MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2010 (edytowane) I to co rzadko się widuje w grach - krzaczki się uginają jak się przez nie przechodzi W RDR to jest chociażby dzieki temu łatwo było można zlokalizować zwierzaki. e tam, i tak nie obejrze. btw gdzie składaliście pre-order? Edytowane 19 sierpnia 2010 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 19 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 sierpnia 2010 (edytowane) Ale wiesz jaki teraz jest trend, w niektórych grach nawet nie ma trawy a co tu dopiero mówić o poruszaniu krzakami Ja złożyłem w Ultimie. Edytowane 19 sierpnia 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2010 Nie chcę straszyć, ale przeglądam neogaf, coś się dzieje i nie wiem czy przypadkiem coś do sieci nie wyciekło więc radzę być ostrożnym. A tak na marginesie ofensywa marketingowa się rozpoczęła. Pisma anglojęzyczne wypuszczają specjalne wydania poświęcone Reach, jedno widziałem gdzie jest 17 stron o samym Reach a drugie 30 stron Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2010 czas nie wchodzić na neogafa ani inne takie, bo kur.wa mać będzie coraz gorzej z jakimiś wyciekami, właśnie zobaczyłem jedną zimową mapę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wujasz3k 1 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2010 Lepiej sobie nie psuć nie :potter: spodzianki Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2010 The modders are saying the version they have is playable on retail boxes. But they won't leak it anyway - they're going to put up MP/FF streams and footage, but no campaign vids or leaks. If there's a leak it will be coming from an alternate community who also got in before MS closed the gate. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2010 OSTRZEGAM - Nieotagowane spoilery będą nagradzane minusami i może banami Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2010 Patrzcie na to, fejsbuk dla Spartan http://xbox360.ign.com/articles/111/1114803p1.html świetnie to wygląda, ciekawe czy te rozbudowane statystyki da się przeglądać z poziomu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 21 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2010 (edytowane) Ja pier^%&*$ już nie mogę się doczekać, nareszcie obsram tego COD'a bo szlak człowieka trafia, a pewno Black Ops okaże się tym samym shitem.... ps na Bungie pojawił się nowy up, stronki, jest trochę filmików z FireFight'a. Edytowane 21 sierpnia 2010 przez Soul Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2010 no wygląda to pro....pro i jeszcze coraz bardziej pro:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Montana 45 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2010 Witam wszystkich! składam dzisiaj pre order na Reach i tak się zastanawiam: wiem że poprzednie części czyli H3 i ODST dzielą ze sobą multi, czy podobnie gracze H:R będą mogli grać z tymi co mają dajmy na to ODST?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2010 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
waveform 5 Opublikowano 21 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 sierpnia 2010 To będzie naprawdę świetna gra i nie wiem czy jest sens rozwodzić się nad wątpliwościami. Oby tylko 343Indust. nie pokpiło sprawy i nie odcinało kuponów za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wujasz3k 1 Opublikowano 22 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2010 Będzie ostro ,z tym Fb tez dowalili ale cos nowego i fajnie sie prezentuje na pierwszy rzut oka Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 no właśnie kurde, jedynym całkiem bezpiecznym miejscem jest neogaf, bo na forum bungie już niektórzy bawią się w spojlerowanie, oby to nie przybrało rozmiaru spojlerowania Heavy Rain --__-- najgorsze, że to jeszcze aż 3 tygodnie czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 Powiem tyle z tego co widzę, szykuje się najładniejsza gra na X360. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 Z gory uprzedzam, wedle regulaminu piractwo jest nietolerowane na forum. Wszelkie linki zwiazane z zakonczeniami reach, czy torrentami gry, czy "juz gram..." i temu podobne beda nagradzane warnami/blokada postowania na forum do 14 wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 Wiadomo ile będzie map w MP? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 340 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 Z gory uprzedzam, wedle regulaminu piractwo jest nietolerowane na forum. Wszelkie linki zwiazane z zakonczeniami reach, czy torrentami gry, czy "juz gram..." i temu podobne beda nagradzane warnami/blokada postowania na forum do 14 wrzesnia. Rozumiem, ze za pisanie swoich odczuc zwiazanych z gra warna nie bedzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 Bez jaj, jak ktos gra to miech wrzuca info o grze w spoiler tagach, czy tez jakies video. Ja chetnie zobacze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Salwador 189 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 (edytowane) Szkoda że przecieki są jedynie z kóncówki kampani.. Bardziej mnie ciekawią nowe mapy do multi jak i zapewne jakieś extrasy... Edytowane 23 sierpnia 2010 przez Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 (edytowane) bodajże 9 + 8 map do firefighta ciekaw jestem czy beda wydawane mappacki? Bungie się teraz zajmuje niby nowym projektem. Mam nadzieję że tak, bo DLC do Halo 3 były całkiem rozsądne Edytowane 23 sierpnia 2010 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 Z tego co widzę, znowu będą 4 mapy w kółko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 Z gory uprzedzam, wedle regulaminu piractwo jest nietolerowane na forum. Wszelkie linki zwiazane z zakonczeniami reach, czy torrentami gry, czy "juz gram..." i temu podobne beda nagradzane warnami/blokada postowania na forum do 14 wrzesnia. Rozumiem, ze za pisanie swoich odczuc zwiazanych z gra warna nie bedzie ? Po XFD2010, gdzie sporo osob zagra... nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 A czemu niby teraz za to ze ktos sie podzieli wrazeniami, to co trzeba ospoileruje ma byc karany? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi