Opublikowano 10 września 201014 l Też bym tak zrobił ale nie wszyscy mają MM/Saturn/Empik na miejscu. a szkoda bo to najlepsza opcja jest
Opublikowano 10 września 201014 l Z gram.pl bywa roznie. Pamietam jak tam zamawialem TBC, ktore mialo byc z rana najpozniej dostarczone... do wieczora nie mialem. Kolejny dodatek kupilem sobie normalnie w Empiku z rana.Tak samo tera planuje z halo reach. Po prostu pojde do sklepu i tyle. Ale my z Pchełą będziemy mieć wypasione bidony z H:R za to Kurier z UPS jeździ u mnie w mieście koło godz. 13-14, więc pewnie o tej porze we wtorek dostane swój egzemplarz
Opublikowano 10 września 201014 l dodzwoniłem się w końcu do ultimy i babka powiedizała mi, że dziś dostali bardzo niewielka ilość egzemplarzy, czyli ludzie, którzy zamówili gre jako pierwsi powinni mięć ja już w poniedizałek, reszta będzie miała na wtorek/środę.Niestety ja się zaliczam do tych drugich no ja zamówiłem pre-ordera juz w sierpniu, więc może się załapie do grona poniedziałkowych szczęśliwców xD btw powaga 6-8 godzin? Niech barth da znac ile, bo myślałem że to będzie standard jak na Halo czyli gdzieś 8-10h Edytowane 10 września 201014 l przez MaZZeo
Opublikowano 10 września 201014 l Autor Normal-Heroic to jakieś 6-8h (bierzcie pod uwagę, że recenzenci to z reguły nie umiejące grać ci.py i lecą na co-opie). Ale poniżej Heroic nie warto schodzić - psuje to zabawę masakrycznie. Legendary samemu to jakieś 10-12h niezłego kombinowania. Za Legendary achievementy są dwa: -skończ grę na Legendary - 125G (można to zrobić w co-opie) -skończ grę na Legendary samemu - 150G (nie można zrobić tego w co-opie) btw. (pipi), a nie "kto pierwszy ten lepszy" na tej Ultimie. Ja preordera złożyłem godzinę po pojawieniu się takiej opcji na ich stronie i jakoś zamówienia mi nie wysyłają jeszcze (inna sprawa, że jak zwykle czekam na wersję Legendary). Edytowane 10 września 201014 l przez barth
Opublikowano 10 września 201014 l -skończ grę na Legendary samemu - 150G (nie można zrobić tego w co-opie) shityeah, jaki achievement pewno będzie podobna ilość frustracji jak CoD: WaW na veteranie.
Opublikowano 10 września 201014 l Autor -skończ grę na Legendary samemu - 150G (nie można zrobić tego w co-opie) shityeah, jaki achievement pewno będzie podobna ilość frustracji jak CoD: WaW na veteranie. Nie, jest kupa zabawy, bo: -Elici kombinują jak jasna cholera -nie ma nieskończonego respawnu przeciwników -jeśli schowasz się za przeszkodą i przeciwnicy tego nie widzieli, to nie będą Ci się nagle pojawiać magiczne granaty pod nogami Achievement wymaga trochę skilla i poświęcenia odrobiny czasu, ale za to ile daje satysfakcji
Opublikowano 10 września 201014 l Ja preordera złożyłem godzinę po pojawieniu się takiej opcji na ich stronie i jakoś zamówienia mi nie wysyłają jeszcze (inna sprawa, że jak zwykle czekam na wersję Legendary). Mam nadzieję, że z edycjami limitowanymi/legendarnymi nie będzie problemów i zostaną wysłane w tym samym terminie, co normalne. Choćby dlatego, że na pewno cieszyły się one mniejszym zainteresowaniem, było mniej zamówień. Z drugiej strony czekam na limitkę, a ona dużo droższa nie była. No cóż, zobaczymy.
Opublikowano 10 września 201014 l Też bym tak zrobił ale nie wszyscy mają MM/Saturn/Empik na miejscu. a szkoda bo to najlepsza opcja jest jeśli miałbym pewność, że gra w MM (bo tylko tam mógłbym kupić Reacha w Radomiu ''na miejscu'') będzie kosztować 169 zł to już odmówiłbym preordera i we wtorek po prostu poszedłbym do MM i kupił.Jednak pewności co do tego sklepu nie mam, ceny zazwyczaj są wyższe niż sugerowane i raczej watpię żeby Reach był po 169 zł, a oczywiście nawet jakbym zadzwonił i zapytał się o cenę to pewnie powiedzieliby mi, że oni będa znać cenę dopiero jak gra będzie u nich na sklepie.Tak więc wolę mieć grę dzień później za normalną cenę niz dopłacać tym (pipi)om z MM, którzy na wszystkim sobie przycinają.Przykład - brat chciał kupić pada do xa, w media oryginalny pad kosztuje 189, a na necie oryginalną nówkę kupił za 89 zł.Lekka różnica...
Opublikowano 10 września 201014 l Eeeeeeeeeeej... gościu kupił ją w regionie Pal czemu kuźwa u nas nie sprzedają
Opublikowano 10 września 201014 l jeśli miałbym pewność, że gra w MM (bo tylko tam mógłbym kupić Reacha w Radomiu ''na miejscu'') będzie kosztować 169 zł to już odmówiłbym preordera i we wtorek po prostu poszedłbym do MM i kupił.Jednak pewności co do tego sklepu nie mam, ceny zazwyczaj są wyższe niż sugerowane i raczej watpię żeby Reach był po 169 zł, a oczywiście nawet jakbym zadzwonił i zapytał się o cenę to pewnie powiedzieliby mi, że oni będa znać cenę dopiero jak gra będzie u nich na sklepie. Dodatkowo sklep sklepowi nie równy, w jednym MM Reach będzie, w innym nie, o różnicach w cenie też już słyszałem. Także najlepiej trzymać się złożonego zamówienia, przykładowo moja kopia została już ponoć wysłana.
Opublikowano 10 września 201014 l Właśnie się dowiedziałem, że mi Ultima też wysłała. Telefonów nie odbierają, maili nie sprawdzają. Co za dekle. Ciekawe jak to będzie z tym mailem co do nich posłałem. Ciekawe czy jutro dojdzie bo wiem, że w Masterlink pracują w soboty chyba do 14.00 Edytowane 10 września 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 10 września 201014 l Witajcie, jestem nowy ale chciałem się pochwalić, że mi ultima też wysłała. Zamawiałem w połowie sierpnia, edycja limitowana: http://img202.imageshack.us/i/84982612.png/
Opublikowano 10 września 201014 l Mi też ultima dzisiaj wysłała. Ciekawe czy jutro dojdzie bo wiem, że w Masterlink pracują w soboty chyba do 14.00 Jeżeli jutro spojrzysz około godziny 8:00 i przesyłka nie zmieni lokacji, to gra dojdzie w poniedziałek. Edytowane 10 września 201014 l przez ragus
Opublikowano 10 września 201014 l Autor Embargo jest do 13-ego. Ultima też mi wysłała. Podobno o 19 dzisiaj miały ruszyć serwery MM, jak wrócę do domu to zdam raport.
Opublikowano 10 września 201014 l http://pt.justin.tv/monge1005# tutaj ziomuś już gra MM więc pewnie ruszyły serwery
Opublikowano 10 września 201014 l Ale my z Pchełą będziemy mieć wypasione bidony z H:R za to ) Te bidony to syf z odpustu - topią się od wódki. No to na cholerę mi bidon nieprzydatny do podniesienia skilla na turnieju? ;> Wolę moją torbę z Ultimy. Podobno po nałożeniu na głowę i przewleczeniu paska miedzy nogami anichiluje 27ms laga na padzie.! Molo GRAMY?? Tak czytam to podniecenie kurierami i normalnie hajp większy niż przy H3.
Opublikowano 10 września 201014 l Edycja recenzenca: http://kotaku.com/5634895/here-is-halo-reach-briefcase-edition?skyline=true&s=i
Opublikowano 10 września 201014 l Te bidony to syf z odpustu - topią się od wódki. No to na cholerę mi bidon nieprzydatny do podniesienia skilla na turnieju? ;> Wolę moją torbę z Ultimy. Podobno po nałożeniu na głowę i przewleczeniu paska miedzy nogami anichiluje 27ms laga na padzie.! E to faktycznie torba lepsza. Zawsze można flaszkę do niej schować