Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

barth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W becie po każdym strzale celownik unosił się w górę, bloom wydaje się być taki sam.

Opublikowano

Pograłem 30min i najbardziej podobały mi się mapy z forge'a, reszta jakaś taka bez polotu ;/ W h3 guardian czy pit od razu robiły wrażenie fajnych map, tutaj tego nie ma ;/

Opublikowano

BTW na miejscu snajpy leży ten nowy granatnik.....mowa oczywiście o Swrodbase.....

Opublikowano

Nie odrzuca broni, widać to zresztą na filmik, bloom jest ten sam, a snajpera taka jak w becie, na pewno łatwiejsza niż w H3.

Opublikowano (edytowane)

Takie pytania do Juana, on ma grę pod ręką ;)

Edytowane przez Soul
Gość donsterydo
Opublikowano

Jak usłyszałem "Well, well, well..." to wyłączyłem :P Poczekam na jakąś profesjonalną recenzję co by mi nie zespoilerowali co fajniejszych momentów.

Opublikowano
a jak wyglada sprawa z tymi żalosnymi AA?jakie doszły względem bety?czy coś się pozmieniało?

Pełna wersja ma 6 AA:

Sprint

Camo

Armor Lock

Drop Shield (Bubble Shield + Regenerator)

Hologram

Jet Pack

Opublikowano

Ciekawe, ktore klasy najbardziej beda sprawdzac sie w multi. Mam nadzieje, ze przez hologramy nie bedzie zbytnio chaosu na arenach...

Singiel jest naprawde wciagajacy - cala gra uzaleznia ! oby do 16tego !

PS. Levele w kosmosie, ktore moglismy zobaczyc sa naprawde swietnym urozmaiceniem i przerywnikiem histori, zreszta nie jedynym. Grajac mam wrazenie ze Reach to gra kompletna !