Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

barth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cały czas 5 strzałów.

Dobrze wiedzieć zacząłem już w H3 biegać z samym pistolem i walić 5ki tak w ramach treningu i całkiem całkiem idzie :-/

A może już się dowiedziałeś albo ktokolwiek inny już wie co to za kawałek leci w tym Deliver Hope ?:D

Gość donsterydo
Opublikowano

Jakby było pięknie gdyby jutro Ultima zaczęła rozsyłać gry i już w sobotę można by się cieszyć rozwałką :) Znając moje szczęście to pewnie dostanę grę 15 września :P

Początek "Tip of the Spear"

http://www.youtube.com/watch?v=ICQhLl7P6BU

Jutro ma na marketplace się pojawić materiał o Firefight.

Opublikowano (edytowane)

a tryb MLG do Halo 3 po jakim czasie został dodany?

sprint mógłby zostać.

4-5 miesiecy po premierze? W kazdym razie, nie spodziewac sie playlisty mlg na start, bo MLG zacznie tworzyc zasady dopiero po 14 wrzesnia ;)

Edytowane przez Kerlo
Opublikowano

Witam! :)

Mam pytanie do graczy którzy prowadzą intensywną konwersacje na temat HALO REACH od długiego czasu ,a chodzi mi dokładniej o to czy BUNGIE wróciło do starej opcji z H2 "Zakładam gre (Custom) mam Hosta" ???????

plis answer fast bo nie wiem czy mam jutro kupywać gre bo jest u mnie na stocku :)

Opublikowano

Mysle, ze beda zerowali. Ale jesli mnie pamiec nie myli to dawalo rade je troche zboostowac customami (dolaczajacymi sie ludzmi do ciebie po paru sekundach)?

Plus raczej z polakami (ten sam region) zapowiada sie gra MM.

Zwlaszcza, ze nareszcie podlaczyli mnie na ADSL2+ karcie (stad download zamiast 6, mam 6.5 :D).

Opublikowano

Ja zakupiłem wczoraj na Allegro nówkę po 157 i powiem szczerze, że zmusił mnie do takiego czynu krótki urywek gameplay'u. Bodajże początku gry. No przyjemnie mi się to oglądało i jak przy niewielu grach po prostu chciałem w to juz zagrać. Gameplay Halo jest magiczny. Rzekłem.

Gość donsterydo
Opublikowano

Ultima dzisiaj wysyła :D W zakładce "zamówienia" mam napisane, że właśnie realizują i dzisiaj będą wysyłać :D

Niech tylko kurier nie nawali i jutro dostarczy :rolleyes:

Gość bigdaddy
Opublikowano (edytowane)

klik

recka od DC_GT czyli dosc_glupot na poly, chyba każdy wie kim one jest na tym portalu ale można się pośmiać z jego głupoty, na starcie to że listonosz przyniósł my HR na 1.5tyg przed premierą xD

Edytowane przez bigdaddy
Opublikowano (edytowane)

Ultima dzisiaj wysyła biggrin.gif W zakładce "zamówienia" mam napisane, że właśnie realizują i dzisiaj będą wysyłać biggrin.gif

Niech tylko kurier nie nawali i jutro dostarczy rolleyes.gif

ja nic takiego u siebie nie widzę.Od kąd złożyłem zamówienie to jest napisane ''zamówienie w trakcie realizacji'' i nic więcej.

No recka z poly jest konkretna;) zupełna odwrotność recki z neo+, jak myślicie kto ma rację?:P

Edytowane przez 44bronx
Gość donsterydo
Opublikowano

Teraz mi się zmieniło na "Zamówienie zostało zaakceptowane", hmmm... A wcześniej na pewno się nie pomyliłem bo dwa razy sprawdzałem i było napisane, że w dniu dzisiejszym zostanie wysłane.

A ten many z Poly nawet w grę nie grał. Zresztą marne prowo.

Gość donsterydo
Opublikowano

Jak coś majstrują przy zamówieniach to znaczy, że już grę mają. Pytanie tylko czy wyślą dzisiaj.