Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

barth

Rekomendowane odpowiedzi

Gość donsterydo
Opublikowano

Jeśli to nie fake to będzie trzeba przez miesiąc czasu uważać na spoilery.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli to nie fake to będzie trzeba przez miesiąc czasu uważać na spoilery.

Gość na neogafie dobrze to podsumował

Yes, because if I had a copy of Reach I'd totally make a video of the achievement list that everybody already knows, rather than of the game itself.

ponoć ten typek ma dać dzisiaj filmik z gry. Aha jasne.

EDYTA:

Proszę bardzo, ten typek nawet nie spogląda w swoje gierki, tylko wchodzi na czyjś inny profil

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=22677948&postcount=2345

alarm odwołany. Już bez przesady żeby najważniejsza gra roku dla MS miałaby wypłynąć ponad miesiąc przed premierą. Chyba przy okazji premiery Halo 2 się czegoś nauczyli.

Edytowane przez MaZZeo
Opublikowano

Nie wiem, czy zdajecie sobie z tego sprawę, ale pomimo tego co pisało część serwisów Halo Reach nie jest jeszcze skończone. Poszło do certyfikacji, czyli jest skończone w 95-98%. Do pełnej wersji (i wycieków) jeszcze chwila.

Gość donsterydo
Opublikowano
Jak czytałem różne zapowiedzi to była mowa, że na Reach spotkamy właśnie sporo kosmicznym zwierzów.

http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/110/1109806/halo-reach-20100803092846750.jpg

patrzcie na to, jestem pewien na 100% że jest to screen z misji w rodzaju działka jak z CoD4 i MW2.

To z misji Tip of the Spear.

Wielka epicka bitwa w której bierze udział tona pojazdów, będziemy się w tej misji poruszać po kolei innymi pojazdami, w tle ma się toczyć bitwa między statkami powietrznymi.

Opublikowano

ale ta gra bedzie przekozak ! Nowy X juz na nia czeka !

Mam bardzo wybrakowana liste po dluzszej przerwie, wiec jakbyscie mogli mnie pozapraszac, z checial wroce do formy, nawet przy HALO 3 :thumbsup:

Opublikowano

No, dopiero dzisiaj można śmiało powiedzieć, że HALO REACH zostało ukończone. Co prawda nie są to jeszcze oficjalne informacje, ale podobno Reach przeszło certyfikację, Bungie wprowadziło ostatnie poprawki i wczoraj gra otrzymała status Gold. Oznacza to ni mniej, ni więcej, że teraz zapewne wędruje do tłoczni :D

Opublikowano

co z tego jak AA śmierdzą fiutkiem :D

Już musiała znaleźć się jakaś "graficzna dziwka" (nie, to nie jest zwrot obraźliwy),

W dzisiejszych czasach masz do wyboru - albo dobra grafika, albo dobry gameplay. Chcesz grafiki - lecisz grać w KZ2, chcesz gameplayu - odpalasz Halo.

Opublikowano (edytowane)

co z tego jak AA śmierdzą fiutkiem :D

Już musiała znaleźć się jakaś "graficzna dziwka" (nie, to nie jest zwrot obraźliwy),

W dzisiejszych czasach masz do wyboru - albo dobra grafika, albo dobry gameplay. Chcesz grafiki - lecisz grać w KZ2, chcesz gameplayu i grafiki - odpalasz Halo.

fix'ed

Kiedy OST bedzie dostepne?

Edytowane przez Gość
Opublikowano

W dzisiejszych czasach masz do wyboru - albo dobra grafika, albo dobry gameplay. Chcesz grafiki - lecisz grać w KZ2, chcesz gameplayu - odpalasz Halo.

ja nie zczaiłem o co chodziło bronxowi, ale nie przypadkiem, że jetpacki smierdzą fiutkiem? :|

Opublikowano
ja nie zczaiłem o co chodziło bronxowi, ale nie przypadkiem, że jetpacki smierdzą fiutkiem? :|

Oczywiście, że chodziło mi o armor abilities, ja nie wiem jak wy możecie się w ogóle zastanawiać o co mi chodzi, no chyba, że wspaniałe perki w halo wam pasują, jak dla mnie to będzie mega żenada jeśli nie oddzielą zwykłych trybów od trybów z tym ścierwem.

Grafa jest dobra i 'nie trza psuć', po graniu x czasu w H3 (w które cioram dalej bo to najlepsze multi i koniec) taki reach to mega wypas graficzny i mi wiecej nie potrzeba.

PS: barth, wybaczam Ci Ty 'nie-potrafiąca-się-domyślic-o-co-chodzi-dziwko' (nie, to nie jest zwrot obraźliwy) ;)

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, że chodziło mi o armor abilities, ja nie wiem jak wy możecie się w ogóle zastanawiać o co mi chodzi, no chyba, że wspaniałe perki w halo wam pasują, jak dla mnie to będzie mega żenada jeśli nie oddzielą zwykłych trybów od trybów z tym ścierwem.

Raczej nie ma sie o co obawiac, juz w becie byl podzial na tryb ze wszystkimi shitowymi perkami i na tryb z DMR/Needle Rifle z tylko jednym w miare sensowym perkiem (szybkie bieganie). Z drugiej strony raczej tez nie ma co liczyc na tryby bez absolutnie zadnego AA, IMO wiekszosc mapek bez sprintu moze sie nie sprawdzic.

PS.

Clooney259.jpg

:lol:

Edytowane przez Ins
Opublikowano

Sorry Ins, ale nie wiem gdzie ty w becie widizałes tryby z AA oddzielone od zwykłych...Wszystko było pomieszane i w głosowaniu był np. team slayer pro (DMR, bez perków) i zwykły slayer (sretpaki,sraki,niezniszczalni).Sprint powinien byc dostępny w każdym trybie, nawet w tych klasycznych, bo to jest akurat przydatne, nadaje grze dynamiki i nowych mozliwości (mozna dalej skakać ze sprintu).Jeżeli nie oddzielą tego całkowicie to będzie lipa i bedzie rzeczywiście trzeba dalej grać w H3, bo taki burdel na mapach to pozostawmy MW2.Myślę, że tryby z samym sprintem można nazywać spokojnie trybami bez perków.