MEX 0 Opublikowano 29 grudnia 2010 Opublikowano 29 grudnia 2010 (edytowane) Witam, Panowie jestem zupełnie zielonym graczem w Halo reach . Dopiero co zaczynam "karierę" wiec proszę o pomoc w kwestii gry ze znajomymi na forum jest post z mnóstwem gamertag ok wszystko pinknie rozumiem ze mogę się z tymi ludzmi ponap...c pytanie wręcz trywialne widząc wasze posty ale (dopiero odkryłem co to bloom ),... JAK JA MOGĘ Z NIMI ZAGRAĆ tzn. czy muszę dodać ich do znajomych z poziomu konsoli(wysyłając zaproszenie czy coć takiego ) i dopiero odpalając grę wykryje czy dany znajomy aktualnie gra ? Moje drugie pytanko dotyczące MLG czy są to jasno określone zasady gry punktacja , jak można dołączyć do ligi, gdzieś docztałem że są jakieś kategorie steel , onyx , coś tam Może jest jakaś stronka dotycząca tego tematu chętnie zajrzę. Proszę się nie śmiać naprawdę jest to universum które odkrywam praktycznie . Dzieki z góry za odpowiedz. Edytowane 29 grudnia 2010 przez MEX Cytuj
MaZZeo 14 519 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Cytat Witam, Panowie jestem zupełnie zielonym graczem w Halo reach . Dopiero co zaczynam "karierę" wiec proszę o pomoc w kwestii gry ze znajomymi na forum jest post z mnóstwem gamertag ok wszystko pinknie rozumiem ze mogę się z tymi ludzmi ponap...c pytanie wręcz trywialne widząc wasze posty ale (dopiero odkryłem co to bloom ),... JAK JA MOGĘ Z NIMI ZAGRAĆ tzn. czy muszę dodać ich do znajomych z poziomu konsoli(wysyłając zaproszenie czy coć takiego ) i dopiero odpalając grę wykryje czy dany znajomy aktualnie gra ? dokladnie tak jak piszesz MLG --> mlg.com to o czym piszesz (Steel, onyx), to ligi na playliście Arena, to zupełnie inna rzecz niż MLG. 1 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Myślicie, że dadzą kiedyś jakieś DLC z nowymi mapami do Firefight ? Cytuj
MaZZeo 14 519 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Minimalne szanse na to. Zaczynam wątpić czy też jakikolwiek mappack jeszcze będzie. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Niby dlaczego miałoby nie być? O_o Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Panowie wiecie może gdzie znajdę muzykę z trailera "Dostarczyć nadzieje" ? Cytuj
Salwador 189 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 W dniu 14.01.2011 o 10:48, Soul napisał(a): Panowie wiecie może gdzie znajdę muzykę z trailera "Dostarczyć nadzieje" ? Cytat "Deliver Hope" is the name given to it by internet forums etc but there isn't an official name for the piece... Sadly, the official soundtrack for halo reach came out a few days ago and it doesn't seem to be on there... The only versions you can find are mixed ones online from people who've ripped it off the video - but there is no official version without the sounds of explosions and gunfire... W skrócie mówiąc nie ma żadnej oficjalnej wersji nawet w soundtracku H:R tego nie znajdziesz. Gdybyś jednak chciał ver mp3 z trailera to zapraszam http://www.mediafire.com/?5wfdbkg25rqda3i 1 Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 coś dla totalnych maniaków http://allegro.pl/halo-3-master-chief-kostium-full-armor-helmet-i1770180096.html Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Widzialem w sklepie, mierne. Tylko helm jest ok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi