie uspokoiles. Dzieki za info ^_^
Opublikowano 28 lipca 201014 l Czy Firefight będzie bardziej wypierdolony niż w ODST ? Więcej przeciwników, pojazdów, większa rzeźnia ?
Opublikowano 28 lipca 201014 l będzie bardziej wypjerdolony, z tego co pamiętam to wszystkie te rzeczy o których wspominasz będzie można ustawiać wedle swego uznania.
Opublikowano 28 lipca 201014 l A co multi bedzie zupełnie nowe czy nadal to z H3 ? sorry za głupie pytanie ale chcem kupić ODST ale za kilka tyg premiera Reach wiec nie wiem czy się nie wstrzymać i kupić Reach .
Opublikowano 28 lipca 201014 l Autor Bardzo przebudowane H3 z dużo większą ilością bajerów. Nie oszukujmy się, Halo to Halo, więc musi mieć pewne cechy wspólne z poprzednimi grami z serii.
Opublikowano 28 lipca 201014 l będzie bardziej wypjerdolony, z tego co pamiętam to wszystkie te rzeczy o których wspominasz będzie można ustawiać wedle swego uznania. Nooooo faktycznie w najnowszym wywiadzie z CC facet z Bungie mówi, że w Firefight będzie można właściwie zbudować swój własny tryb gry. Będzie można np. ustawić z jakimi przeciwnikami chcemy walczyć, jak szybko chcemy się poruszać, ile życia będziemy mieli, jakie "czaszki" będą się uruchamiać.