Skocz do zawartości

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

barth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oj tam, a może to dodatkowa misja do singla :potter:

Na pewno, single każdy ma gdzieś, to tylko niepotrzebny dodatek. ;)

PS. Ciekawe ile osób z tego forum ukończy(ło) singla w Reach, bo ja mam za sobą 2 misje i jakoś nie zapowiada się aby wrócił do kampanii. Pewnie nastąpi to po kilku miesiącach, tak jak w przypadku H3.

Kampania skończona 4 razy, w tym 3 razy na legendary (raz w co-op).

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak, gra seveuje, tak samo potrafi walnac freeza na 1-2 sekundy, gdy laduje dalsza czesc misji.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

jaki bez sens że mając Xboxa 4GB nie mogę pograć w co-opa kampanię

Jak to nie?

Zalecana jest instalacja na dysku lecz nie jest to wymagane, można bezproblemowo pograć używając płyty.

Opublikowano

Wchodzę w matchmaking i chce sobie pograć w kampanię co-op albo w "hordę" (zapomniałem Halową nazwę) przez Live-a i jest napisane że jeden lub więcej graczy nie posiadają wymaganego dysku. Nie mogę wyszukiwać żadnych gier. Kampania offline działa oczywiście, zwykłe tryby multiplayer też.

Opublikowano

Wchodzę w matchmaking i chce sobie pograć w kampanię co-op albo w "hordę" (zapomniałem Halową nazwę) przez Live-a i jest napisane że jeden lub więcej graczy nie posiadają wymaganego dysku. Nie mogę wyszukiwać żadnych gier. Kampania offline działa oczywiście, zwykłe tryby multiplayer też.

A grasz może z kolegą na splitscreenie ponieważ, może tutaj chodzi o jego profil który nie posiada konta live przynajmniej na Twojej konsoli?

Może także chodzić ewentualnie o nowe mapy których nie posiadasz.Czasem polskie tłumaczenie jest wręcz tragiczne.

No nie wiem to tylko moje przypuszczenia może ktoś inny zna odpowiedź na ten problem.

Opublikowano

Aktualnie przebywam w Irlandi i tu kupowałem Xboxa 4GB jak i Halo Reach.

Mam 1gb wolnego miejsca na 'dysku'. Daje matchmaking, i 2 playlisty Firefight i Co-op campaign mi nie idą. Miga napis "One or more players do not have a hard drive which is required fot this playlist".

Pupa bo chciałem kampanię przejść z kimś.

Opublikowano

No to kolejna wada gry lecz, od kiedy można zgrywać gry, dema, profile na pandrive to polecam się zaopatrzyć w niego.

W Irlandii to chyba jedyne 10funta za 16gb a to nawet więcej niż sam arcade ma :)

Opublikowano

kupiłem 4gb bo okazja była (100 funtów za nówkę:D)

dysk i tak chciałem kupić, ale z tego co wiem są to specjalne dyski, i te z stare nie działają

nie jest tak źle, chciałem się tylko wyżalić

samo Halo jest świetne :D