Opublikowano 26 września 201014 l Autor W dniu 25.09.2010 o 22:53, YETI napisał(a): W dniu 25.09.2010 o 18:47, donsterydo napisał(a): Oj tam, a może to dodatkowa misja do singla :potter: Na pewno, single każdy ma gdzieś, to tylko niepotrzebny dodatek. PS. Ciekawe ile osób z tego forum ukończy(ło) singla w Reach, bo ja mam za sobą 2 misje i jakoś nie zapowiada się aby wrócił do kampanii. Pewnie nastąpi to po kilku miesiącach, tak jak w przypadku H3. Kampania skończona 4 razy, w tym 3 razy na legendary (raz w co-op).
Opublikowano 26 września 201014 l ja wczoraj skonczyłem drugi raz, w nastepnym tygodniu zapowiada się 3ci (solo legendary, już słysze te bluzgi :F)
Opublikowano 26 września 201014 l Tak na sile troche... http://www.youtube.com/watch?v=dZc5MhVopaE Reach w UFC sie reklamuje nawet Swoja droga ladne KO .
Opublikowano 28 września 201014 l Autor Można go już kupić od dość dawna (wyszedł chyba dzień po Halo Reach).
Opublikowano 7 października 201014 l http://www.filmweb.pl/news/Spielberg+chce+kinowej+wersji+%22Halo%22-6 Hollywood poczuło zapach hajsu.
Opublikowano 7 października 201014 l a to barany z nich. a teraz? http://www.filmweb.p...22Halo%22-65812 mi działa;] Edytowane 7 października 201014 l przez mausenberg
Opublikowano 7 października 201014 l W dniu 7.10.2010 o 14:09, mausenberg napisał(a): a to barany z nich. a teraz? http://www.filmweb.p...22Halo%22-65812 mi działa;] Tak, ten dziala.
Opublikowano 2 listopada 201014 l Jak ktoś nie kupił to teraz jest mega okazja: Halo Reach za 19.90 USD radze się spieszyć . Region Free.
Opublikowano 17 listopada 201014 l Tak, gra seveuje, tak samo potrafi walnac freeza na 1-2 sekundy, gdy laduje dalsza czesc misji.
Opublikowano 7 grudnia 201014 l ja nie mialem nigdy przycinki zadnej ;] ludzie wy wiecie chyba ze to mozna zainstalowac na hdku nie? ;]
Opublikowano 26 grudnia 201014 l W dniu 26.12.2010 o 01:12, Kiler8888 napisał(a): jaki bez sens że mając Xboxa 4GB nie mogę pograć w co-opa kampanię Jak to nie? Zalecana jest instalacja na dysku lecz nie jest to wymagane, można bezproblemowo pograć używając płyty.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Wchodzę w matchmaking i chce sobie pograć w kampanię co-op albo w "hordę" (zapomniałem Halową nazwę) przez Live-a i jest napisane że jeden lub więcej graczy nie posiadają wymaganego dysku. Nie mogę wyszukiwać żadnych gier. Kampania offline działa oczywiście, zwykłe tryby multiplayer też.
Opublikowano 26 grudnia 201014 l W dniu 26.12.2010 o 13:54, Kiler8888 napisał(a): Wchodzę w matchmaking i chce sobie pograć w kampanię co-op albo w "hordę" (zapomniałem Halową nazwę) przez Live-a i jest napisane że jeden lub więcej graczy nie posiadają wymaganego dysku. Nie mogę wyszukiwać żadnych gier. Kampania offline działa oczywiście, zwykłe tryby multiplayer też. A grasz może z kolegą na splitscreenie ponieważ, może tutaj chodzi o jego profil który nie posiada konta live przynajmniej na Twojej konsoli? Może także chodzić ewentualnie o nowe mapy których nie posiadasz.Czasem polskie tłumaczenie jest wręcz tragiczne. No nie wiem to tylko moje przypuszczenia może ktoś inny zna odpowiedź na ten problem.
Opublikowano 27 grudnia 201014 l Aktualnie przebywam w Irlandi i tu kupowałem Xboxa 4GB jak i Halo Reach. Mam 1gb wolnego miejsca na 'dysku'. Daje matchmaking, i 2 playlisty Firefight i Co-op campaign mi nie idą. Miga napis "One or more players do not have a hard drive which is required fot this playlist". Pupa bo chciałem kampanię przejść z kimś.
Opublikowano 27 grudnia 201014 l No to kolejna wada gry lecz, od kiedy można zgrywać gry, dema, profile na pandrive to polecam się zaopatrzyć w niego. W Irlandii to chyba jedyne 10funta za 16gb a to nawet więcej niż sam arcade ma
Opublikowano 28 grudnia 201014 l kupiłem 4gb bo okazja była (100 funtów za nówkę) dysk i tak chciałem kupić, ale z tego co wiem są to specjalne dyski, i te z stare nie działają nie jest tak źle, chciałem się tylko wyżalić samo Halo jest świetne
Opublikowano 28 grudnia 201014 l stare dyski działają doskonale. tylko trzeba je wyjąc z obudowy i zapcha do xbox'a